|
![]() |
#9692 | |
Samsung Mob!ler
Datum registracije: Mar 2012
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#9693 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9694 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Inače, da, slažem se, po ledu apsolutno nema nikakve veze kakve su gume, tu jedino mogu čavlerice pomoć, ali kako rekoh, nelegalne su.
![]() |
![]() |
#9695 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#9696 |
Lynnfield
Datum registracije: Sep 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9697 |
Lynnfield
|
a u ljeti kad se pretjera u zavoju onda sviraju,čini se da su bolje za ljeto nego za kišu i snijeg |
![]() |
![]() |
![]() |
#9698 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() |
#9699 | |
Lynnfield
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9700 |
The mighty pirate
|
Riješena rent-a-car situacija. Dobio ponudu koju nisam mogao odbiti za 2013. Fabiu karavan 1.6 TDI. Trenutna ruta mi je po Zagrebu i okolici (cca. 20-30 km dnevno) pa mi udobniji auto ne znači puno, a kad dođe potreba, lako odaberem drugi.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#9701 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() Ja san vozio par Fabia i nisu za duze relacije imho... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9704 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#9706 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9707 | |
The mighty pirate
|
Citiraj:
U ova dana vožnje sam primijetio neke stvari. Nisam fan VW grupacije, ali auto stvarno nije loš. Regulacija zraka hladno/toplo je napravljena za ljude s jako jako malim prstima i rukama. Nemam nešto velike ruke, ali podešavanje toga me podsjeća na vađenje pringlesa iz one njihove kutije kad je na pola puna. Samo palac i kažiprst prema cilju ![]() Osjeti se ponekad da je tih 75 KS malo (1.6 TDI), pogotovo u prvoj i drugoj. Nakon tog me čak i iznenadila, dosta lako se popne na 110-130, ali još uvijek je dosta tiho u unutrašnjosti, samo se vjetar čuje. Volan je užasno tvrd i nekakve čudne rubove ima. Vozio sam starije aute s boljim plastičnim volanima, ali ništa strašno. Našao sam si poziciju koja mi paše. Sjedala su iznenađujuće udobna, kao i sam auto. Imali smo doma Golfa 3 u ono doba i često sam se u 5 vozio i ova Fabija je neusporedivo udobnija. Pedale su mi čudno smještene. Kao da je kuplung preblizu kočnici i još pod nekakvim čudnim kutem pa osjetim kako mi noga samo klizi preko pedale Sve u svemu, ugodno iznenađen autom prema onom što sam pretpostavljao.
![]() |
![]() |
#9708 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
po meni su veći problemi sljedeći: volan ko volan je drek, fizički ispod ruke je drek, (pretpostavljam) da je debelo električni i strašno mu fali feedbacka sa podloge, a i prelagan je. sjedala su daske i pri jačoj vožnji možeš doslovno letat po autu. sa pedalama nisam skužio ništa čudno iskreno. ako zabijem sjedala najniže kaj mogu (što je i dalje previsoko imho) onda nemrem lijevu ruku normalno staviti na rub vrata, nego je neprirodno visoka... ja sam 187cm. vjeruj mi kao vozaču pola i fabie, ako ti prostor nije ključan, polo je za klasu auto iznad... a to ti kaže netko tko tragično ne voli (jeftine) nijemce ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9709 |
The mighty pirate
|
Da, zaboravio sam to spomenuti. Volan ima jako malo feedbacka s podloge. Zadnji sličan auto po tome što sam vozio je bila prva Kia Picanto koja je ipak kategorija za sebe. Mislim da od toga nema goreg serva. Nisam se ganjao po zavojima jer je auto nakrcan skoro stalno, pa nije bilo letenja okolo. Umjerena vožnja i jedino što sam primijetio je da mi udarci od loše ceste ne dolaze baš do guzice ![]() Da, sjedala su dosta visoko postavljena, ali opet se ne vidi nos. Kad sam prvi put ušao u auto, odmah sam koljenom opalio po plastici ispod volana ![]() Zasad je prostor ključan, ali ako bude prilike probat ću i druge aute.
![]() |
#9710 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Malo koji noviji auto ima posteni feedback na volanu. Vise se radi o tome koji je manje grozan ali nije ni to tolko lose jer ubija volju za ganjanjem i tjera na mirniju i "konforniju" voznju. Ja kad vozim Megane uopce nemam zelju za bilo kakvim ganjanjem zbog "tupog" volana i pekmez mjenjaca a s druge strane u Suzukiju se jedva suzdrzavam da ne pocnem napadat zavoje iako auto uopce nije za takvu voznju. Volan u C4 je najgori koji sam probal, cak je gori i od Korejskih i od PS3 dreka u malom Audiju.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9711 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
da ne bude ona Mazda jadna jedina, ima i Sisak se sa cim pohvaliti: Siščanin se probudio i našao automobil bez ijednog kotača ![]() inace sta je najbolje u cijeloj prici, vlasnik auta i ja radimo zajedno ![]() a felge su bile tak-tak, nista posebno aluminijske. nisu ruzne bile, ali nisu niti ble VAU....... ostavljen na asvaltu takoder, nikakve klocne ili cigle........
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9712 |
The mighty pirate
|
Ma stalno se takvi slučajevi događaju. Prošle ili pretprošle godine su pred frendovom zgradom na Volovčici, ženi sa Smarta skinuli sva 4 kotača i ostavili ga na klocnama. Još bi imalo smisla da su maznuli Brabusove Monoblock (1000 eura komplet), ali otišle su osnovne aluminijske...
![]() |
#9713 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() da vidim nekoga na mojim rijetkim felgama za toliko love, pa u čvarke bi ga istopio. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9714 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#9715 |
Osobni opis - pitaj me
|
Sisak..... koji ima sam grad 40-45000 ljudi ![]() o tome pricam, drugo je ZG.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9716 | ||
Lynnfield
|
Citiraj:
novi 308 isto mislim,to je nova fora kod peugeota Citiraj:
![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 06.02.2014. u 11:21. Razlog: Koristi multiquote |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9717 |
Osobni opis - pitaj me
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9718 |
Xulos :)
|
![]() |
#9719 |
Banned
|