|
![]() |
#9751 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Koliki TV toliki penis - EOD ured: imam 55'', ako nekoga zanima. pozz
![]() |
#9752 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Očito neki nisu dovoljno stari, nekad su udaljenosti bile 4-5 dijagonala TV-a ove tablice sa dijagonalama su bedastoće. 55" za gledati s 3 metra je katastrofa Btw, koji je engleski naziv za ove pojave na televizorima black crush, bleeding itd, ne kužim te hrvCke izraze, na što se to odnosi? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#9753 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Ili su neki previse stari pa zaboravljaju da vise nismo limitirani SD rezolucijom pa da nam vrijede pravila iz 1960, niti strahom da nam CRT ne sprzi dlake na ruci ako se previse priblizimo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9754 |
Premium
Datum registracije: Jul 2017
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9755 | |
Asshole
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9758 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Neloš deal al brijem da bi se ipak odlucio za 55XE9005 iz iste trgovine ![]() taj 1080p oled je navodno isti TV kao OLED iz 2015-te sa novim dizajnom i nije vise zakrivljen. Jako su me razocarali OLED-i ove godine, od mobova do TV-a... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9759 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9760 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2010
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#9763 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2017
|
Moze preporuka za 32" televizor. Budet sam mislio do 2000 kn, ali moze i do 3500 ako se isplati. Televizor je za stariju osobu pa nisu nuzne pametne opcije, a gleda se sa 2.5 metara, pa predpostavljam da ni rezolucija ne igra bitnu ulogu. Volio bih da ima DVB-T2 i dobru sliku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9764 |
Premium
|
burn in na premium OLED LG telkama, burn in na pixelu 2, zelene vertikalne trake na ajfonu X, LG V30, i svaki od njih mjenja boju display-a ovisno iz kojeg kuta ga gledas... imas na YT hrpu klipica sa koma burn-inova na LG OLED-ima iz 2017-te... ak je tebi normalno dat za TV 15-16 000 kn i da imas ovo sa dole filmica, onda svaka cast, svaka firma bi na tebi profitirala nebitno na kvalitetu samog proizvoda ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9765 |
Registered User
|
hahah a vidim dao si si truda.Klipovi sa Youtube-a, vrlo vjerodostojno ![]() Veliš burn in ![]() Slična priča je bila i za plazma tv-e, bio sam vlasnik nekih 5-6 primjeraka, niti na jednoj nisam primjetio burn in. Da su kompanije ulagale u razvoj lcd-a budžet koji je bio namjenjen anti plazma kampanji, danas možda ne bi bilo bolesti koje su prisutne na lcd tv-ima otkako su na tržištu (crna koja je siva,loš vidljivi kut,probijanje pozad.osvj) I sada sam zadovoljni korisnik Oled tv-a, burn in-a niti u promilima.Sin zna ostaviti ps4 na statičnoj slici nekoliko sati, pa niti tu ništa... Što se tiče mobitela,Samsung-ovu S seriju koristim od davnog S modela iz 2010, nisam se sve ove godine uspio naviknuti na mobitele sa lcd zaslonom. I upravo taj FHD Oled, pa bio i iz 2015 godine kontrastom,crnom vidljivim kutem "ubija" sve lcd tv-e |
![]() |
![]() |
![]() |
#9766 |
Premium
|
Yep, sve je to LCD mafija kriva. Posebno za degradaciju OLED elemenata. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9767 |
Registered User
|
Rista naj se ljutiti, tebe jedino doživljavam za ozbiljnog sugovornika ![]() Već sam skužio da je na ovom forumu pojam OLED nepoželjan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9768 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9769 |
Premium
|
cudan si ti neki lik moram priznat ![]() vjerodostojnost YT klipova, kaj ti to treba znacit? ![]() Kad si se uhvatio plazme, imam i dan danas koristim 50" VT30 od Panasonica koji je kostao 18 000 kn 2011-te, znaci tada top model, hrpa nagrada, od dizajna, slike, cudesa... Od prvog dana je prisutan burn in, tak da ono kaj da ti velim ![]() Jasno mi je da si vlasnik OLED-a cim si skocio na izjavu jel, samo nemres rec da toga nema kad je vise nego ocito da ima, ti takvih problema nemas i super za tebe ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9770 |
Registered User
|
A frende bad luck sa plazmom.Ja sam imao od onih najjeftinijh 42pv 60 pa do Kure i nigdje burn in-a. Jesi je reklamirao kada je već od prvog dana? Anomalija ima u svakoj tehnologiji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9771 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9772 |
Registered User
|
Znam ali ako je bilo prisutno na novoj .Možda je ta "nova" prije nego je došla k tebi visila u nekom dućanu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9773 |
Premium
|
Vjerojatno jest. Iako mom Panasonicu nije dugo trebalo da se "utope" titlovi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9774 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ma gle, TV je i dan danas apsolutna bomba, slika je fantasticna i nijedan LED LCD mu nemre prismrdit ali kad se ostavi 5-10 sec u max tv vodiču il nekom drugom statičnom meniju, prilikom izlaska iz istog ti ostane sjena tog na par sec, i onda nestane... ali kuzis nemrem rec da to ne postoji, makar se pojavilo na 1sec a ekipi na YT tak stoji zakureno na OLED-u, i ne mice se nikam, i ak sam dobro skuzio nemaju prava zalit se jer to spada pod "normalno" ![]() edit: da nebi bilo da sam neki hejter OLED-a, vidio sam uzivo i C7, B6 i Sony A1, slika je perverzija, nema se tu sto pricat, ali ak vec placam premium cijenu, daj mi i premium proizvod ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9775 |
Registered User
|
Normalno da nakon takvog iskustva pušeš i na hladno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9776 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Ako se pojavi jednu sekundu i nestane to onda nije burn in, jer doticni ne ide nikud tj anomalija je trajno zapecena na ekranu. Ja sam na svojoj plasmi 42g30 tek naknadno skuzio da burn in postoji jer se na prvu ne zamjecuje. Burn in je najcesce prisutan na samo nekoliko gradacija. Pokretnom bijelom trakom sam uspio ispeglati djelomicno ali dio je ostao. Imao sam cak nekoliko mrtvih pixela. Kada sam sve to uocio uhvatila me panika i tv prodao za male novce a to mi je sada za jer pored svega to je i dalje bio odlican tv,sa crnom te naravno vidljivim kutom neuhvatljivim za samsunga kojeg sad imam Zadnje izmijenjeno od: darkijas. 21.11.2017. u 13:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9777 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
Citiraj:
SD Point - izložbeni artikl |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9778 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9779 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9780 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Ako dodate 2 u košaricu piše vam ovo; Proizvod OLED TV LG 55EG9A7V nije raspoloživ u traženoj količini. Količina u košarici smanjena je na 1 kom.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|