|
|||||||||||
|
|
#9541 |
|
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Da ga stave i na 20% bi ga vjerojatno prodali. Tako da muljaju te. Stisni prijavu, ne možeš imati troškove bez da si pristao na to. Jedino što si bez novaca za to vrijeme. |
|
|
|
|
|
#9542 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
A gledaj, oni sad žele dokazati da si ti oštetio usisavač i vraćaš oštećenu robu. Ne gubi smisao, dosta te čak i štiti. Ali ne odustaj, svakako. |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#9543 | |
|
Registered User
Datum registracije: Mar 2014
|
Citiraj:
Evo opet inzistiraju na prikupu. Kao hitno, ne mogu skladistiti, ne odgovaraju za stanje. Dakle mogu ga i oni oštetiti. |
|
|
|
|
|
|
#9544 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#9545 |
|
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
A realno mogu oštetiti. Ali opet, da je više oštećen poslali su mail s "oštećenjima" i slikama pa bi i to bilo. Pošalji prijavu, njima napišeš da si poslao prijavu te da ostaje artikal kod njih dok inspekcija ne riješi. Vjerojatno će pred inspekcijom ti "izaći u susret" i to je to. Prijava na mingo, pozovi se na članak za povrat na daljinu... Trgovini si poslao mail za raskid u 14 dana temeljem kupnje na daljinu? Sve to prilozi inspektoratu. |
|
|
|
|
|
#9546 |
|
Registered User
|
Trgovini sam poslao ugovor o raskidu zajedno da proizvodom...nakon toga su se oni javili na mail. |
|
|
|
|
|
#9547 | ||
|
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
U svakom slučaju, trebaš im složiti nekakav odgovor.. npr Citiraj:
|
|
|
|
#9548 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Meni dosta za izbjegavat taj dućan. Ja isto imam friško iskustvo s njima (isto usisivač), istina nisam direktno oštećen, ali svejedno nije najugodnije. Naručio/platio, tek tjedan kasnije stiže mejl da uređaj nije dostupan kod dobavljača. Ajde desi se, ali kakav im je to proces da im toliko treba da shvate da nemaju šta isporučit? Još dok vrate pare taman prođu dva tjedna da nemaš ni pare ni ono šta si platio. |
|
|
|
|
|
#9549 |
|
Registered User
Datum registracije: Oct 2018
|
Pozdrav, imam problem sa espresso automatskim aparatom za kavu kupljenim na Mall.hr. Bio je vec dva puta na servisu jer ne radi opcija filter kave, voda iscuri u posudu dolje ili ispod nje. Dosao sa servisa,izmjenjene dvije stvari, idem napravit kavu kad ono ne radi, kao da ga nisam ni slao na servis. Prvo sam ga isao ocistiti od kamenca, jer koliko je stajao na servisu, da ga ocistim za pocetak..odradi program i vidim da je sva voda zavrsila dolje u posudi, umjesto da je tjeralo vodu kroz aparat. Sad sam zapravo shvatio da je aparat u kvaru otkad sam ga kupio, jer koliko se sjecam, uvijek je nakon pripreme kave bilo dosta vode dolje u posudi, tako da long coffie bas i nije bila toliko long. A jos gore je to sto dva servisa to nikad nisu rješila, još su mi pokidali sitnu plastiku sto drzi poklopac vode da se zatvori do kraja. Kad nam mall hr idem na reklamciju kao materijalni nedostatak, tamo nude opciju samo ako nije proslo 2mjeseca odkad sam primjetio materijalni nedostatak ili reklamacija uz slanje na servis. Sto da sada radim, jer ja zelim zamjenu ili povrat novca, a ne opet slanje na servis. Vec sam vise od 2i pol mjeseca bio ukupno bez aparata. Hvala |
|
|
|
|
|
#9550 |
|
tiki
Datum registracije: Sep 2007
|
Nosio si ga direktno na servis ili? Javi se direkto mall-u i objasni im situaciju. Ako ne pristaju, žali se inspekcijama i da ćeš tražiti vještačenje. Mall obično ima svoje europske uvoznike pa zamjenu moraš tražiti direktno preko njih, a ne preko naših servisa |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#9551 |
|
Registered User
Datum registracije: Oct 2018
|
Na servisu je bio putem dostave, oni organiziraju prikup. Uglavnom sad je u gorem stanju nego sto je bio nov. Na filter opciji voda kaplje u posudu od kave nista Na long coffie napravi kavu ali je odvratna i jedan dio kave ode u posudu Na opciji ciscenja 3/4 programa iscuri u posudu a ne da aparat ocisti. Na servisu su mi slomili sitnu plastiku sto drzi poklopac od vode...tako da sam poslo email na mall.hr i cekam odgovor, i video sam im naravno prilozio uz zahtjev za povrat ili zamjenu |
|
|
|
|
|
#9552 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Novo konfiguracija naručena online, plaćena gotovinom prilokom preuzimanja. Sve radi ok, ali imam jebenu situaciju u novom stanu gdje mi komp preko wifi na matičnoj slabo prima signal. Komp zbog specifičnosti stana i dječje sobe ne mogu premjestiti na drugo mjesto, a bilo kakvo povlačene kabla od ruter do kompa, bilo kakvi pojačivač ili mesh uštekan u strujnu utičnicu najmodavac mi prijeti izbacivanjem iz stana. Malo smo zaratili i kolko god on bio glup i idiot moram se pridržavati toga. Uglavnom da li mogu zamjeniti matični i uzeti drugu koja dokazano na tom mjestu gdje komp stoji ima jači signal ? Klinac od tog idiota je u stanu ispod koji ima isti razmještaj i kod njega hvata super te hebeno igra sa mojim koji ima prekide i laag svako malo ? Opcija da uzmem mrežnu ili adapter na žici ne dolazi u obzir jer idiot od gazde se zainatio i svaki dan mi ulazi u stan. Znači pitanje je da li mogu vratiti matičnu u trgovinu i uzeti drugu , tj doplatiti za drugu ? |
|
|
|
|
|
#9553 |
|
Registered User
Datum registracije: Feb 2022
|
Jel nešto možeš zamjeniti ili ne je pitanje koje trebaš postaviti trgovini gdje si kupio. Iako ne kužim sve te priče niti vidim smisla u zamjeni, ako ti je slab wifi na matičnoj onda na usb spojiš mrežnu karticu s antenom: https://bazzar.hr/p/JKXZVGM-tp-link-...d-with-antenna Ne znam kakve to sve veze ima s najmodavcem koju opremu ćeš ti koristiti i sl.
|
|
|
#9554 | |
|
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
To što ti gazda uzlazi u stan svaki dan je grubo kršenje stanarskih prava i to lik nema pravo raditi. Ako si ti u najmu i sve je legit, podmiruješ svoje obaveze, vlasnik stana ima vrlo malo prava zapravo. Da ne govorim ako su i klinci u igri kao podstanari. Reci mu da sjaše da se nebi ti zainatio pa ćeš vidjeti kako mijenja priču. Traži drugi stan, a za nuždu bi napravio ovo što nepalac kaže, neki bolji wifi dongle, vjerojatno 2.4GHz koji je sporiji ali signal bolje "probija" prepreke. S tim da ne zaboravi da je wifi dvosmjerna komunikacija, ne vrijedi s jedne strane nabijati antene ako je druga strana loša.
|
|
|
|
#9555 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
|
|