|
![]() |
#932 |
Kostolomac
Datum registracije: Jun 2006
|
e da je samo to razlog nitko ne bi bio lud plaćat za igranje na originalu. instance nisu skriptirane uopće (ili su jadno skriptirane), uvijek postoji mogućnost da admini odluče wipeat server i odu ti svi likovi onda, gm-ovi su debili i retardirana djeca većinom, buggani prostori/stucked likovi, pola questova ne radi, buggani honori/reputacija kako na kojem serveru... dugo sam igrao na piratskom serveru ali vjeruj mi da se isplati pljunut za original. još ako imaš ekipu na njemu... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#933 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2006
|
WOW bon
zanima me gdje preko interneta kupit wow bon? imam pbz my card devizni racun pa bi preko te kartice htio kupit bon ... hvala na odgovorima |
![]() |
![]() |
![]() |
#934 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
Jedno pitanjce: Kako nauciti instant poison (Rank 1). Po netu sam nekaj gledao da se treba neki quest obaviti koji sam obavio i dalje nemam tu opciju za nauciti, a vezano uz taj quest je da kakti trebam bi otrovan ili vec kaj pa mi trebaju tri predmeta da napravim Eau de Mixilpixil. Sve sam napravio i dobio sam to govno ali nisam otrovan i nemrem ga iskoristi a i dalje nemam taj opciju za instant poison.
![]() |
#935 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2004
|
Horda ili Gay? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#937 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#938 |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
At level 20, Alliance characters train poisons with a quest from the SI-7 operatives in the Stormwind Barracks. Horde characters can get this quest by speaking with the rogue trainer in the Cleft of Shadows in Orgrimmar. Note that in order to complete the quest, you need to have around 85-90 skill in lockpicking. I would suggest getting it up to 100 before giving the quest a whirl. Horde Starting Quest, http://www.wowhead.com/?quest=2480 Also, Thanzil's disease that you can can be cured really easy without the boring time consuming quest. -----Pinched from Elitism on Thottbot:---- I figured I'd write a thorough quest description for alliance rogues .. so here goes! 1) Get the quest "Mathias and the Defias" from "Master Mathias Shaw" at SI:7 in Stormwind City (75,59) 2) Travel to Westfall. Head to the tower in the south east corner. Just north of the tower you'll find Agent Kearnen hidden (68,71). She will give you the quest "Klaven's Tower". 3) Next you'll need to grab the key from the "Malformed Defias Drone" roaming around the tower. As I didnt have distract at the time of doing this (was only lvl 20) I found the only way I could do it was to wait till he turns around down by the campfire near the water. You have a split second to pick pocket him. If you fail, just gouge him, run out of range and try again. 4) Next head to the top of tower. You can do this without aggroing any mobs if you just have a little patience. When you get to the top, sap "Klaven Mortwake", open chest (requires lockpicking - I had 100 in skill) and get out of there fast. After opening the chest you'll have a debuff on you called "Touch of Zanzil" which will be dealth with later on. --SNIP-- Just find a druid to sort out that debuff... or wait a week ![]() wowhead ftw :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#939 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
![]() |
#940 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
Ok to sam sve vec obavio ali ovo 7 dana me muci jer neznam kaj je to. Kaj trebam naci nekog druida da mi makne to govno ili cekati 7 dana da dobijem taj skill ![]() @Brown Acid Gnome - Rogue sam.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#941 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
oj, jel igra ko na kilroggu? evo ja mjesec dana peglam (gnome-warlock-alliance) i lvl 47 sam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#943 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
ima i alijanse, al na alonsusu ![]() jel igra netko na alonsusu alijansu? ima ekipa tamo al smo malo rastrkani po guildovima... |
![]() |
![]() |
![]() |
#944 |
Premium
|
moze samo Visa, Electron Visa, JCB, MasterCard ili American Express nijedna druga ne radi kolko je meni poznato... i ja bi kupio jer je jeftinije tako, al sta ces... ne vjeruju hrvatima i hrvatskim karticama ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#945 |
Registered User
|
A problem je izvadit si Visu Electron? -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#946 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Nikakav. Preporučio bih Erste banku jer njihove Visa Electron kartice imaju CCV ili CVV broj na poleđini koji je potreban za kupovanje preko neta. Fino se otvori devizni račun, uplatiš love na šalteru, odeš kući i potrošiš lovu. Nemože se potrošit više od iznosa koji je na računu. RBA toga nema nažalost ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#947 |
Premium
|
ja sam to nekom odgovoril pa je ocito admin prebacio ![]() visa electron se dakle moze nabavit u erste banci? navodno da se posjedovanje vazece MasterCard mora placati, a visa electron je besplatna, samo treba imati pare na njoj? |
![]() |
![]() |
![]() |
#948 |
Registered User
|
Dovoljno je da otvoriš devizni račun i na njega staviš nešto eura ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#949 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Moze li mi tko pomoci s ovim: http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=115318
![]() |
#951 |
Registered User
|
Ima, ima. Ali nevolim(o) kad nas netko žica za boost ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#952 |
noob
Datum registracije: Sep 2008
|
Aj da se i ja pridruzim vama! ![]() 5 x lvl 70 Horde na magtheridonu i jedan lvl 70 loladin na najglupljem serveru svih vremena Xavius-u horda : Alije: Bezimeni-drood Malimirko - Kosturko-lock Buffykiller-warr Petshop-huntard Stealtorc-rogue trenutno komp odbija igrat wow neznam zakaj još utvrdjujem kvar ( btw poslje intro filmica komp se restarta) ostale igre mogu igrat samo me WoW prokleti HEBE ! greška se počela nakon reinstalacije windowza :S pa ako netko ima kakav savjet give me a šaut |
![]() |
![]() |
![]() |
#954 | |
PC Ekspert šerif
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#956 |
Registered User
|
Glavno da imaš 6 charova... A nema veze što niti jedan nema imalo pošten gear ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#960 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
|
|
Oglas
|
|