|
|||||||||||
|
|
#10112 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Updatei nisu baš česti (14T Pro). Tu se Samiju stvarno nema šta prigovoriti. Neke tvorničke aplikacije su bzvz, npr. njihov file manager nije toliko bogat opcijama kao Samijev, WPS Offiice je bzvz,...
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#10113 |
|
Rocker
Datum registracije: Jan 2007
|
pogledao sam 5-6 reviewa i nisam saznao.. da li 17 ultra ima "always on" kao sto je to nekad samsung imao da nonstop svijetli? jer vidim da neki ili nemaju ili svijetli nesto kratko pa se gasi... druga stvar, postoji li music player koji dolazi sa mobitelom? Neki androidi (motorola) traze skidanje playera trece strane i to mi je grozno, svaki ima drugaciju kvalitetu.. tnx ![]()
Konfa: Intel Core 2 Duo E 6400, 2.72GHz || Asus P5B Deluxe || 8800 EVGA GTS 320 mb || Super Talent 2x1 gb 800MHz CL5 || Seagate Barracuda 7200.10 320 GB 16 mb || Samsung Spinpoint F1 750 GB 32mb || Seasonic S 12 430W || A+ X-Blade || Logitech Z 5500 || CL X-Fi Xtreme Game || Logitech G500 || Logitech UltraX Flat Desktop || Canon Pixma iP4300 || Samsung ML-2510 || Toshiba Regza 32XV733G
|
|
|
|
|
|
#10115 |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Evo kao i zadnja 4 Xiaomi mobitela do sada... Očito su ljudi zaboravili gdje i kako podešavati mobitele. Danas nema mobitela koji nema bloatware, bloatware rijesavas s wireless debug+shizuku+canta i vrijedi za većinu/sve androidače. ![]() Sent from my 2509FPN0BC using Tapatalk |
|
|
|
|
|
#10116 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Draga ekipa trebam pomoć. Operirao sam karcinom gušterače prije koji dan i samim time postao doživotni dijabetičar. Postoji senzor koji mi očitava šećer u krvi ali nije kompatibilan sa svim mobitelima. Mopj Poco X3 Pro ga ne podržava dok ženin Poco M6 pro podržava. Kupio bi si novi mob (neki noviji kad se već uzima novi) pa bi zamolio ako netko ima Poco M8 Pro ili Poco X7 Pro da provjeri na google playu ima li app za skinuti. Radi se o DEXCOM ONE+ app, obavezno mora biti ova sa plus oznakom. Hvala |
|
|
|
|
|
#10118 |
|
Premium
|
|
|
|
|
|
|
#10119 |
|
tiki
Datum registracije: Sep 2007
|
https://www.dexcom.com/hr-HR/compatibility/d1g7 X7 pro je podržan Je li tvoj mobitel na Android 13 sa najnovijim update? https://miuirom.org/phones/poco-x3-pro |
|
|
|
|
|
#10120 |
|
AMD Hammer
Datum registracije: Jan 2008
|
Ima masu stranica mimo marketa gdje bi se možda moglo naći pa zato pitam čisto da se možda pokuša izbjeći bacanje novaca u novi mob. Poslano sa mog 2407FPN8EG koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#10121 |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Jesi probao skinuti s ove stranice pa instalirati? https://apkpure.com/dexcom-one/com.dexcom.d1plus |
|
|
|
|
|
#10122 | |
|
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
Odlična community based aplikacija za praćenje. Većina tih aplikacija nema "snooze" opciju, pa kad ti je šećer visok ili nizak, stalno ti zvoni, što troši bateriju na mobitelu i na satu (preporuka za smartwatch, da ti je lakše pratiti). xDrip ima tu opciju, pa isprobaj. Da ne spominjem da HZZO pokriva Libre 2 plus. Budući da si na inzulinu sada, uzmi si dopunsko (vjerojatno već imaš, danas sam mr obvious) koje pokriva B klasu lijekova. imam ti puno iskustva u tome, pa ukoliko trebaš savjeta, samo me pingaj.
"Who is your daddy and what does he do?" Zadnje izmijenjeno od: Ivo_Strojnica. 12.03.2026. u 12:54. |
|
|
|
|
|
|
#10124 | |
|
Premium
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#10126 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Kolkiko sam našao na netu nešto je do BT-a. A valjda će naletjeti netko sa telefenonom koji tražim... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |