|
|||||||||||
|
|
#9511 |
|
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
sava s3, prednje od prosle zime, straznje stare (valjda) 4 godine. mjenjaju se zimske / ljetne, dva kompleta imam. rezime - idu ko' metak. sorry ljudi i mozete pljuvati po njima, ali na 60 nagazim kocnicu i kocim po cesti na kojoj ima fest snijega i bljuzge. ok, blokirani kotaci jesu, ali auto osjetno usporava i staje (testirano u dva navrata na ravnoj cesti bez okolo auta). kretanje laganini bez najmanjeg proklizavanja, zavoji nekih 10-15 km/h nize nego obicno bez gasa, niti jednom da je poceo bjezati ili slicno. uzbrdice bez frke, ide...........
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
|
|
|
|
|
#9512 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
je,od lani,a moje 4 od stare,imaš dizelaša ili? ja s astrom,100ks,teško lagano krenem,odmah ga vrti,ak nedaš malo više gasa,gecrkt.
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#9514 |
|
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Nitko nije rekao da s3 nije loša po snijegu, dapače, odlična je. Al mi nismo skandinavija gdje je snijeg na cesti po pol godine. Kod nas se snijeg očisti i ostane ti mokra cesta na kojoj dotična guma baš i ne briljira. Imam ih i ja na jednom autu pa pričam s nekim osnovama. U svakom slučaju, definitivno sam zadovoljniji s Goodyear UG7 na drugom autu. A i to što veliš, kotači ti blokiraju pa brzo stane. Poznata je činjenica da auti bez ABS-a imaju dulji zaustavni put na šljunku i snijegu od auta bez. Jerbo ovima bez, zablokiraju kotači i guraju snijeg/šljunak ispred sebe što dodatno usporava auto. Ali, upravljivost s ABS-om je po meni veći plus.
|
|
|
#9515 |
|
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Kad jesu na ljetnima... Koma od gužve, nemre se čovjek nit otići provozat...
|
|
|
#9516 |
|
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Ručna isprobana na praznom parkingu za šlepere. Friško utaban snijeg, predobro. Naravno, pain-in-the-ass je dovesti se do parkinga jer su izmilili ljetni papci. Užas jedna, ljetne gume na autima. Ja ispadam idiot što obilazim papke, koji voze 20km/h na ravnoj i vodoravnoj cesti. Znači, nema nagiba niti krivina, ali oni ne mogu voziti. Samo ugrožavaju sebe i sve ostale sudionike. To bi najoštrije kažnjavao. Ili lanci ili ostani doma, po takvim uvjetima. Mislim, kad se baš mora imati stalno ljetne gume na autu. |
|
|
|
|
|
#9517 |
|
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Isto stvar svake godine, s tim da ima ljudi koji se tako voze bez obzira kakve gume imali (osobno se uvjerio u to), takvima bi trebalo zabranit vozit kad padne snijeg...
|
|
|
#9518 |
|
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Ja sam danas ujutro uživao vozeći u Zagreb. Padalo je ko ludo na zagorskoj strani, na vrhu brda je bilo par cm snijega na cesti, al sam išo u S80 AWD. Divota za vozit, nijednom nije proklizao, a vozio sam tako da sam imao manje od 5 min kašnjenja na 45min u usporedbi kad vozim na suhoj cesti normalnim tempom. Usporilo me jedino onih 10 autiju koje sam preteko. U mojem Meganeu bi se klizalo za poludit.Za ove na ljetnima bi trebalo imat neki bull bar i tutnut ih u najbližu grabu. Preventivno. A sad na neki parking. ![]() |
|
|
|
|
|
#9520 |
|
Premium
|
Malo prije došao iz trgovine i pod ručnom ušao na parking, a zatim pod ručnom parkirao. Žena je navikla na takve stvari, ali svejedno je morala prigovoriti. Žena. Uglavnom, kad smo izašli, gleda tragove i pita gdje sam povukao ručnu . Ako moraš pitati, onda sam dobro odvezao. Inače bi bilo svakakvih tragova, svuda, i pokoje udubljenje na autu.Moja slavonija je kao stvorena za zimske radosti. Na brdu se baš ne bi proveo sa mojim cliom .Istina, ali ne zna svaka budala gdje smije stisnuti gas i gdje (i kako) se zaustaviti. Btw, ne može svatko stisnuti gas i voziti. Majstori, koje sam obišao, bi stajali u mjestu sa svojim ljetnim gumama. |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#9522 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
|
|
|
|
|
|
#9523 |
|
Premium
|
|
|
|
|
|
|
#9526 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
ma kaznit ih kupivši im 4 zimske ![]()
|
|
|
#9529 |
|
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Meni što više gripa gume imaju to mi je lakše radit veće i ljepše slideove... Reko sam da ću zamijenit stare Michelin Alpin A3 ove godine, al kako su bile visoke temperature bilo mi je zao uništavat nove, a ovaj snijeg nije dovoljno ozbiljan da ih zamijenim makar se skliže. Na bljuzgi su pristojne, na snijegu su koše kad ostare... Znam da znaš kakve su jer si ih i ti imao. Prve tri sezone su super, a kasnije jad. Na kiši i mokrome su isto tako pristojne. |
|
|
|
|
|
#9530 |
|
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Ima li ga da dolazin u Zg? Prosle godine san isa po ludom vrimenu i bilo je odlicno, nema panike ka tu u Dalmaciji..., Evo za nekoga ko je reka da je lako skinit trkaca, i da Chris je vrlo dobar vozac ![]() http://youtu.be/KLTxwpsj3Y4 |
|
|
|
|
|
#9531 | |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
U Zg je jedino na mostovima malo kriticino jer se pocelo ledit pa auti poskakuju na brzini. Ostalo se moze vozit sa 5,6 banki bez problema i stat pristojno. Nema razloga za dve banke i za skoro dva sata Zagrebackoj od Jankomira do Drziceve. Zenska stoji na cesti i cisti snijeg s auta, nemres vjerovat. Za ove guzve nisu ni malo krive gradske sluzbe ili Bandic, ove koje su bile u spici. Nesigurnost, neiskustvo, neznanje i tu i tamo ko sa ljetnim gumama. Ja stalno gledam kad sam u prilici ko ima ili ko nema i tesko je nac auto na ljetnima kolko god nevjerojatno zvuci. |
|
|
|
|
|
|
#9532 |
|
CoD2 geek
Datum registracije: Nov 2012
|
Za mene kralj voznje je branko http://www.youtube.com/watch?v=jkueZH9aa0Q 0:45 stvarno lik vozi kako treba. I bojan tomic iz ogulina decko stvarno vozi svaka cast Najaci prolaz kroz cilj ![]() http://www.youtube.com/watch?v=EVfvGeQEJ3Q a ovako za snijeg sta da kazem kada sam iz brda Zalosno mi vidjet ljude sa mora kako se pate na njemu. Ali za nas to je normalno i skoro svaki covik kod nas nema nikakvih problema sa njim . Trenutno na autu imam prve zimse nove sava eskimo dok su zadnje stare 2 godine. Malo da nosi zadnje ali nista strasno. |
|
|
|
|
|
#9535 |
|
Brat od Đon Vejna
|
Moj prvi snijeg kao vozac ![]() Jucer sam samo pol sata vozio po selu, testirao kocenje, kretanje, manevriranje, naravno zavoje...stari ima cjelogodisnje gume na autu. Gledam si da mi je kakva kocka ili stari merc u voznom stanju ![]()
|
|
|
#9537 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Zadnje izmijenjeno od: Blue_Fatal1ty. 25.01.2014. u 16:59. |
|
|
|
|
|
#9538 | |
|
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Dobitna kombinacija za izgubit glavu ili se nabit u nekog. Imao sam ama baše sve izvedbe kocke dostupne sa benz motorima osim m3, od 316 sa 75ks, preko is-a od 136ks, do 325i sa 170ks i sve i jedna je u rukama iti malo neiskusnog vozača, pogotovo ovih fwd only 'pro' drivera, savršen alat za suicid u lošim uvjetima na cesti. Ne mogu se više složit s tobom. Odvratno katastrofalno loše gume po svemu osim po snijegu, gdje su onak, ajmoreć mrvu iznad prosjeka.
|
|
|
|
#9539 | |
|
Brat od Đon Vejna
|
Citiraj:
![]() Snijeg bas i je povoljan za neiskusne, bocis sa 30kmh, najgore kaj se moze desit jeda se nasadis na bankinu na kojoj je nanos od ralice. U ponoc u selu nema psa na cesti, kamoli da imam koji auto za lupit....
|
|
|
|
#9540 | |
|
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Ne znam što da ti kažem da me ne shvatiš krivo, al vjeruj mi da je to zadnji auto (kocka) koji bi početnik trebao voziti, a kamoli ne u kombinaciji sa snijegom.... Tu je recimo jedan merc 190 (fan bmw-a sam, a stari merca, tako da smo izvozali sve kombinacije ) je daleko prilagodljiviji i 'pitomiji' za isprobavat kojekakve cirkuse po snijegu nekom neukom. Tek nakon par zima te školice bilo bi razumno prijeć na sve čari nečeg tako nepredvidivog kao što je kocka.![]()
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|