|
![]() |
#961 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
|
![]() |
![]() |
#962 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#963 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Bože moj. ![]() ![]() ![]() 0:3 Drogba, Malouda i Anelka. ![]() 0:4 Ramires. Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 24.01.2011. u 22:39. |
![]() |
![]() |
#964 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Kakva tekma danas bila... Blackpool vodio do 72. minute 2-0, da bi onda Crveni vragovi zabili tri komada ( Berbatov 72. i 88. te Hernandez 74.). Nema šta, Manchester United najbolji u Premiershipu! ![]() A i donio nešto love na kladi, a već se pomirio da sam izgubio. ![]() |
![]() |
![]() |
#965 |
It's all a joke
Datum registracije: Sep 2009
|
#968 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Koja ekipa ima 100%-ni učinak protiv FC Barcelone ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#970 |
Premium
|
Domišljato ![]() ![]() edit Koeficijent na Hércules je 30 ![]() Zadnje izmijenjeno od: Bravo. 29.01.2011. u 11:51. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#971 |
Super Moderators
|
Pfff...Čelzi izjednačio...
#974 |
Premium
|
Real igra loše i u odnosu na prošlu sezonu nije se ništa promjenilo, tj. Murinjo nije napravio ni milimetar pomaka u njihovoj igri. A da su ih suci okinuli s Almerijom to jesu!! |
![]() |
![]() |
#975 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Hoće Torres u Čelzi, a? ![]()
![]() |
#976 |
Pod naletima kopita zla
|
|
![]() |
![]() |
#977 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Torres nažalost je trenutno na putu za London da obavi liječnički. Konačna dogovorena cifra je 50 milijuna funti. Iskreno, nebi ga dao ni za 75, ali tako je kako je. Hvala mu za sve. Put Liverpoola je već došao Suarez za 25 mil, Newcastlov 22-godišnji napadač Andy Carroll za 35 mil, te Blackpoolov veznjak Charlie Adam bi trebao svakog trena potpisati (navodno se i United upravo uključio u trku za njegovim potpisom) Andy Carrol je osvanuo nenadano, kad je Newcastle odbio prvu ponudu od 35 mil, nakon toga je Andy predao transfer request i bili su ga prisiljeni prodati po toj cijeni. Puno previše - da, ali je trenutno debelo najveći engleski talent i to nije nedokazan, ima dosad 11 golova u Premiershipu ove sezone. Dečko ima nekih problema u glavi, agresivnost i to, na uvjetnoj je kazni trenutno. Navodno da će i Ashley Young večeras put Liverpoola za 25 mil €, makar je to još nategnuto. Ove nenadane transfere je potaknuo Torres prekjučer i jučer a ja se već par dana nadam da je to samo prijetnja Torresa što govori godinama da želi vidjeti pojačanja u klubu, nadao sam se da će nekim čudom ostati i oformiti bolesno i gotovo nezamisliv trojac Suarez-Carrol-Torres ali i on na kraju izgleda odlazi ![]()
#978 |
Pod naletima kopita zla
|
Heh rekao bi šteta ali drago mi je kaj dolazi u Chelsea iako bi ja radije vidio kak karim benzema igra u Chelsea. ![]() Iako Suarez je vrhunski napadač i vjerujem da Liverpool neće pasti. ![]() |
![]() |
![]() |
#979 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Suarez je vrhunski igrač no i Kuyt je zabijao ko lud u Nizozemskoj ligi pa je došao u Englesku i pao u igri, Huntelaar pogotovo pa je u Realu i Milanu prodavao zjake. Nekažem da će i Suarez tako no iskreno se nadam (Man Utd fan ![]() Navijači pale Torresov dres na Anfieldu! ![]() |
![]() |
![]() |
#980 |
|
Stvarno nije u redu od šakice idiota da pale njegov dres. Koliko smo samo uživali u njegovim igrama u crvenom dresu. Srušio je apsolutno sve rekorde Liverpoola i Premiershipa u postizanju golova za najmanje vremena. Ja sam sa suzom u oku danas pratio događanja oko njega. Hvala mu za sve i sve mu najbolje u daljnjoj karijeri. Imao sam želju da kod nas ostane do kraja, ali nažalost to se nije dogodilo. Sad kad je već prešao u Chelsea, bilo bi dobro da im pomogne do kante ove godine. Što se tiće SUareza, on je na Svjetskom dokazao svoju klasu. Erdevise nije pokazatelj a on ju je davno prerastao. Da, puno je Nizozemaca trpalo u Nizozemskoj. I Kuyt i Huntelaar su imali bolesne cifre golova, ovdje je ipak malo drugačije, radi se o Urugvajcu.
#981 | |
Pod naletima kopita zla
|
Index harači. ![]() http://www.index.hr/sport/clanak/slu...ra/535766.aspx Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#982 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
40m € za napadaca koji je odigrao 20 utakmica u 1.ligi ![]() Sta tim Britancima pada na pamet!? Torres za 58m je isto debelo pretjerano s obzirom da se radi o napadacu koji je u kronicno losem fizickom stanju i nakon onako katastrofalnog SP-a i prvog dijela sezone. S obzirom na te pare transferi Reala i Barce mi djeluju ekonomicno s obzirom da se radi o Ballon d'Or pobjednicima ili bar jakim pretendentima. |
![]() |
![]() |
#983 |
Super Moderators
|
Lepi spičio gol Villi u prvoj, Sunderland Čelziju u četvrtoj minuti. Ali se moral svirat penal na svetom Lampardu pa su se pak zguzičarili ![]()
#985 |
Super Moderators
|
Sunderland drži 2:2 ali su ih gadno stisnuli...
#988 |
Pod naletima kopita zla
|
Ovu nedjelju. Chelsea - Liverpool. ![]() ![]() p.s http://www.index.hr/sport/clanak/vid...ao/536144.aspx Legenda. ![]() |
![]() |
![]() |
#989 |
|
Iako je danas Liverpool na terenu izgledao vrlo dobro, mislim da u nedjelju nemaju previše šanse protiv Chelsea, koji pak ni sam ne izgleda maestralno na terenu no stalno su opasni. Eventualno ako Carroll prizdravi do tada pa Kenny bude mogao nešto skombinirati sa target manom i brzim napadačem, ali ovako mi se Chelsea sada čini kao pretvrd orah za slomiti, bar u ovom trenutku. Što se tiće rat face Nevillea, oduvijek sam mrzio i njega i njegovog brata, ne zato što su igrali za UTd, već zato što su kroz cijelu karijeru bili odvratni osvetoljubivi gadovi koji su koristili svaku priliku da naprave neku gadost na terenu i van njega. Sky Sports će pasti na najniže grane ako im on bude sukomentator.
#990 |
Pod naletima kopita zla
|
Chelsea opet igra dobro. ![]() ![]() Keane već harači u west hamu. ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 03.02.2011. u 09:23. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|