|
![]() |
#962 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Ne bi trebali cariniti (nulta stopa na tehniku i te stvari, afaik), ali PDV ne možeš izbjeći.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#963 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Ima mozda tko iskustva sa dostavom do Slovenije. Imam prijatelja koji trenutno radi tamo i ima adresu i Slo drzavljanstvo. Zanima me što bi bilo kada bi naručivao sa ebay.it i ebay.co.uk? Koliko ja mislim tu ne bi trebalo biti nikakve carine i nikakvih dodatnih troskova ako bi dolazilo na Slo adresu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#964 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ako je slanje iz eu, nemas troskova.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#966 |
Guest
Datum registracije: Jun 2012
|
svaki put kad obavljaš kupnju, prije plaćanja imaš onaj prozorčić gdje možeš nešto napomenuti prodavaču, tamo mu napiši da želiš 3 različite boje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#967 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Proizvod od $3, besplatna dostava ali pod dostavom piše FREE - FedEx International Economy Hoće li radi toga biti gnjavaža, plaćanje nekih troškova na carini, ležarine i slično.
![]() |
#968 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
o čemu se ovdje radi? seller mi je poslao danas poruku da provjerim tracking number, di je pošiljka i usput me pitao dali je paket uopće stigao? ubacim tracking number u 17track.net i ips.posta.hr i kaže ovako; "8/29/2012 2:22:00 PM CROATIA, 52470 Umag (Umago), Unsuccessful item delivery attempt, Reason : Addressee not available at time of delivery Measure : Item being held, addressee being notified" "Unsuccessful item delivery attempt Reason : Addressee not available at time of delivery Measure : Item being held, addressee being notified" ... šta sada???
![]() |
#969 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Pa ja ću poludit s pošiljkama iz Engleske, šta ima kakvih problema po tom pitanju ili? Naručim masku za mob iz Kine, dođe za 6 dana (od kojih samo 4 radna, rekord kod mene za sada ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#970 |
PizzoZder
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#972 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
2 itema iz kine mi nisu stigla i već je 35 dan. Kontaktirao sam obojicu i rekli su mi da im se javim kroz par dana ako ne stigne i da će mi dati full refund ili poslat ponovo. Mene sad zanima ako oni to šalju ponovo jeli to sve ide preko ebay-a ili je to između nas dvojice. To me zanima zbog onih 40 dana za dizanje dispute-a i zbog toga što odkud ja mogu znati da je lik poslao ponovo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#973 |
PizzoZder
|
Lufthansa u njemackoj strajka. Niti jedna posiljka mi ovaj tjedan nije stigla, a trebala je. Mislim da ce masovnog kasnjenja biti.
![]() |
![]() |
![]() |
#976 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#977 | |
PizzoZder
|
Hmm, a di je posta onda? Valjda je ubace u te letove. ![]() Citiraj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#978 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#979 | |
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#980 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Bok, ovakva je situacija, naručil sam item za 58 dolara, oko 370kn, od istog kineza kod kojeg sam naručio predhodna dva puta za 250kn, i oba puta je stiglu u identičnom roku od 14dana, i tracking nuber je radio kak spada, tj mogo sam pratit paket! E sad taj 3. item ima tracking nuber koji uopče ne radi, a prošlo je sad 3 tjedna, znači nekaj ne štima! E sad mene zanima jel moguče da je paket na carini, i kak ja to mogu doznati, jel moram zvati na carinu ili špediciju ili kak da ja to provjerim, jer ak nije dole onda me kinez zajebo 100%, no on kaže da je poslo pa mu moram vjerovati jer mi je prva dva paketa slao i sve je bilo kak spada! Jel imate broj od carine/špedicije ili koga da zovem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#981 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() ja bi na tvom mjestu digao dispute dok ti ne istekne rok pa onda dalje kopaj. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#982 |
The mighty pirate
|
Meni već nekoliko kineskih stvari kasni više od 30 dana. Svi prodavači kažu da je to do njihove carine. Počeli su raditi isto kao i USPS, zabranili prijevoz Li-Ion baterija avionima. Zbog tog su postrožili preglede paketa koji izlaze i navodno čak i preko 40 dana može potrajati da paket stigne na odredište. Čak mi je jedan seller poslao link na kineske stranice ebaya gdje jasno stoji obavijest koja upozorava na taj problem.
![]() |
#983 | |
Guest
|
Citiraj:
a drugi paket su baš baterije. kaj mogu od toga očekivati ? ![]() |
|
![]() |
![]() |
#984 |
The mighty pirate
|
Evo link pa čitajte za više detalja http://exportnews.ebay.com.hk/hk1/3622.html (google translate pomaže) Meni dolazi indukcijski punjač za Wii remote s 2 battery packa. Isto ne znam što očekivati od toga svega. Ako više ništa s baterijama neće prolaziti iz Kine, posao će im propasti ![]()
![]() |
#985 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#986 |
Fresh Juice
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#987 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#989 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Ma dobiješ dupe svoje. Prasci u Osijeku me zeznili gadno. Poslan paket iz Hamburga sa krivom znamenkom u poštanskom broju. Sve ostalo točno, čak i broj telefona. Uglavnom, Zagrepčani skužili da je za Osijek i poslali, ali u Osijeku je stalo. Ne bi to ni bio toliki problem (2 mjeseca prošlo), da nisu iz Osijeka vratili u Hamburg uz poruku da primetelj nije preuzeo. Pa koji me kut** nisu nazvali ili poslali pismo. Baš je teško skužit šta je 34551 u Osijeku. Bagra lijena. |
![]() |
![]() |
![]() |
#990 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Dogodile mi se u 2 dana cudne stvari s ebayom. Narucena stvar prosli cetvrtak dosla jucer, narucena stvar proslu srijedu dosla danas. Oba dvije iz hong konga, inace sam znao cekat po 3 tjedna a sad doslo za 4 radna dana ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|