|
![]() |
#9511 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
sava s3, prednje od prosle zime, straznje stare (valjda) 4 godine. mjenjaju se zimske / ljetne, dva kompleta imam. rezime - idu ko' metak. sorry ljudi i mozete pljuvati po njima, ali na 60 nagazim kocnicu i kocim po cesti na kojoj ima fest snijega i bljuzge. ok, blokirani kotaci jesu, ali auto osjetno usporava i staje (testirano u dva navrata na ravnoj cesti bez okolo auta). kretanje laganini bez najmanjeg proklizavanja, zavoji nekih 10-15 km/h nize nego obicno bez gasa, niti jednom da je poceo bjezati ili slicno. uzbrdice bez frke, ide...........
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9512 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
je,od lani,a moje 4 od stare,imaš dizelaša ili? ja s astrom,100ks,teško lagano krenem,odmah ga vrti,ak nedaš malo više gasa,gecrkt.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#9514 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Nitko nije rekao da s3 nije loša po snijegu, dapače, odlična je. Al mi nismo skandinavija gdje je snijeg na cesti po pol godine. Kod nas se snijeg očisti i ostane ti mokra cesta na kojoj dotična guma baš i ne briljira. Imam ih i ja na jednom autu pa pričam s nekim osnovama. U svakom slučaju, definitivno sam zadovoljniji s Goodyear UG7 na drugom autu. A i to što veliš, kotači ti blokiraju pa brzo stane. Poznata je činjenica da auti bez ABS-a imaju dulji zaustavni put na šljunku i snijegu od auta bez. Jerbo ovima bez, zablokiraju kotači i guraju snijeg/šljunak ispred sebe što dodatno usporava auto. Ali, upravljivost s ABS-om je po meni veći plus.
![]() |
#9515 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Kad jesu na ljetnima... Koma od gužve, nemre se čovjek nit otići provozat...
![]() |
#9516 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Ručna isprobana na praznom parkingu za šlepere. Friško utaban snijeg, predobro. Naravno, pain-in-the-ass je dovesti se do parkinga jer su izmilili ljetni papci. Užas jedna, ljetne gume na autima. Ja ispadam idiot što obilazim papke, koji voze 20km/h na ravnoj i vodoravnoj cesti. Znači, nema nagiba niti krivina, ali oni ne mogu voziti. Samo ugrožavaju sebe i sve ostale sudionike. To bi najoštrije kažnjavao. Ili lanci ili ostani doma, po takvim uvjetima. Mislim, kad se baš mora imati stalno ljetne gume na autu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9517 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Isto stvar svake godine, s tim da ima ljudi koji se tako voze bez obzira kakve gume imali (osobno se uvjerio u to), takvima bi trebalo zabranit vozit kad padne snijeg...
![]() |
#9518 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Ja sam danas ujutro uživao vozeći u Zagreb. Padalo je ko ludo na zagorskoj strani, na vrhu brda je bilo par cm snijega na cesti, al sam išo u S80 AWD. Divota za vozit, nijednom nije proklizao, a vozio sam tako da sam imao manje od 5 min kašnjenja na 45min u usporedbi kad vozim na suhoj cesti normalnim tempom. Usporilo me jedino onih 10 autiju koje sam preteko. ![]() Za ove na ljetnima bi trebalo imat neki bull bar i tutnut ih u najbližu grabu. Preventivno. A sad na neki parking. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9520 |
Premium
|
Malo prije došao iz trgovine i pod ručnom ušao na parking, a zatim pod ručnom parkirao. Žena je navikla na takve stvari, ali svejedno je morala prigovoriti. Žena. Uglavnom, kad smo izašli, gleda tragove i pita gdje sam povukao ručnu ![]() Moja slavonija je kao stvorena za zimske radosti. Na brdu se baš ne bi proveo sa mojim cliom ![]() Istina, ali ne zna svaka budala gdje smije stisnuti gas i gdje (i kako) se zaustaviti. Btw, ne može svatko stisnuti gas i voziti. Majstori, koje sam obišao, bi stajali u mjestu sa svojim ljetnim gumama. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#9522 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9523 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9526 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
ma kaznit ih kupivši im 4 zimske ![]()
![]() |
#9529 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Meni što više gripa gume imaju to mi je lakše radit veće i ljepše slideove... Reko sam da ću zamijenit stare Michelin Alpin A3 ove godine, al kako su bile visoke temperature bilo mi je zao uništavat nove, a ovaj snijeg nije dovoljno ozbiljan da ih zamijenim makar se skliže. Na bljuzgi su pristojne, na snijegu su koše kad ostare... Znam da znaš kakve su jer si ih i ti imao. Prve tri sezone su super, a kasnije jad. Na kiši i mokrome su isto tako pristojne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9530 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Ima li ga da dolazin u Zg? Prosle godine san isa po ludom vrimenu i bilo je odlicno, nema panike ka tu u Dalmaciji..., Evo za nekoga ko je reka da je lako skinit trkaca, i da Chris je vrlo dobar vozac ![]() http://youtu.be/KLTxwpsj3Y4 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9531 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
U Zg je jedino na mostovima malo kriticino jer se pocelo ledit pa auti poskakuju na brzini. Ostalo se moze vozit sa 5,6 banki bez problema i stat pristojno. Nema razloga za dve banke i za skoro dva sata Zagrebackoj od Jankomira do Drziceve. Zenska stoji na cesti i cisti snijeg s auta, nemres vjerovat. Za ove guzve nisu ni malo krive gradske sluzbe ili Bandic, ove koje su bile u spici. Nesigurnost, neiskustvo, neznanje i tu i tamo ko sa ljetnim gumama. Ja stalno gledam kad sam u prilici ko ima ili ko nema i tesko je nac auto na ljetnima kolko god nevjerojatno zvuci. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9532 |
CoD2 geek
Datum registracije: Nov 2012
|
Za mene kralj voznje je branko http://www.youtube.com/watch?v=jkueZH9aa0Q 0:45 stvarno lik vozi kako treba. I bojan tomic iz ogulina decko stvarno vozi svaka cast ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=EVfvGeQEJ3Q a ovako za snijeg sta da kazem kada sam iz brda ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9535 |
Brat od Đon Vejna
|
Moj prvi snijeg kao vozac ![]() Jucer sam samo pol sata vozio po selu, testirao kocenje, kretanje, manevriranje, naravno zavoje...stari ima cjelogodisnje gume na autu. Gledam si da mi je kakva kocka ili stari merc u voznom stanju ![]()
![]() |
#9537 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Zadnje izmijenjeno od: Blue_Fatal1ty. 25.01.2014. u 16:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9538 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Dobitna kombinacija za izgubit glavu ili se nabit u nekog. Imao sam ama baše sve izvedbe kocke dostupne sa benz motorima osim m3, od 316 sa 75ks, preko is-a od 136ks, do 325i sa 170ks i sve i jedna je u rukama iti malo neiskusnog vozača, pogotovo ovih fwd only 'pro' drivera, savršen alat za suicid u lošim uvjetima na cesti. Ne mogu se više složit s tobom. Odvratno katastrofalno loše gume po svemu osim po snijegu, gdje su onak, ajmoreć mrvu iznad prosjeka.
![]() |
![]() |
#9539 | |
Brat od Đon Vejna
|
Citiraj:
![]() Snijeg bas i je povoljan za neiskusne, bocis sa 30kmh, najgore kaj se moze desit jeda se nasadis na bankinu na kojoj je nanos od ralice. U ponoc u selu nema psa na cesti, kamoli da imam koji auto za lupit....
![]() |
![]() |
#9540 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Ne znam što da ti kažem da me ne shvatiš krivo, al vjeruj mi da je to zadnji auto (kocka) koji bi početnik trebao voziti, a kamoli ne u kombinaciji sa snijegom.... Tu je recimo jedan merc 190 (fan bmw-a sam, a stari merca, tako da smo izvozali sve kombinacije ![]() ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|