|
![]() |
#872 |
Guest
Datum registracije: Dec 2008
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#873 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Dobra ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#874 |
Premium
|
Imam E6750 i zanimalo bi me dali su ovo dobre temperature za njega u idlu mi je 38 a u fullu dode do 54 mjerio sam i sa speed fanom i sa core tempom i obje pokazuju isto... inace hladim ga sa frezzerom 7,fan se u idlu vrti na 50% kad prijede temperatura 42 se digne na 80%......uglavnom jeli to sve ok? |
![]() |
![]() |
#876 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2008
|
![]() Koja je razlika između temperature na CPU diodi i temperature samog CPU? Navedene su kao dvije različite stavke u Everestu..... Naime, natjerao sam Svog Athlona sa 2.4 na 2.9.... http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=132209 E sada zanimam me koja je od te dvije temperature referentna, i koju smijem puštati do koje granice.... U mirovanju je CPU dioda 40 celzijevaca, a CPU na 27. Pod 100% opterečenja CPU dioda ide na 65 celzijevaca, a CPU do 45.... Može li to tako?
#879 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
#880 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Na žalost nema na svu sreču sam prije telf. nazvao i nič! Ma i sami priznaju da su im stranice u komi ! Kad sam neki dan krenuo u potragu hehe veselim se ima dostupno odmad prvo HG-spot štanga još odlučio napajanje kupit napokon dostupno u Vemilu dofuram uredno i šifru da nebu zabune 21552 nema stari trebaš nazvat jučer čitavi dan zovem i nič EDIT: Prijateljski savjet dostupno moš mislit! Obavezno telf. provjerit ! Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 19.01.2009. u 00:40. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#881 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
#882 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
|
![]() |
![]() |
#887 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
#888 |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Neznam koji dio prvog posta nije jasan, al dobro. Bitno je da cooler ima kopče, ili ima onu tzv "žvaku"... Što se tiče ovo xcilenca mislim da je ok, pošto sam našao na netu, i može se zalijepit samo tak da će poslužit.
#890 |
^_-
Datum registracije: May 2006
|
mozes ga namontirat na 2 nacina: sa "kopcama" koje zakvacis za sam heatsink, koje su fleskibilne te mozes duz cijele stranice heatsinka podesit si kak ti pase za rupe na maticnoj; te onda "probodes" kroz maticnu plasticne kopce zakvacene za taj heatsink. to ti je prvi nacin i nacin kak sam ja slozio.. drugi nacin ti je uz pomoc onog termo papira koji dobis isto; bez ikakvih kopci mislim da samo zalijepis taj papir izmedju heatsinka i NBa. Neznam s cim, neznam jel to moze obicna termo pasta drzat il moras termo ljepilo nabavit. il samo stavis taj papir izmedju i sa kopcama zakvacis ko u prvom slucaju.
#891 |
Premium
|
Ili treći način...mislim ovo je zezancija jel je ovaj komp star tri,četiri godine pa sam tak na njemu napravio ![]() ![]()
#894 | |
Guest
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
Bolje si uzmi zalmanovu dvokomponentnu termalnu pastu (lijepilo zapravo). Namažeš jednu komponentu na bridge, drugu na pasivca i samo iz spojiš,malo stisneš i drži... |
|
![]() |
![]() |
#895 | |
Premium
|
Citiraj:
Ma u pravu si ne koristi se ali to mi se prvo našlo pod rukom...a i ja sam ga nakeljio...eto tek tolko da bude ![]()
![]() |
#899 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Taj system temp očitava jedan senzor koji se najvjerojatnije nalazi blizu nekog hot-spota, poput southbridgea ili sk. Sve ovisi o MBO, iz iskustva mi se čini kako je do 45°C neka gornja granica dopustljivosti. Ali ako imaš solidnu ventilaciju, nemaš se razloga brinuti zbog toga. |
![]() |
![]() |
#900 | |
TK
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
|
|
Oglas
|
|