|
![]() |
#61 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
slab bi ti novinar bio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
..
|
Citiraj:
gro njih k tome pokusava na 200fsb s 333 ddrom...vidio i toga ko blata...i to na sync settingsima ja s memorijom nisam imao problema..jedini problem na ovom forumu s ramom je imao horza..ali hebo ja matsonic i msi..sta oces od njih... to sto ti pljujes po nf2 jer msi i sl neynaju napraviti nista s plocom je druga stvar..ali na kt-ima im je ekvivalent matsonic,pcchips,ecs i sl...SROT PLOCA.. pa po tvoj logici kt333 i sl su tesko smece jer znas koliko je ljudi imalo problema s matsonicom..a nece im na 200fsb...ma nece ni na 185...kuzis brale... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#63 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Memorije...ha...znaš i sam ima ih kaj imaju šrot pa do Corsair XMS-a...a velika većina ljudi ovdje ima i EpoX... A kaj se tiče kaj ti veliš "pljuvanja"...pa ak ćemo malo dublje kopat gro tih silnih prigovora kaj se tiče NF2-sam čuo od tebe... Svaku i najmanju sitnicu kaj na mojoj ploči ne dela kak treba-rekao sam na forumu...svaku reviziju novih VIA-drivera kaj su nekom delali probleme-isto... Ali da npr. NF2 ima više problema nego KT 400 ima...ja ću prvi priznat da je tehnološki naprednija i brža-ali kaj je je... I još jednom...gro stvari kaj se tiče nekompatibilnosti,problema i sl. sam čuo od tebe ![]() +linkovi na forume o tome... A sad ti meni veliš mrtav-hladan e nije tak... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Ja sam 99% siguran da bi uspio srediti stvari s tim, kao što sam i s ATI-jem uvijek bio bez problema dok su svi pljuvali po njemu, ali ne volim situaciju kad nisam iz ZG, a moram reklamirati hardware koji ne da ne radi kako treba, nego je FIZIČKI crkao, ili je TOTALNO nekompatiibilan (memorija). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
..
|
Jelc, eh da ja sam imao problema s onim infineon ramom...isprika .. totalno sam zaboravio na to... pa ajmo ovako postaviti...nf2 ima problema...daleko od toga..ali naspram tome koliko ih ima via to je nis...mislim broj problema je tu negdje ali via je na tom trzistu godinama...nvidia je tek dosla...pa su napravili bolji posao u kratko vrijeme nego via godinama... dual ddr i via? prije ce bosanac zivjeti na suncu u maloj vikendici...nf2 ima.. za iste pare kao i kt400 ploca dobijes 6.1 surround...i to koliko sam ja shvatio vrhunski...citao posto ja nisam isprobavao a i nemam iskustva u tome.. o iskustvu skvadre sa foruma...pa krvi primjer je kova koji se trga da dobije 200fsb..i nece mu bas...(ja tvrdim da mu je problem u ramu ali on se neda..bilo je prici kako corsair 433 nije dobar kao ddr400 model..zasto neznam)... naprosto ljudi su ocekivali da ce na ovom chipsetu moci lupiit 200fsb bez problema...i kad nisu uspjeli su bili razocarani...sjecam se tipa s njuza koji je prodavao svoju epox 8rda+ za 650kn a tek je dosla...platio ju je oko 1050kn pet dana ranije...i pitao ja njega zasto kad cujes "ocekivao sam 200fsb i nisam uspio...kaj ce mi onda ta ploca" i jako vazna stvar je to sto je nf2 chipset bio pod velikim povecalom zadnjih skoro 9 mjeseci..svaka greska se uzimala ko da je neko bacio nuklearku na njujork...a kad je via imala problem s ovim ili onim onda je odgovor bio..to je via..na to smo se vec naucili... drugo NF2 nije savrseni chipset...ali je po mom misljenju bolji od via-e..nemoramo se slagati sto se tice toga...i to je ok...znas onu svaki cigo svoga konja hvali a ja uvijek plujem po svemu...ovo kuciste mi je 5 u ni 3 godine...i mozda cu ga opet mjenjati...NIGDJE NISAM NASAO KUCISTE KOJE BI MI SE SVIDJELO...ukljucujuci i lian li pa mislim da sam ti sve rekao... |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Caught Somewhere In Time
Datum registracije: Oct 2002
|
Pa dobro kaj sam ja rekel?? Dosta prepucavanja jer će thread biti izbrisan!!!! ![]() Uostalom ovaj thread je bio u vezi nvidijinih sranja s grafičkim kartuljama a ne pločama ![]() Ili kak bi neko reko ne j....e po tavanu ![]() Uostalom sustavno se vrijeđa moju individuu pa je i prema tome još to jedna stvar ili razlog više da se thread zbriše ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Head Of The Radio
Datum registracije: May 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Jelc, si tu ... a da ja ili ti napravimo Move ovog na nVidia (i onako to tamo skoro da je zamrlo ![]()
![]() |
#70 |
Super Moderators
|
Ma bez-veze ga je micat... Nek si banda s NVidia foruma sama nađe temu za svađu ![]() A budući da smo temu malo i iscprli-ak treba bolje da je mi zapremo ... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#71 |
Premium
|
Mir, red i zakon Eto ja opet moram biti nepopularna osoba ali ... mislim da je ovo, kako se samnom slaže i kolega Jelc, stvarno iscrpljeno kao Hrvatska državna blagajna i stoga službeno ovo off -> off -> off -> topic proglašavam zatvorenim. Svi ste bili lijepi, dobri, pameni sa više ili manje argumenata ali sada je proči kraj ![]() ![]() P.S. Ako netko stvarno misli da ima još nešto JAKO pametno izjaviti u vezi ove teme neka se javi na PM i ako Vas se nakupi bum otprl, ali samo ako je baš pametno ![]()
![]() |
#72 |
Premium
|
greg se je počeo prijetiti demonstartivnim napuštanjem sjednice pa evo ponovo otvaramo ovu točku dnevnoga reda ![]() ![]()
![]() |
#73 |
Head Of The Radio
Datum registracije: May 2003
|
Jel se može nekako zbacit BDa s tog mjesta jer di got je zadnji post BD vidiš sa strane katanac i ono MIR,RED I ZAKON što ide svima na živce... HOĆEMO IZBORE,HOĆEMO IZBORE!!!!!!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#75 | |