Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > NVIDIA
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 01.04.2007., 20:30   #61
SniperWolf
Premium

SniperWolf's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Ma konzole su dusu dale u onim domovima gdje dodjes umoran sa posla, pa nagazis malo kakav NFS sa frendovima .. nema di ces se hebati sa driverima i slicnom. Samo cd zguras i vozii
Staro 01.04.2007., 21:39   #62
zvonac
Premium
Moj komp

zvonac's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
danas baš gledal u king crossu,dečec igra ps3 na lcd-u sony čini mi se 82cm,nisam ziher,nevjerojatno koja grafika,stvarno za mene nekaj fenomenalno.....jednog dana bu i na kompu takva grafika...
zvonac je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 01.04.2007., 22:22   #63
ZMAJ
Premium

Datum registracije: Jan 2003
ja i dalje nemogu vjerovati da je grafika takva da ljudi kazu bolje nego na kompu...

Mislim da je do LCD-a, jer nakon kaj sam ja prešao sa 17" (i to jednog od boljih) na LCD 19" sa DVI kablom jednostavno sam se oduševio...
ZMAJ je offline   Reply With Quote
Staro 03.04.2007., 07:59   #64
EvilM@ster
Ev1LMa5ter
Moj komp

EvilM@ster's Avatar

Datum registracije: May 2006
Inace one slike koje je @Warrior stavio su iz igre 2 days to vegas, i barem za sada je najavljena kao ekskluziva za PS3 ali izlazi i na pc i na xbox360...
Inace posto igra za sada nema jos izdavaca nezna se niti kada ce izaci...

2 Days to Vegas is an unreleased, story-driven, 3rd person action-adventure game. This contemporary gangster title features car chases, shootouts and unexpected twists to keep you on the edge of your seat throughout the game. The action is set in several major cities across the USA and takes place during a 48 hour period.

The game began life in 2003 at the (now defunct) Glasgow studios of Steel Monkeys. When Steel Monkeys in the UK shut down and made its staff redundant, the game moved production to the secondary studio that Steel Monkeys had established in Minsk, Belarus.

Graphics

The game received much attention when screenshots were released, the quality of the game's graphics amazed many video game players. However there is some speculation as to whether the screenshots are actually ingame, or enthusiastic pre-renders.
Update from SM: "We are proud to announce that Steel Monkeys JLLC and AGEIA Technologies have signed an agreement on using AGEIA PhysX SDK technology and NovodeX Physics software solution for our upcoming title “2 Days to Vegas” (“2DTV”).
The revolutionary third person cinematic action adventure/driving title now would be further enhanced by integration of the acclaimed Physics solution that for the first time obey the laws of classical physics, making the gaming process still more interactive, deeply submerging the player into reality of “2DTV”. PC and next generation console versions of the game all will take benefit from this agreement" Steel Monkeys have licensed SpeedTreeRT™ SDK of IDV Inc., which will help to create virtual plants in the cinematographic TPS. At the 2007 GDC, Steel Monkeys showed off new screenshots of the game which Steel Monkeys boss assured was real-time and not pre-rendered.

Prema nekim najavama igra izlazi tokom 2008, prvo na PS3 pa onda na Xbox i PC.
Staro 03.04.2007., 09:17   #65
Paske
Ekspert iz sjene ...
Moj komp

Paske's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
X-Box 360 ... Čini mi se kao bolji izbor zbog šireg spektra igara.

Da ne spominjem kako će Conan ( MMO http://www.ageofconan.com/conan/en/index.html ) biti igriv i na PC i na X-Box 360. Tako da će korisnici i konzole i PC-a moći igrati zajedno. San svakog konzolaša - da igra MMO, a nije Mario Bros :P ( sarkazam za one od 12 godina ).

Iako je masivan PR i reklama na strani PS3, pa *ebote Dino Dvornik je kupio PS3 ! Pa sad si moram kupit i ja !

Kaj se tiće grafike konzola vs PC - rasprava stara koliko i ona o kokoši i jajetu. Prvih godinu dana konzola drži vodu, onda je PC prešiša jerbo se razvija HW, dok na konzoli stagnira cca 5 godina. Ovo je recimo vijest iz 2002. Windows XP SP1 Beta 1 Released to Testers . Pametnome dosta ...

Konzole su izvanredne iz razloga jednostavnosti i činjenice da HW ne zastarijeva. Dakle kad se pojavi XY igra za konzolu, to ne znaći 350 Kn za igru + 3.000 Kn za HW da ju uopće pokrenem ... Tako da sam fan konzola, iako ih ne koristim jerbo volim prčkati po compu i svako malo si priuštiti mali Božić

Kaj se tiće koja GFX može dati PS3 grafiku - da 7900 može, ali uz C2D 6300 CPU clockunt na cca 3 Ghz ( ili AMD ekvivalent ) , 2 Mb DDR2 - više ne škodi isto ... Naravno kvalitetno panajanje od 450+ W brand name ( ne JNC, Mtek isl. ) od cca 800 Kn da to sve pogoni ...

Ako se već odlučite na konzole - zapamtite da tamo vladaju sportovi, tabačine, vozačine. Ako je to vaš žanr - nema boljega !

Ako volite FPS ( da imaju ga konzole, ali ima i moja žena comp - to ne znači da joj koristi ) , RTS ( jeste probali RTS sa padom ? Ok ... ) MMO ( za sada samo Conan,a i on vjerujem da treba tipkovnicu - jerbo čemo se jako natipkati na Joy Pad ... ) - slobodno zaobiđite konzole ....
Paske je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno