|
![]() |
#931 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Kol'ko ja znam, Amazon u RH dostavlja samo knjige i CD-e. Nek me neko ispravi ako sam u krivu a i to označavanje kao poklon (prožvakano milijardu puta u temi), ne pomaže ama baš ništa
![]() |
![]() |
#932 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
Remen lako sam skratiš, ne treba ti urar, a sumnjam da bi ti to i naplatili da im ga odneseš.
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#935 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#936 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Kupi ga na Ebayu i traži da ti ga pošalju bez kutije s malom cijenom na paketu. Ja sam tako kupio već 5 komada, svi bez i jedne kune davanja, a koštali su 150-250$. I neka ti obavezno pošalju običnom poštom, nikakvim kuririma jer oni sve šalju na carinu da bi ti naplatili svoju "uslugu" posredovanja.
![]() |
![]() |
#938 |
Datum registracije: Dec 2006
|
Evo jedno moje lose iskustvo. Kupovao sam preko 250 stvari sa ebaya i nikad problema. I kupio sam kumi neku UV lampu za nokte (za susenje), te ju cekao oko 30 dana dok dode. Kad je dosla, radila je minutu-dvije i krepala. Posudio sam u trgovini takvu zarulju i ne radi. Javio se selleru, objasnio problem, poslikao sve i kaze da salje novu. Ja budala mu vjerovao i evo proslo je 40 dana i nije stigla, tj. nije ni poslao. Pokusao sam sve lijepo da makar vrati pola novaca, ali nista. Vise ni na poruke ne odgovara. Cijena je bila oko 19$. Posto je proslo 45 dana, ne mogu nista sa ebayom ni paypalom, a proslo je i 60 dana da mu dam negativni feedback. Sad sam se opekao i nema vise, cim prode 30-35 dana, item nije stigao ili ne valja - refund. Znam da nisu svi takvi, ali tko zna kakav je tko. Ovom je ime Pricebyd i ima 98.4 feedback
![]() |
#939 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Iako je riječ o jeftinom proizvodu, na listi je Free shipping to Croatia, prodavač sinedya odgovara We are so sorry to tell you that we don't ship to your country because we need to keep a high shipping rate on eBay. Što dovraga to znači, zašto onda ne maknu državu s liste? http://myworld.ebay.com/sinedya?ssPa...:X:RTQ:US:1181
![]() |
#940 |
Datum registracije: Dec 2006
|
Stavi link od itema da vidimo sto je. Ja uglavnom te sitnice bas kupujem od njega i uvijek je poslano
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#941 |
RESPECT MY AUTHORITAH
|
Imao ovakav kalkulator te sam ga negdje pogubio. Vezan je bio uz jednu osobu te sam ga mislio naabviti opet http://www.ebay.com/itm/Mini-Slim-Cr...-/250783052326
![]() |
#943 |
RESPECT MY AUTHORITAH
|
I meni, ali pitao prije koje boje imaju i može li se birati a on meni ništa od Hrvatske. Btw kupio bi si neke jeftine punjive baterije za tipkovnicu i miša. Neke recenzije kažu (njih 0.6% da su baterije loše i da od npr. propisanih 3000mAh dolaze samo s 800mAh) no puno recenzija kaže "nice product" is lično. Koji bi bio bolji: http://www.ebay.com/itm/260743411041...84.m1423.l2649 http://www.ebay.com/itm/4x-AA-2A-300...-/160691801634
![]() |
#947 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
3000mAh ne moze u AA bateriju nagurat nitko a najmanje no name kinez. A ove druge (BTY) baterije su takoder katastrofalne. Eto doma par komada AA i AAA bas tih istih i prosli tjedan sam testirao AAA sa smart chargerom, deklarirani kapacitet 1000mAh, stvarni cca 140 (kako koja baterija)! Baterije ako zelis dobre, samo brand ili neke provjerene sa DX (dobri reviewi i testovi na DX forumu).
![]() |
#949 | |
Guest
Datum registracije: Jun 2012
|
Citiraj:
Kao što je Silent rekao, kupuj samo provjerene brandove, jaka stvar što ćeš dati koji dolar više ali barem ćeš imati odlične baterije. Sanyo Eneloop su vrh, a ako ih 600 ljudi na amazonu recenzira s 5 zvjezdica onda je sve jasno, istina, dvije AA eneloop od 2000 mah košta 10 dolara. Ali ne moraju čak biti ni eneloop, imaš i jeftinije sanyo: http://www.ebay.com/itm/NEW-SANYO-2500-AA-1-2V-Ni-MH-HR-3U-AA-Battery-nPhoto-Camera-Rechargeable-SY0001-/150832115437?pt=US_Rechargeable_Batteries&hash=item231e4b6eed isto odlične baterije. Možda se daju naći još jeftinije, a od provjerenog branda, ali u svakom slučaju ja ove škart baterije koje si ti naveo ne bi stavljao ni u jedan svoj uređaj doma. Zadnje izmijenjeno od: Rade0n. 11.08.2012. u 14:30. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#952 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
EDIT: Riješeno, nzm kako nzm zasto...5-6 puta sam za redom kliko i proslo.
Ako Vam je život tužan, ne brinite! Barem Vam je plaća smiješna ![]() Zadnje izmijenjeno od: fre@k. 13.08.2012. u 14:32. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#953 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
zadnje dvije stvari iz kine sa besplatnim shippingom dosle za deset dana, iz uk tjedan |
![]() |
![]() |
![]() |
#954 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Naručio bih ovu bateriju za mob http://www.ebay.com/itm/GOLD-1930MAH...item2c673f2418 pa me zanima jel ima nekakve dozvole za uvoz, plaća li se neka dodatna naknada (čuo sam da je na elektroniku tako nešto...) Ovo mi je prva ebay narudžba pa nemam pojma ![]()
![]() |
#958 |
Guest
Datum registracije: Jun 2012
|
A čuj, jel se isplati, ko i za sve stvari, ako dođe nešto pogrešno ili oštećeno normalno da je to onda problem, treba vraćat, a to je onda dodatni trošak. Inače, bolje nek te bude strah da ti ne dođe fejk. Koje naočale? Koliko dođu kod nas? I stavi link na te s ebaya. |
![]() |
![]() |
![]() |
#959 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Nisam se jos odlucio za točan model, vidio sam da mi ove stoje dobro, no trebam pogledati uzivo jos par modela. http://www.ebay.com/itm/OAKLEY-SUNGL...ht_1238wt_1163 Ušpara se dosta ako sve prođe u redu, recimo taj model je u shopu u kojem sam gledao 1500 kn. |
![]() |
![]() |
![]() |
#960 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
koja je vjerojatnost da bi carinili grafu? |
![]() |
![]() |
|
|