|
![]() |
#9362 |
Premium
Datum registracije: Jun 2020
|
Generalno je ozracje na aukcijama kao da dodjes na hrelic. Ljudi prodaju razno smece, ne da im se provjerit rade li neke stvari koje se stvarno lako provjere, tipa ukljucis u struju ili komp pa prodaju pod 'neprovjereno'. Ili su provjerili i znaju da je strgano pa ipak pokusavaju dobit lovu za to jer se nadas da ce mozda radit. Dosta njih ne zeli osobno preuzimanje (vjerojatno jer su medju tim prevarantima) pa se ne isplati uzet nesto jeftino jer ti ode jos para na shipping. Ali da, nadje se zgodnih stvari. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#9363 | |
iVar
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Osobno nebidam nekakve lude iznose na koje nisam spreman okrenitu glavu ako nesto podje po zlu,kako pri kupnji tako i na aukcijama. Ludost je ici pumpat bidove za "un-tested" kao da kupujes 100% ispravno,a onda kad dodje krene plac. Ovako kad nemas neka ocekivanja i nisi zalozio bubreg za predmet - boli te briga,popit ces 2-3 pive manje taj mjesec i idemo dalje. Samo moram priznati da mi je ovo pomalo ironicno da dolazi od tebe s obzirom na ne tako davne dogadjaje. E: Nisam nikoga prevario, ali zavrsio sam u nepostenim trgovcima i dobio 6 mjeseci ban zbog stosa kojeg sam izveo, cim zabrana istekla, gotovo odmah se vratio na staro pa je moderator uredjivao jedan od tvojih postova kako bi te spasio od dodatnih penala uzrokovani arogncijom,sto predstavlja kak imas 0 griznje savjesti, ili da si naucilo svoju lekciju unatoc svemu. I da sve ove stvari budu jos vise tragicne ti si ipak zadrzao pristup trzinici. U pravu si netko zaradjiva kruh teskim znojem dok netko zaradjiva putem revolut kickbackova.
Zadnje izmijenjeno od: Luce. 05.08.2024. u 10:48. Razlog: E: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9365 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2014
|
Citiraj:
Atraktivne stvari je nemoguće kupiti tamo za 2-3 pive. Recimo neke rijetke ploče sa opisom "AS-IS" tamo odu za 200-500 kn ko od šale.
![]() |
![]() |
#9366 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Citiraj:
Normalan se preispita pa se barem srami, a ti zlato, kaj je s tobom, zašto ne razumiješ, je'l odgoj kriv? Tvrdis da nikoga nisi prevario, a : 1. Prodavao si jedno, a prodao drugo. 2. Zavlačio komunikaciju i rješenje problema. 3. Paralelno tražio nekakve pretplate preko tvog acc, za revolut ili nešto. 4. Bahatio se kako ti u samo jednoj kutiji imaš tisuce eura diskova, i da ti jadan ne znas kaj oglašavaš a kaj imaš. 5. Dodatno bahačenje kad te se prozvalo, jer ti si lokalni šerif, ko ce tebe uzvišenoga prozivati na tu nekom forumu? Ne sjecas se, imas sinkopu? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9368 |
Premium
Datum registracije: Mar 2020
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9370 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#9373 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Odlično, sad možeš "pričati" sa avionima 😀 http://shortwaveradio.ch/doku.php?id=en:air-7 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9374 |
Premium
Datum registracije: Apr 2019
|
Amiga freakovi, trebam pomoć... Ima li tko voljan podijeliti image za a1200 3.2 whdload (idealno sa igrama za probu), meni se syebala cf kartica a nisam napravio backup img, kreten... 4gb kartica. Nisam sig. je li do nje ili do adaptera, pa da sada ne krvarim sa step by step podešavanjem nove kartice, ovo bi mi ubrzalo stvar. Ako i nije .img sa programima/igrama, nema veze, samo da je 3.2 i whdload gore. Eto. Valjda nije problem što tražim, imam sve ionako od ranije, a ne bih baš gubio vrijeme sa videotekama i njihovim image-ima, tko zna na šta ću naletjeti. Ako je problem, isprike i brisanje od strane nadležnih. Puno hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9375 |
Whatever :)
Datum registracije: Nov 2002
|
Vidi na FB-u, Amiga Game Selector, ako ti to pomaze. https://www.facebook.com/share/2ZkQoUKiY6Wddn1f/
![]() |
#9376 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2016
|
Citiraj:
To ti je najjednostavnije .... https://www.nostalgianerd.com/whdload/ Evo tu imaš sve za skinuti ... je da je WB 3.1, ali to lako updejtaš kad se jednom digne sistem na amigi ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9377 |
Premium
|
trebam savjet za iskusnije, popravljam jednu 386 masinu sa iscurenom vartom (standard jbg) dali mogu vartu zamjenit sa 18650 3,7V punjivom baterijom iz laptop baterije ? znam da se preporucuje 3x AAA punjive ali nemam pri ruci .... hvala edit: chatgpt kaze najjednostavnije je obicna cr2032 sa schotkky diodom tipa 1N5819, jel netko probao ? Zadnje izmijenjeno od: dbL. 08.08.2024. u 10:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9378 |
Moderator
|
Ne gasi dok ne nabaviš novu 😀 Kakvog je oblika ? Na tim starim mibo ako nije "u sklopu" rtc - a je bio NiCd 3.6V 60 - 80 mAh. U istom izdanju ima NiNh verzija za koju ne treba raditi nikakve modifikacije. https://www.chipoteka.hr/baterija-ni...icu-2400001801 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9379 | |
Premium
|
Citiraj:
oho super nisam ovo ni vidio. znaci te nove nebi trebale curkat ?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9380 |
Moderator
|
Pa ni jedna nebi trebala curiti ... Ako ništa drugo startaš iz početka i miran barem za slijedećih cca 20 god. Najvažnije da ovakva predložena bude radila bez dodatnih modifikacija iako je druge kemije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9382 |
Moderator
|
Evo sad sjeo za komp, pa vidim da predloženo nema u Chipoteka Osijek, trebaš naručiti iz ZG ![]() Sad ne znam koje još trgovine imaš gore. Evo još neke alternative: https://www.tevetron.hr/hr/proizvod/...-80-3-gp/17786 https://ad-electronic.hr/index.php/b...nicd%20-%20209 Šifra: 44205 ili Šifra: 44098 (razlika je u obliku pin za lemljenje). |
![]() |
![]() |
![]() |
#9383 | |
Premium
|
Citiraj:
Nema jer sam ja kupio zadnji ![]() ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9384 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Nije baš neki oldtimer, ali uletio jedan starkelja: Thinky R30. Šteta nije P3 nego celeron 900. Stanje solidno, disk ok, baterija je živa, puni se. Nekad su to kvalitetno radili ![]() Jedino mi je ispravljač malo sumnjiv s obzirom da kuri na 60 °C dok se baterija puni. A možda je i baterija malo popustila, nakon 20g hoće to tako. Ipak nije mint stanje - netko je stock Win98SE upgradeao na XP SP1 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9387 |
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
E ja patim za ovim ovdje... Dao bi stoooo Amerika, sve na svijetu ja bi daooo, za jedan Apollo 10000 Series... ![]() https://jim.rees.org/apollo-archive/...ctBrochure.pdf
![]() |
#9388 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2019
|
Citiraj:
Onda sam si ipak dao truda i na drugu cf u winuae instalirao wb3.2 koji opet nije bio prepoznat. Tu sam se zasrao da je Amiga prdnula. Pa sam išao raskopati a600 i skinuti njen cf ide adapter i preko njega srećom ova druga kartica radi. Znači otišli su očito istovremeno i cf kartica i adapter...svašta. Srećom, Amiga je o.k |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9389 | |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Evo još jedno čudo vrlo specifične namjene debelo ispred svog vremena: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9390 |
Premium
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() AMD 386SX 40Mhz@33Mhz zbog promjenjenog oscilatora 66mhz (narucim 80 sa alije) 4x1MB Samsung 30pin SIMM Trident TVGA3000i 512KB HDD Quantum Fireball SE 3GB@500MB Kontroler UN1072B HDD+FDD+COM+LPT Skener kartica ISA AdLib Crystal ISA Nova baterija NiMH (thx to Nikky za link) Floppy samsung 1.44" Case badge Microline LOL 200W PSU Zadnje izmijenjeno od: dbL. 11.08.2024. u 10:29. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|