|
![]() |
#9811 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Dark Knight samo gledao u kinu kada je izašao, i ovo mi je sveukupno 3. put. Prvi dio nisam nikad gledao, mislio sam da jesam, no pomiješao sam. Pa i nije baš ista ocjena... Signs (2002) - 7/10, dobar-vrlo dobar (6.7), Dark Knight mi je vrlo dobar, cca 7.4
![]() |
![]() |
#9812 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
The Dark Knight je po meni debelo precjenjen film, ne mogu vjerovat da je 8. na listi svih vremena po imdb-u. Bolji su mi Burtonovi batmani pa i Batman Begins. Ovaj najnovij nisam još gledao, a i ne žurim se.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#9814 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
![]() ja sam isto Begins tek pogledao jučer, a za koji dan ću The Dark Knight, pa onda u IMAX zadnji dio ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#9815 |
Premium
|
Begins me se nije dojmio tako, očito radi Katie Holmes i Liam Neeson koji mi nikako nisu sjeli u filmu, što karakterno što ulogom. Vjerojatno ću u IMAX pogledat 3. dio zato sam išao pogledat sada 1. i 2. dio tako da mogu povezati priče... Iako me više vuče Spiderman, koji sam gledao barem 12 puta, sva tri djela. ![]()
![]() |
#9816 |
Flajing super šiiiip
Datum registracije: Aug 2006
|
Pogledah novog spidermena - meni je cisto ok ispao, moguce zato sto su mi prosli spidermeni bili s*anje. Dao bi mu nekih 7.5, malo me i nasmijao ali sto je najbitnije zabavio me. Preporuka! Pogledah i Ted-a - stvarno ima genijalnih fora, pa cak i onih s kojima se mozes poistovjetiti (kad ga lik okine nakon odlaska doticne cure ![]()
![]() |
#9817 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2012
|
Danas sam malo čeprkala među starim filmovima i listajući 1997 godinu pronašla neke jako kvalitetne filmove koji su svakako vredni pomena, i dobitnici mnogih nagrada, i zaslužuju preporuku svakako. Ukoliko niste, pod OBAVEZNO pogledajte sledece filmove: Life Is Beautiful - Život je lep Boogie Nights - Noći bugija Face/Off - Čovek bez lica Good Will Hunting - Dobri Vil Hanting |
![]() |
![]() |
![]() |
#9819 |
Guest
|
The Dark Knight Rises - 10/10 film je vrh! Najbolji Batman i definitvno film godine! Onaj IMAX mi je malo preglasan..al to nije stvar filma. Phantom Soldiers 1987 - 5/10 , ugodan povratak u 80 te i hladnoratovske akciće- |
![]() |
![]() |
#9820 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
The Dark Knight Rises - imho zasluzena ocjena na imdb-u, necu se sloziti da je najbolji Batman sveukupno - drugi najbolji da ![]() no film sam po sebi je najspektakularniji u Batman serijalu definitivno. Jedino mi zao sto nisam gleda u Imax-u, fckin Cinestar ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#9821 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
-->
imho, taj batman ima mrvicu previsoku ocjenu na imdb-u, vjerojatno radi tog hype-a, ima puno boljih filmova s losijim ocijenama.
a sad, da je spektakl, bogme je... btw...jedna najava me razveselila dok sam cekal film ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9826 |
Premium
|
Pogledao: Bel Ami (2012) - 5/10
![]() |
#9829 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Belyy tigr Malo ruske kinematografije. ![]() ![]() Nije spor zbog količine priče koja bi činila neki smisleni sadržaje nego je baš generalno usporeno sve. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9830 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Ima odličnih efekata, daleko od toga, i na momente je to fenomenalano ukomponirano u radnju (prvi dio filma) ali nakon PAUZE sve to pada u vodu, rastegnuto do bola. Da se razumijemo, ja ne generaliziram, to je samo moje mišljenje, jer ipak tolika ocjena nije od par ljudi nego od većine, pa očito je većini genijalan, ali eto. Osobno ga više nebi pogledao. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9831 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Pogledao Lockout - 2/10. Lose, lose i lose. Cak su i CGI efekti napravljeni k'o u crticu. S druge strane, pogledao par godina stariji film Seven Pounds - 10/10. Film me iznenadio. Ocekivao nesto 'meh', a kad ono stvarno iznenadjujuce dobar! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9833 |
Premium
|
Pogledao: The Lorax (2012) - 6/10, lijep crtić sa lijepom porukom. Slatko...
A jbg, bolesna ocjena na IMDB-u, veliki hajp oko filma, svi govore da je odličan, ALI usprkos tome, nekako je rastegnut, razvodnjen, naporan, jedva sam čekao da završi a to nikako nije dobro, naravno.
Ima odličnih efekata, daleko od toga, i na momente je to fenomenalano ukomponirano u radnju (prvi dio filma) ali nakon PAUZE sve to pada u vodu, rastegnuto do bola. Da se razumijemo, ja ne generaliziram, to je samo moje mišljenje, jer ipak tolika ocjena nije od par ljudi nego od većine, pa očito je većini genijalan, ali eto. Osobno ga više nebi pogledao. |
![]() |
#9837 | |
Doomster
Datum registracije: Mar 2008
|
Citiraj:
![]() Pogledao i Space Battleship Yamato (2010), japanski SF, zaslužena ocjena od 6 i kusur, mogla je cijela radnja i priča biti malo bolje odrađena. U svakom slučaju, iznenadili su me prilično dobri efekti obzirom na mali budžet. Tko voli SF neka navali ![]()
![]() |
![]() |
#9838 |
Premium
|
Pogledao: Dear John (2010) - 5-6/10, sjećam se velikih najava filma, još od prije 2 godine, stoga me film blago razočarao. Mama Mia! (2008) - 6/10, slatki mjuzikl, komedičan pomalo, solidno Chloe (2009) - 6-7/10, dobra-vrlodobra drama triler Boogie Woogie (2009) - 3-4/10, zaobići
MC Zadnje izmijenjeno od: Sa_Stilom. 31.07.2012. u 20:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9839 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Pogledao The Dark Knight Rises u IMAX-u. Ocjena 8. Bilo bi i više da nije ponekih loše napisanih i loše odglumljenih dijaloga te ponekih karaktera koji kao da su tu upali iz neke B produkcije. Inače, dojmljiv, efektan i dostojan završetak trilogije. Poseban plus mjuzi u filmu koja mu je dala dodatnu ocjenu. Mada sam možda i pod dojmom hrpetine kilowata IMAX-ovih subova. ![]() Osobno, možda mi je prethodnik mrvicu bolji ali i ovaj je odličan. IMO, naravno.
![]() |
#9840 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Pogleda sam i ja novog Batmana sinoć i neznam šta da kažem, film je odličan i prolete 2 ipo sata u čas. Ali imam nekakv osjecaj da nešto fali, kao da je uvod u novi film gdje se Bane vraća luđi i jači, ali ne...
Zadnje izmijenjeno od: Vendetta. 31.07.2012. u 21:10. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|