|
![]() |
#931 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#932 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Hmm, pa nisil ti tvrdil da 2900PRO CF + Q6600 da rade na seasonicu? Onda je ovaj 3870CF pichin dim. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#933 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Cak je Seasonic stenjao pod quadom na 3,6 i mojom 3870 x2 kod pokusaja dizanja frekvi na grafi. Tu su bila i 3 x HDD (250x2 raid + 500gb Bara.), 3 x 120mm ventovi i jedna prza. Kod sadasnjeg Corsa vx550 nema takvih simptoma.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#934 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Da, slažem se. Chief ne bih trebao biti snažniji, iako službeni podaci o kombiniranoj snazi (na +12V) ne postoje. Tko ima para za dve grafe, ima valjda i za pošteno napajanje. Danas nije luksuz imati 600W psu, kada se kupi i za 500-600kn. ![]() BTW Nino, vjerujem da je lijepo mijenjati grafe kao ti, svaki tjedan - druga grafa. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#935 |
Banned
Datum registracije: Nov 2007
|
Nino pa vidjel sam da je konfa s mojom grafom i naklokanim c2q extremom i jednim hdd-om trosila oko 320w a njegova ce biti manje klokana,grafa trosi manje tak da ce mu sistem trosit sveukupno oko 400w????A ti imas hrpu hdd-ova i on ima c2d a ti c2q pa i tu ima neke razlike u potrosnji,rekoh nek proba pa onda nek kupi napajanje ak nece radit,kak je reko Radić-nek ne srlja ko guska u maglu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#936 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Evo danas upravo testirao frendovu Sapphire HD3870 512MB DDR4 obicna singleslot s plavim hladnjakom i usporedio je sa svojom Sapphire HD3870 TOXIC 512MB DDR4; Graficke imaju gotovo identican PCB, malo vise rebara ima moja Toxic na VRM HS-u, a temperature su 10-15°C manje na TOXIC-u od ove vulgaris. Kuciste je zatvoreno i ne bas provjetreno od mase diskova unutra ![]() Toxic HD3870 idle 35-40° i vent na 21%, load 65-70° i vent na 50% Blue HD3870 idle 50-55° i vent na 40%, load 75-80° i vent na 100% Vapor-X hladnjak dobro radi posao iako je singleslot. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#937 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Naclockana ![]()
![]() |
![]() |
#939 |
Super Moderators
|
Sa tim smećem od napajanja koje usije cijelo kućište se i nebuš naclockao ![]() Proc da ne spominjem...
![]() |
#940 |
3.14zda ®
|
Bitno da moj nema cvrcke u dodatnoj opremi ko tvoj ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#941 |
Super Moderators
|
![]() |
#943 |
3.14zda ®
|
Naravno, zato i je toliko tezak zbog terarija inside. Somine misle da je to trafo tezak ![]() Jeltz odmah ima zabavu uz kompic da hrani male zivotinjice, LoL. I ja cu tako klokati i hraniti mrcine kad dodjem u njegove hrastove godine ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#946 |
Super Moderators
|
![]() |
#947 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
![]() dali koristi ko ovu grafu?..komentare molim..kupujem novu konfu pa neznam koju grafu da uzmem tako negdje do cijene ove...ova mi se cini full dobra ,ako se varam molim da mi predlozite nesto... ![]()
![]() |
![]() |
#949 |
Registered User
|
help
igram igru sacred underworld... slika mi ne valja...imam 3870...sto da radim...neznam link za novi driver... slika je cijela ispremijesana... igra je napravljena 2004 ili 2005..skinuo driver 8,6 ali svejedno ne radi...pomoc!!! Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 12.07.2008. u 22:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#950 |
Premium
|
![]() GECUBE ATI RADEON HD 3870 drustvo uzet cu ipak ovu grafu mislim da je donekle dobra i cijena mi je prihvaljiva...ide na Gigabyte 790x ds4 a kasnije cu uzet jos jednu takvu i crossfire..jel to ok? ![]() btw..necu vas vise gnjavit s pitanjima ovdje... ![]()
![]() |
![]() |
#951 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() ![]() EDIT:crossfire na nVidiji? ![]() |
|
![]() |
![]() |
#952 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Ne kužim kako se ne isplati za polovnu seriju3 dat 500-600 kn i kako je to neisplativo u odnosu na 1200 kn za seriju4(850). Pa razlika je ni manje ni više nego duplo, a ako nema neki bijesni monitor (ne piše koji ima) tu seriju 4 u odnosu na seriju 3 neće iskoristit ni 10% ![]()
![]() |
#953 |
Guest
|
Stara priča:uloženo vs dobiveno.Čovjek ne priča o jednoj već dvije 3870.Da ga hebeš,dvije takve polovne dođu 600-700(jel netko već prodao po 600KN 3870?Ja to nisam uočio...),dakle 1200-1400KN,a cijena 4850 oko 1250-1300KN. Performanse-tu negdje.Potrošnja?Grijanje?Zauzeće slotova za buduću nadogradnju?Zahebancija sa CF vs "ubodi&vozi".Neke igre još ne rade sa CF kako treba(čitaj:sporije),nemojmo to zaboraviti... A čovjek slaže grafiku "od nule".Kužiš? ![]() A to što će mu jedna 3870 potjerati gotovo sve kako treba,to je druga priča...sa time se slažem.Ali on bi dvije,dakle na tu razinu performansi cilja očito,pa kada je već tako,onda 4850 apsolutno najbolji izbor,po meni... Nego,dajte recite za taj CF na nVidiji,da se čovjek ne zezne u startu sa planovima...glupo bi bilo da ga se ne upozori na to. ![]() |
![]() |
![]() |
#954 | |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() Ako uzima dvi onda stvarno nema smisla i u pravu si. Ali ako uzima jednu, po meni je serija 3 još uvijek BB, pogotovo ako se radi na nekakvim 17", 19" monitoru gdje jednostavno jači ni ne treba ![]()
![]() |
![]() |
#955 |
Premium
|
author : windfucker EDIT:crossfire na nVidiji? ![]() koliko ja znam ova maticna gigabyte 790x ds4 podrzava crossfire...a ako nije tako upozorite me onda...
![]() |
![]() |
#956 | |
Guest
|
Citiraj:
Jbg,kada su grafe u pitanju i u meni proradi "ženska" strana osobnosti ![]() ![]() EDIT:DA,podržava,evo izguglao sam,to je AMD-ov chipset(ma ja sam na Intelu,pa ne pratim ove druge chipsete).Sorry,bilo je u najboljoj namjeri,dakle,IDE crossfire na njoj... Go for it! ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#958 |
Premium
|
koliko ja znam na ovoj maticnoj koju planiram uzet je amd-ov chipset...tako da crossfire=DA... mbo gigabyte 790x ds4 AMD-ov chipset!!!
![]() |
![]() |
#960 |
Super Moderators
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |