|
![]() |
#9632 | |
Leteći medvjedić
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
btw, nek ti je dobar, gledaj ga i divi mu se |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#9633 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Gle, bez uvrede, al to kaj ti ne kužiš film, ne znači da je film loš i da ne zaslužuje ni 1/10. -.- Isto tak, mi kojima je film dobar se nemam kaj tebi opravdavat zakaj nam je dobar i zakaj smo ga skužili niti ti prepričavati kaj se u njemu događa. Pogledaj ga još jednom, ovaj put pažljivije, pa možda shvatiš.
![]() |
#9634 |
Leteći medvjedić
Datum registracije: Jun 2006
|
Čitaj postove...nisam ja napisao da mu dajem 1/10. Hvala Nemoj se ni ti uvrijedit, film je glupost i nema se šta skužit pametno iz njega Edit: Ne trebaš mi se opravdavat, a to što iz inata ne želite objasnit što se shvatili u filmu mi samo izaziva smijeh...al dobro. I ne hvala, ne bih ga gledao opet, dovoljno sam trpio Zadnje izmijenjeno od: Lud76. 17.06.2012. u 23:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9635 | |
undercover
Datum registracije: Oct 2006
|
![]() Citiraj:
S obzirom na tvoje mišljenje o Doniju u ovoj sredini zaista ne vidim razloga zašto se osječaš prozvanim. ( ti bi trebao bit zadnji koji bi se trebao osječat prozvanim.) ![]() Usput , ne mislim da je potrebno film u potpunosti shvatiti ...ili bit oduševljan glumom ..ili kadriranjem , režijom i opčenito onim što gledaš da bi ti bio dobar ali sve to pojedinačno su važni djelovi jednađbe... Meni Mulholand drajv ima dobrih i zanimljivih scena ali ga ne mogu prožvakat da me hebeš. Upravo zbog tog razloga sam se potrudio da ga pogledam 3 puta i svaki put mi je ostavio osječaj tupila. Kroz večinu Mit joe blacka prevladava pitova loša gluma a 'klara' mi je previše ...kao da če se rasplakat svaki momenat* ali sama kombinacija to dvoje na kraju na zabavi mi je nešto genijalno. Inače ,kraj mi je jednostavno loše izveden (a uz to mi se više sviđa kraj 'orginala' iz '34) , no sami film mi je u globalu odličan.! Kad sam več kod plakanja , njena gluma na kraju Flešbekova budale mi je fenomenalna ![]() Srpski Film nikako nemam želju pogledati još jedan put u životu i baš zbog tog osječaja koji ostavlja smatram ga odličnim i opčenito puno boljim od 120 dana sodomije iako određene scene u 120 dana ( mislim na one s "velikom nuždom" ) ostavljaju osječaje istog inteziteta kao što to radi Srpski film...Naravno , 'ludilo' se može prikazati i puno blaže ( npr. kad u bronsonu tip u ludnici kenja u ruku pa se maže po licu ) kao i 'odvratno' (npr. u procesom probave u Ljudskoj gusjenici te u nastavku istog filma proljevom koji štrca po zidu) ali su ljudske izlučevine u Salo puno bolje iskorištene. Hm... Kad od Mulholanda dođem do govana kroz kinematografiju onda je vrijeme da prestanem kuckat za večeras. ![]()
![]() |
![]() |
#9636 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Santa Sangre. Za bijeg u fikciju nadrealnih okolnosti, raspoloženja i karaktera u ovom vrlo dobrom uradku Jodorowskog. Nadrealizam i bizarno naturalističko nasilje definitivno nije za veliku većinu ali možda se ovdje nađe pokoji štovatelj. Meni vrlo dobar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9637 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Memento, Beautiful Mind, The Fountain, Silence of the Lambs, Fracture, 28 Days Later, Ink, Magnolia, The Boondock Saints, Bad Ass -- neki od filmova koje sam pogledao u zadnje vrijeme, sve do jednog zabavni i vrijede utrošenog vremena. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9638 | |
Flajing super šiiiip
Datum registracije: Aug 2006
|
Tangled - odlican crtani film za sve uzraste, odlican humor i pozitiva kroz cijeli film. Cistih 8/10, preporuka ![]() Citiraj:
![]()
5.1.4 setup: Zvučnici - 2x Arendal 1723 S monitors, 1x 1723 S center, 4x 1961 height, 2x 1961 surround, XTZ 12.17 EDGE Amps - Marantz Cinema 40 + ROTEL RMB-1585 Zadnje izmijenjeno od: Igorr. 19.06.2012. u 09:35. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9640 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Prometheus - odličan film, ocjena: 8/10. Najbolji SF zadnjih desetak godina, dobra priča, ok glumačka postava, efekti i atmosfera super. Za svakog ko voli SF žanr ima ponešto ... i da se ne pišu sranja ovdje i drugdje na netu, ima poveznice s Alien franšizom strašne. Preporuka samo da odgledate film bez 3D, ja sam općenito nezadovoljan tehnologijom ... da sam ga gledao non 3D ocjena bi bila 9/10. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#9641 | |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Taman doša iz kina, film je odličan. Baš sam u zadnja 2 dana pogleda Alien i Aliens i film ima masu poveznica. Možda su ljudi nezadovoljni jer
![]() |
![]() |
#9642 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Pretpostavljam da ukoliko su glasine o nastavku Prometheusa točne, ove stvari će biti rasčišćene. Osobno me muče samo dvije stvari oko Prometheus-a i to su jedini gapovi u priči koje ne mogu povezati s orginalnim Alien i AvP franšizom:
Pretpostavljam da ukoliko su glasine o nastavku Prometheusa točne, ove stvari će biti rasčišćene. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9646 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
![]() |
#9647 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#9648 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9649 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
upravo se vratio sa prometeja, mogu reći da je film sasvim solidan, bolji nego što sam očekivao... naravno, ako neće biti nastavka, nebih ga preporučio...ali gledajuci aliene, nadam se daljnjem snimanju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9650 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Gleda mi se danas neki Sci-Fi, al pošto samo puno toga gledao, ne znam šta bih... Ako ima koja preporuka... Rado (A da nije s moje liste): http://www.imdb.com/user/ur16422872/ratings Edit: Stavio sam na pripremu sljedeće, neke sam davno gledao, ali većinu nisam, pa eto, od navedenog šta bi bio najbolje: Los Cronocrimenes / Timecrimes (2007) Cargo (2009) Cypher (2002) Cloverfield (2008) The Curious Case of Benjamin Button (2008) Signs (2002) Thx
MC Zadnje izmijenjeno od: Sa_Stilom. 23.06.2012. u 14:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9651 | |
undercover
|
Kakva je to lista ? Označavaš sve što pogledaš? ![]() Ja inače volim svemir pa mi je od svega toga najzanimljiviji Kargo ... A kad sam kod svemira , ako si otvoren za nešto van tih par filmova mogao bi pogledati Forbidden Planet. To je jedan od onih filmova koje ja uvjek mogu pogledati bez obzira koliko sam ga puta več gledao. Znam da ga 'starost' čini večini nezanimljivim za večinu koja bi ga zbog toga eliminirala ali to eliminirat je isti vrag ko eliminirat Kazablanku ili Građanina Kejna ![]() EDIT: Dok sam pisao ovo ispšod na pamet mi pao Videodrome ![]() Citiraj:
![]() ![]() Za moj ukus je to presirovo ...što nije samo po sebi loše ali preferiram ludilo ( nusprodukte istog ) druge vrste...
if you build it they will come Zadnje izmijenjeno od: Imagine. 23.06.2012. u 15:33. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9652 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Videodrome... to mi je imdb preporučio, al sam ga baš preskočio. Veliš, dobar... Njega ću onda pogledat večeras. Super, onda bum pogledal Cargo, pa Videodrome... ![]() Forbidden Plant, iz '56?
![]() |
![]() |
#9653 |
undercover
|
Kako ti se da ![]() a poslje nastaviš s Brazilom ? ai za kasno navečer imaš Metropolis ![]() a za sutra ujutro ostaviš Dark city , THX 1138 , pa Event Horajzon itd.. Postoji tolika hrpa zanimljivi filmova tako da mi nikad nije jasno kad netko ostane bez ideje što bi gledao.
if you build it they will come Zadnje izmijenjeno od: Imagine. 23.06.2012. u 16:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9655 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Prometheus je prvi u nizu od prequela za aliena to je sam ridley scott rekao u intervjuu te da su namjerno ostavili rupe u priči tako da svi koji kakaju protiv filma bi se trebali malo informirati
![]() |
#9657 |
♪☺☼☻♫
Datum registracije: Oct 2007
|
Nisu toliki problemi niti te rupe u radnji već gomila izuzetno stupidnih radnji/odluka od strane skoro svih likova u filmu. Ja mu dajem 6/10 pa taman sad da su na njemu radili spielberg, hitchcock i cameron skupa ... al onda vjerovatno ne bi bio ovakvo govno od filma .... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9658 |
MiningMod
Datum registracije: Jun 2005
|
A Thousand Words 10/10 Meni odličan, tu i tamo smijeha, ali priča je super i naravno eddie kao uvijek. Topla preporuka |
![]() |
![]() |
![]() |
#9659 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
![]() Roger Ebert ga je lijepo opisao: "horror, poetry, surrealism, psychological pain and wicked humor, all at once" Btw, samo nasilje mi i nije toliko strašno koliko ideja za poveznicu odnosa majke i sina. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9660 |
Premium
|
Kako mi se da, ha, volja ![]() Knowing gledao nekoliko puta. Odličan. Od navedenih, Event Horisont (1997) mi se čini mrak. Pogledao: Timecrimes (2007), 3-4/10
MC Zadnje izmijenjeno od: Sa_Stilom. 24.06.2012. u 17:55. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|