|
![]() |
#932 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
A on će imat i 4 jezgre da to malo poguraju. Vidim kod tebe je E6750.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#933 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
znači ocjena je prolazna... bitno da ne pada ispod 30 fps i ja zadovoljan, a aa mi i ne igra neku veliku ulogu, lako ga samnjim ako ce bitno utjecati... dobro, znaci to štima... bitno mi je jer cu konfu spajat na LG monitor tv 27" koji cistu sliku daje samo na full hd rezi, sve ostalo i nije tak bajno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#934 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
E da, kad smo kod specki, ova tu grafa u mojoj konfi je u prolazu, nisam to isprobavao na vlastitoj koži, ono sam govorio za i7 980X@stock + 6 GB RAM + Sapphire HD 5770 i 1920x1200 rezoluciji. Dakle na toj konfi se dobiva ~30-35 FPS-a. Budući da je rezolucija FullHD-a za 180 px manja od ove moje testirane, to bi taman bilo otprilike ta razlika u procesorima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#935 |
Guest
|
jel normalno da na konfi iz moj komp 3d mark vantage daje gpu score od 11000? Likovi na tomshardware su dobili 14 k? Igre rade super,al zakaj je score tako mali,ipak je to cf? |
![]() |
![]() |
#936 |
Guest
|
evo sad je gpu score 12 500 a samo s jednom 7500,kaj me koci,pa kaj ovaj cpu ili ddr2,nije da mi nekaj steka al ekipa po netu tuce 20 000 navodno sa i7 i cf 5770 ,kaj je to zbog i7? |
![]() |
![]() |
#937 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Pa hvala Bogu da je zbog Core i7. ![]() Ti imaš Athlona x4 i on te koči. Kad već gledaš koliko drugi dobivaju gledaj i koji je ostatak konfiguracija i koji su radni taktovi u igri.
![]() |
#938 |
Guest
|
mah znao sam...znači , da sad recimo stavim 2 x 5970 u CF , rezultat bi bio sličan jer je CPU bottleneck...shit...a sixcore I7 ko suho zlato....ma kaj ko suho zlato..ko dijamant... |
![]() |
![]() |
#940 |
Guest
|
ma govorim o željama a mogućnosti mi trenutno premašuje i ovaj moj x4 , tj na razini su za celeron 333 |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#941 |
Premium
Datum registracije: Oct 2010
|
Evo ponovo se javljam oped u vezi one grafe, Izvinjavam se zbog duplog replya. Ekran je LCD 24 Incni 1920x1080 Rezolucija Zapravo kako je doslo do kvara (prva snimka).Gledao sam Youtube na FullHD1080(full screen) nesto i vezi WoW Cata kad odjednom paf crn ekran i sljedecih 15ak sekundi cujem normalan zvuk i onda dode do ovog zujanja sve dok ne resetiram kompjuter. Snimio sam par stvari u vezi gresaka sto radi dakle to ucini 1 mjesecno.Dakle slucajno sam uhvatio i snimio sad cu da uploadam na Youtube snimke. Prva sa Black Screenom Druga sa Mouse Pointerom(youtube tag nesto nece da radi sa ovim pa cu u code http://www.youtube.com/watch?v=4VgcRWFbb0E Treca sa Fur Markom Zadnje izmijenjeno od: Karlo666. 15.11.2010. u 19:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#942 | |
dark paradise
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#943 |
Guest
|
ma je i meni je tu oko 9k i sitno kad pogasim pozadinska smeca i ostalo...zanimljivo , kako sve dobro radi sa jednom 5770 , izgleda da taj CF nije baš "toliko" isplativ |
![]() |
![]() |
#945 |
Bannija :D
Datum registracije: Feb 2008
|
Opet šeme sa skorom u 3D Marku ![]() Ako osjetiš boost u igrama, a siguran sam da ga osjetiš sa CF-om u odnosu na single gpu, čemu se opterećivati kojekakvim skorovima u čmarku i neznam ni ja čemu. Ako nisi zadovoljan performansama, pošalji meni tu karticu, ja ću biti :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#946 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2010
|
Pozdrav, Imam računalo HP Pro 3120 sa sljedećim komponentama: Intel Core2Duo E7500 4 GB DDR3-10600 (1333 MHz) ATI Radeon 4550 512 MB DH PCIe-16x Low profile Računalo ima 300W napajanje, ali imam jednog Tagana od 380W u rezervi. Htio bih zamijeniti postojeću grafičku jačom, za nekakvo poluozbiljno igranje. Radeon 5770 mi se čini optimalnim izborom (ispravite me ako griješim), jedino me brine potrošnja. Mogu li ga pogoniti s Taganom ili čak postojećim napajanjem? Koji model biste preporučili? |
![]() |
![]() |
![]() |
#948 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Napajanje ćeš morati zamijeniti jer ti ta bundlana sa HP strojevima na sebi nemaju PCI-E konektor za napajanje grafe, a često ni molexe iz kojih bi mogao adapterima dobiti PCI-E.
![]() |
#949 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2010
|
Tagan ima deklariranih 22A na 12V railu pa bih iskoristio njega. Zapela mi je za oko i R6850, ali mi se čini overkill za Tagana 380W, a E7500 potencijalno usko grlo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#955 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
koja se pokazala bolja, msi ili asus? konkretno gledam modele R5770-PMD1G http://eu.msi.com/index.php?func=pro...8&prod_no=1970 i asusa Radeon HD5770 CuCore http://www.asus.com/product.aspx?P_I...Xss&templete=2
![]() |
#956 | |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#957 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
spajanje 2 ekrana
Imam jedan problem spojio sam telku i monitor na 5770 ali mi se javlja problem da nemogu imat 2 razlicite rezolucije jer trebam imat 720p za telku i 1280x1024 za monitor ali nikak da skuzim kako to napravit. Ima ko ideju ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#959 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
to znam ali mi treba clone ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#960 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Kakva su iskustva vlasnika VTX-a 5770 (to je trenutno najjeftinija koji mogu naći na nabavi.net). Dizajn je Tul-ov, nemam problema s tim. Jel sve šljaka po PS-u, problemi, reklamacije ?? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|