|
![]() |
#62 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Evo-ja se vratio dimeka, sutra idem natrag. Mogu ja odvrtiti ak nekog zanima jedino proc, memoriju na KT 400 i 166 FSB-a bi bilo bedasto komparirati. Sad sam stavio stari BIOS. Za razliku od onog koji podržava Bartona ovaj je stabilan. Upravo sam odvrtio 5x Mark 2001 a proc na 1.65v ![]() ![]() ![]() Na BIOS-u koji kakti podržava Bartona se dobije viši množitelj,bolji rezultati memorije pri istim postavkama,...i problemi na relaciji AGP-VIA-OS, a čini mi se i pizdarije sa IDE driverima. Ak me naljutite budem ga večeras drmnul na min. 2700 ![]() Tek toliko da vidite kaj je prava ploča a ne tam neka NF2 ULTRA. A da ne pričam o ponosnim vlasnicima koje je frka napravit L12 "mod" ![]() ![]() ![]() A ne treba se ni lemiti... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#63 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
![]() fora je u tome kaj je memorija zajebavala pa sam posudil 256 od raka i sve dela kak spada jos se necu zato bacati u OC dok ne vidim kaj ce ovi panjevi u hg-u reci.
![]() |
![]() |
#64 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Mislim da barem 80% ljudi dobije veći FSB. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#67 |
Super Moderators
|
Ovo je zanimljivo-sad dela već cijelo popodne stabilno na 2500 1.65v ![]() Sa prastarim BIOS-om... Baš me zanima kaj me je toliko klalo BIOS ili VIA:confused: Sve si nekaj mislim da ga malo dignem na 180x15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Headbangig Grunf!
|
na 1,65V al tebi ocito ploca over volta. Meni je u WIn bio stabilan 1,65 al za nekaj vise njet.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Tak sam stavio još prije osam sati i dela fino. Pa odmah kad sam stavio na 2500 sam odvrtio 5x2001 i nije se ništ zrompalo ![]() Sa starim BIOS-om nije htio biti stabilan ni na 800:confused: Ajd ti znaj... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]() Inače da znaš ja lemim sa švas aparatom i to dok je ploča pod naponom. ![]() ![]() ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#71 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Imam negdje tu stranicu sa L12 modom, bum ti poslao kad nađem. Mislim da se samo oko nekih pinova na procu omota žica. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#73 | |
What's inside???
|
Citiraj:
meni je pomoglu u dobivanju 200 mhz fsb ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Super Moderators
|
Evo, malo sam ga nafrljio ![]() 180x15, lijepih 2700, digao napon na chipsetu, malo AGP, proc na 1.92v. Mislim da bi za punu stabilnost trebao ipak 1.95v. Nije loše za zračno hlađenje ![]() Ide dobra stara DFI ko gluha svinja:burn: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
:clap: Bogme dobro. |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Super Moderators
|
Ajde dečki...živnite malo, pa nebude vas valjda oderao netko sa starom KT 400 i zračnim hlađenjem ![]() Pored vodenjača i peltova ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Premium
|
vidis Jelc, vec si zaboravil da ja vise nemam pelt!
![]() |
#78 |
Headbangig Grunf!
|
Jelc ta bolest se zove alzheimer i u ranom stadiju s emo#e lijeöiti.
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Super Moderators
|
Dobro. Dakle-rezimirali smo da ni sa vodenjačama ne-ide ![]() To mi je jasno. Ipak je to NF2 ![]() I to Abit:burn: DFI je ipak DFI... Sad za ozbiljno-jučer sam ga malo potjerao i moj zaključak je da ta serija ne ide prek 2700 bez neke bjesne voltaže. Mislim, nije proc tak loš-ide na 2500 sa prihvatljivom temperaturom i sa 1.65v-1.70v. Meni je to super upgrade, dela na 1.65v kao stari proc a 500 više. bdw Bl@de-printeru je najveća navedena reza 4800x1200 dpi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
Premium
|
Citiraj:
BTW zake pitas?
![]() |
![]() |
#81 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Premium
|
joj ja vec zabil za to. ![]() ma glava mi paca pa je valjda zato. ![]()
![]() |
#83 |
Super Moderators
|
E da-zaboravil sam vam postat...izgleda da ima razlika u Abiticama koje su made in china ili tw. Navodno piše ispod/pored BIOS chipa, baš me zanima koje su došle u "Rvata. A kaj se živciraš za prehladu-ja sam danas tak kvalitetno zeznul nogu da sam se vratio doma i ujutro idem u traumu:mad: |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#85 | |
Headbangig Grunf!
|
Citiraj:
Mejd in Čajnapašteta. ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Mislim kam je to došlo, da moraš cijelu ploču izokrenut da bi kupil nekaj pošteno:confused: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Registered User
|
Ej,,,,,,,,,,,,,,,,,......... Dajte stavite vec jednom testove iz AIDE, jer namjeravam kupiti baš taj procesor....... |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Pa AIDA nema nikake veze s procesorom, to je obicni test memorije. ![]() ali ak to tolko zelis vidjet evo ti moje reze.... ![]()
Zadnje izmijenjeno od: Srky. 03.10.2006. u 13:00. |
|||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#89 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
evo i write.... Napomena: 232 FSB, memorija na 3 - 3 - 3 - 11
![]() |
![]() |