|
![]() |
#61 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Ja sam bio gore u par navrata i svaku puta se vratio sa dobrim hardwareom ![]() Tako da, IMHO, ako si gore, ne znam zašto si gruntaš uopće sa polovnima, dobro flyer kaže. I Tigerdirect je gore dobar s cijenama... |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
A gle, nije da mi novci rastu na grani, a i nije isto uzet polovnu za 120$ ili 250 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#63 | ||
[ZA DOM]Rino
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
Ja sam upravo zbog frame time-a, input lag-a i boljeg prikaza boja prešao s Nvidie na ATI.
![]() |
![]() |
#64 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
![]() |
#66 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Isto kao što se ja ne slažem sa tvojim mißljenjem o boljem prikazu kod Ati kartica . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | ||
[ZA DOM]Rino
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Što se tiče input laga malo si googlaj...nije velik, ali je tu od otprilike 270.xx drivera (mislim da je GTX4xx serija). Frame time (frame pacing) sam također prmjetio na dvije navedene kartice jer je kolega sa 270x iako je nešto slabija imao fluidniji gameplay u svim multiplayer igrama koje smo probali (bio je to mali LAN party ![]() Da nisam vidio nego pročitao mislio bih da je bullshit...eto!
![]() |
![]() |
#69 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Imam GTX 660 i guess what? Gforce experience driver mi je ometao ispravan rad zvuka na dvije zvučne kartice. Tako da, nije sve crno-bijelo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Lika u mom srcu
|
meni su ATI kartice oduvijek imale oku ugodniji prikaz, nekako bolje pogodjenje boje, jos od davnih dana radeona 9000 pa sve do danas. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#71 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Nvidia također ima propusta sa drajverima ........ Moram priznati da ova tema pomalo ali sigurno ide u OT ! Moj prvi post u temi je bio pomalo sarkastičan , ali ne i zlonamjeran . Htio sam se malo i našaliti , ali vidim da ću morati ozbiljnije pristupiti temama ATI vs Nvidia ili Intel vs AMD jer ne želim da napisanim povrijedim nečije osjećaje prema nekom od proizvođača hardwera ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |||
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
Isplati se procitati za komentar kako ATI ima 'bolji' prikaz od Nvidije. Citiraj:
Jebga... bit ce da ne znam primjetiti razliku do milisekunde. Godine. Citiraj:
Osobno, meni je ovo bullshit, pogotovo ovo za picture quality za 2D. Kod 3D tu zna biti 'muljaza' s kvalitetom, pogotovo kad se jos doda AA. No, svakom svoje.. neka svatko cini sto ga veseli. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Guest
|
Meni su isto kartice ATI imale ugoniji prikaz, ali, jedno veliko ALI. To danas nije izdaleka toliko razlika kao nekad, recimo ATI 8500 built by ATI vs. MANLI Geforce 2 sa tv izlazom. Danas je to tu negdje. |
![]() |
![]() |
#75 |
Džabe si krečio!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Lika u mom srcu
|
haha bas to, tu je bila ocigledna razlika, sjecam se da sam peglao Coduty, i mijenjao karticu sa geforce4mx440 na ati 9000, ono slika na istom monitoru neusporedivo bolje po svemu |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Guest
|
haaa ha, nelosa fora. ono kaj je amd izveo sa grafama u ove dve godine i svojim hashrateom kojem nvidia nije mogla ni prismrdit, zasluzuje da bas svi predju na amd, a ne obratno ![]() Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#78 |
Lika u mom srcu
|
evo da se pohvalim, piknuo asus R9 270X, sad cu roknut ciste windoze gore pa natrpati sa par igara pa da vidimo kako dise. odmah me odusevilo sto je u idleu i dok gledam film necujna doslovno kao da ne radi, isao sam gledati da li se ventovi vrte ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
nije postala šrot, i dalje je jako dobra samo što za puno para daje manje muzike nego konkurentski AMD, a što se tiče kvalitete rekao bih da se 3,4 puta manje reklamiraju(unutar garancije) nvidine kartice nego AMD-ove... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
ima tu nešto ali davno sam čitao nešto slično pa me baš iznenadilo http://linustechtips.com/main/topic/...ly-everything/ iako i ovo se treba uzet sa dozom opreza, jerbo se dosta tih vraćenih kartica vrlo vjerovatno koristilo za rudarenje, mišljenja sam da će prije otkazat neka koja je 7/24 u pogonu nego one koje su u normalnoj kućnoj upotrebi.... Zadnje izmijenjeno od: CheCola. 22.10.2014. u 08:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Premium
|
ljudi glavni razlog sto vidite ovoliko amd kartica na prodaji je MINING! matematika: 280x kartica trosi cirka 150w na x11 algoritmu i daje brzinu od 5-6 mh/s PROSJEK TEMP 80C 750ti kartica trosi 49w na x11 algoritmu i daje 3.3 mh/s PROSJEK TEMP 50C na to sve necu porediti VELIČINU karti u mjeru na 750ti, te njihovo grijanje koje po meni je glavni razlog prodaje karti sa tom računicom, 750ti ubjedljivo satra amd u svakom segmentu ali uzmite u obzir da sam ja svoje 280x otplatio kroz 5 mjeseci mining-a, dok tad nvidia nije mogla ni 3% raditi kao amd moja preporuka!!! testirajte prodavaca... kad kupujete ponudite mu bitcoine... ako prihvati.... bjezite ko djavo od krsta jer te karte su poderane i istrosene i samo je pitanje kad ce crknuti mining karte ne treba kupovati obicni korisnik koji jedva skrpi repa da igra neke igre, pa mu nakon 3 mjeseca pocne VRM pucati jer gospoda koji su kopali sa tim kartama nisu znali underclock memoriju i vddc kako bi karte duze radile....
![]() |
#84 |
Džabe si krečio!
|
Zanimljiv osvrt, evo samo i moji kratki doprinos (možda nekome pomogne). Ja sam ovdje na forumu kupio relativno povoljno R290 sa još godinu dana garancije. Imao sam grafičku ni mjesec dana i pojavili su se rozi artefakti i black screen, i gotovo. Ode. Da se razumijemo, nisam nikada majnao niti me to zanimalo, mogu se svrtati u casual gamera, igrao sam samo War Thunder koji na maxed out postavkama optereti tu grafu 50-70%... Da stvar bude bolja, na nju sam instalirao Prolimatech Mk-26, zvijer od zračnog coolera tako da je radila na uvjerljivo manjim temperaturama nego sa stock hladnjakom, ali ni to nije pomoglo. Iskreno, nisam ni pitao prodavača da li je grafa majnala, nekako me garancija nagovorila da kupim tu grafu. Grafička je poslana na serivs unutar garantnog roka, odobrena je, samo ne znam još što će mi poslat nazad, ne mogu mi još javiti... |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Pobigla mi isprid nosa razbojniče ![]() http://forum.pcekspert.com/showthrea...ghlight=r9+290 Čeka sam da eventualno snizi cijenu i kad sam vidija "1300kn prodano" = ![]() Bez obzira na karmu ![]() Ako ti uvale neku s naljepnicom priko vijaka radije ne minjaj cooler radi gare, već je prodaj meni jeftino ![]()
![]() |
#88 |
Džabe si krečio!
|
Hahahha, epic facepalm ![]() Ja iskreno mislim da čovjek ni nije s njom majnao, baš mi se kao neki opaki gamer činio, i možda je samo bad karma. Naravno, ako će grafa imati naljepnicu, nema zamjene coolera... Ali onaj stock cooler or R9 290, stari, zaručnica mi se žali iz kuhinje kakva je to buka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#90 |
Premium
|
cuj da se spustim na zemlju? ti volis ocigledno kupovati poderane karte... ja nisam htio nista postici vec da upozorim ljude... ali sad imam osjecaj da si ti taj koji prodaje poderane grafike i da moje upozorenje tebi ocigledno ne pase sisaj ga rista, ja cu ljudima rec istinu pa nek znaju ![]() baj d vej..nisam kopao SCRYPT levatu jedan da derem karte kao sto ti radis, vec kopam X11 algose koji su za gpu melem ![]() EDIT: nem' pojma sta je tvoj problem, ali majketi tvoje preskoci me u sirokom uglu, ja samo hocu da ljudima pomognem a to tebi ako smeta, idi lijevo ja cu desno ![]() EDIT2: sad tek znam zbog cega nisam dolazio ovdje, zbog idiota nafuranih kao sto si ti i na svaki post gledaju kao neko takmicenje/hvaljanje/isfuravanje itd itd
XVG Verge Zadnje izmijenjeno od: Rux. 11.12.2014. u 11:28. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|