|
![]() |
#61 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
osobno prisustvovo kad je denis iz linksa dao skyu reklamni uzorak coolmaster napajanja koje još uvijek nije izašlo u prodaju (to je bilo prije bar mjesec dana) na stručnu procjenu ![]() što se tiče coolmera ima odličnu konfu,ali je prejak na jeziku ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Banned
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
glede brzine ocito je da ti i ja nemamo sta raspravljat, ajde udri tamo po nekom FPS i ispucaj se dobro jer ovo postaje smjesno vrlo je zanimljivo to s 19dB-a, ocito je da elementarno ne poznavanje matematike ovdje postaje zarazno, a osobe koje se druze s tobom k tome su i gluhe ili nagluhe, pa sky sta im cinis Zadnje izmijenjeno od: Coolmer. 09.09.2004. u 03:02. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#63 | |
Banned
|
Citiraj:
ja sam samo iznio svoj stav, sto ga ne mozete probaviti nitko vam nije kriv, moje misljenje je takvo kakvo je, cemu tvoj komp tezi ne znam ali sumnjam tisini (kolicina ventilatora i busotina govori sama za sebe), jer da je tisina upitna mi ne bi govorili o zracnim hladenjima |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Banned
|
Citiraj:
nije "low-end" nego je "low-budget" rjesenje, nisam rekao da je lose, samo se povodim njegovim konstatacijama koje je dao na pocetku ove rasprave, nista vise, nista manje |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() my 2 cents ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Banned
|
Citiraj:
prije upotrebe prstiju lijepo ti stavi mozak u pogon da se ne ozlijedis |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Premium
|
![]() Citiraj:
dam se kladiti da bi VELIKA većina forumaša opisala skyevu konfu kao dobru pilu ,a ne konfu koju je sljepac sastavljo lopatom ![]() ja sam teoretski dokazao da je sky-eva konfa tiha....ajde ti meni dokaži suprotno....nemaš argumenata?? osim "stavi mozak u pogon da se ne ozljediš" ??? btw stari moj ja sam matematiku tako krvavo odradio da nemaš pojma...i netreba ti za račun matika...treba ti za SVE u životu...nije bezveze majka svih znanosti |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Banned
|
Re: mmmm da
Citiraj:
sto bi tko i kako opisao na forumu ili ne bi, uopce u to ne zelim ulaziti, kao sto ni ti ne mozes, brozplet si i opet lupas, vecina ili ne nije bitno svako je s necim zadovoljan ja tvoj stari nisam niti bi zelio biti, te opet grijesis jer gotovo sve je u zivotu racunica |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Ja sam svoje pifce popio i idem spat a vas dvojica se svađajte ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#71 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() nema se sta gledat tko je u pravu, sad su se primili jer sam im povrijedio ego, ali sami su trazili i dobili misljenje te mozemo konstatirati (kako se svi drze toga), ja moram zamjeniti Silencera kako je "low-budget" a Sky konfu kako je cijela "low-budget" (moze si cooler-e ostavit ali mora kupit Intela) he he he |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Zar smo opet došli na vječnu temu Intel vs. AMD? Mislio sam da smo sa takvim stavovima tipa INtel rules AMD sucks i obrnuto prestali.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Ljudi, ostavite ga na miru, nek se valja u svojoj bezgraničnoj gluposti. Hvala, Bogu, ima pravo na svoje mišljenje, a ovdje zbilja ne treba flame thread niti mislim na ovo dalje trošiti vrijeme. Nema argumenta kojim bi se zatucanom čovjeku nešto dalo dokazati (evo neš jednostavno : Gdje sam rekao da je sve ispod mojeg cijenovnog ranga low end? Tko je počeo sa vrijeđanjem? Gdje sam dovraga rekao da je Silencer loš ili low end? Pronađi i quotaj) Ali glavno je da imaš neku fiks ideju koju ganjaš bez obzira na zdrav razum. Najbolje mi je kako si počeo ovo sranje sa low budget/low end i sad ne znaš kako da se iskoprcaš iz vlastitih govana. Niti imaš pojma što je low end niti što je low budget, niti, u koncu konca, imaš ideju što si htio reći niti je možeš objasniti sebi, a kamoli drugima. Da si imao, valjda bi te već netko podržao i sasuo mi u facu što me, po tebi, ide. A ovo sa mijenjanjem konfe i Intelom ti nije trebalo. Prejadan si da te se zgazi...EOD ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() Cyrix RULEZ ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() zato sam i rekao da je ova tema za mene gotova.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Banned
|
Citiraj:
Ola, nikad nisam imao nista protiv AMD-a ovo je bila zajebancija, jer sam rekao da si ostavis coolere, a kako znam da je sp97 only socket A, kako kazu tako ti je grah pao, a tko je jadan i na koji nacin pokazali su svi koji su se latili ove moje zajebancije i pretvorili je u nesto sto zapravo i nije, dapace pokazali koliko su tupi i neinteligentni, jer tko me poznaje to ce zadnje rec, da ja imam nesto protim AMD-a (dapace postoji jedno uvodenje gliupog XP ratinga koji prezirem, jer se sjetim Cyrix/IBM-a i PR ratinga) btw. zar bi osoba koja je posjedovala nesto ovakvo mrzila AMD? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
Banned
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Banned
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Banned
|
Citiraj:
Vidi sta ga je napajalo, slikano je prije zamjene hladnjaka ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Guest
|
Dragi forumaši, mi smo svi glupi i neinteligentni jer ne shvaćamo Coolmerove šale i pošalice. Naime, sa radošću trebamo prihvatiti svoju glupost/neukost/neinteligenciju te se zahvaliti Coolmeru što nas je prosvjetlio. Sada vidim svjetlo! Doista sam presretan što je argumentirano dokazano da sam ja ovdje sa low budget konfom i neprimjerenim hladnjacima, kada mogu već za 25 kn kupiti savršeno dobar hladnjak. Drago mi je što si pronašao gdje sam ja napisao da je sve ispod mojeg cjenovnog ranga low end! Što je utvrđeno da sam ja prvi počeo sa vrijeđanjima neukog uma i elementarnog poznavanja matematike! Što sam pljuvao po Silenceru koji je bolji od duplo skupljeg Zalmana! To što su SVI konstatirali da se treba mijenjati Silencer! To što, ma što rekao, ne mogu Coolmera odvratiti od Pravog Puta i Jedne Istine! Pozdravimo Coolmera, našeg Boga i Spasitelja iz blata gluposti/neukosti/neinteligencije i pronesimo radosnu vijest! A ti, Mental, ako još jednom se zapitaš u beskrajnu mudrost našeg Uzora ili ne promisliš dobro prije postanja, gorjet ćeš u paklu. Aleluja! Nisam dostojan ni da ti sandale očistim... |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Banned
|
Citiraj:
cuj na ovo ti ne mislim otpisivat jer ovi ispadi ti stvarno ne trebaju, ali tko sam ja da tebi sudim _______________________________________________ Konstatacija glede coolera (danas sutra nekog ce zanimat) kompletno rjesenje (~500Kn) -hladi i memoriju ZM80D-HP + aktivni ventilator (PAPST) (testirao SKY Radeon 9800 380/340@430/340) - postoji i ZM80C-HP stariji model i jeftinija solucija (~400 Kn s venticem) samo GPU hladenje (koga zadovoljava) ATI Silencer 1 (~220Kn) (testirao Coolmer Radeon 9800 380/340@430/390) -postoje i ATI Silencer 4 namjenjen X800 karticama, te NV Silecer 1 i NV Silencer 4 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
![]() Ti očito mrziš sebe i svoje bubnjiče. ![]() BTW. obrćam pažnju za POSJEDOVALA ( Perfekt , prošlo svršeno vrijeme- označava neku radnju koja je započela trajala i završila u prošlosti i nema dodira sa sadšnjošću)
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Guest
|
Vidiš Coolmer, ti nisi baš na ti sa čitanjem (što smo, jelte, već zaključili), ali si zato brz sa tipkanjem ( opet, jedan savjet koji bi sam mogao upotrijebiti prvo na sebi, pa tek onda na drugima). Gdje ti vidiš da je default klok moje grafe 380/340? Jel ti možda non-pro nešto znači? Pretpostavljam da ne (kao i puno drugih stvari, kao što smo vidjeli). Default takt je 325/290, memorija je Infineon 3.0 (koja se ne kloka baš dobro, većina ne ide ni na 325, kamoli 340). Prema tome, možeš si slobodno zabiti svoje "testiranje" negdje gdje sunce ne sija. I dobro si rekao, tko si ti da sudiš. PS. I još uvijek nisi naveo gdje sam rekao da je Silencer loš, low end i slično, s čime već dulje "argumentiraš" svoje konstatacije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
Banned
|
Citiraj:
posjedovao jesam ali duala, a ti? ti si vjerojatno nedavno kupio racunalo, a ja imam kilometarsko iskustvo od Intela, Cyrix-a, AMD-a cak i onih pratpotopnih 8-bitnih kucnih ljubimaca |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Ja jos jednom moram konstatirati da ovdje neko ne bi smio citati bez naocala. Ja ih imam i znam sto govorim. Rekao sam SILENCER REV3 a ne ati silencer 1 2 3 4 5 6 7 8 ili neki NV PR ZG MV. To je 140 kuna. 140. A o coolmerovoj izjavi imam reci samo ovo: Izgleda da se on zeli zastiti napadom,jer inace napad je nabolja obrana. Izgleda da se stiti od nekih duhova jer niko uopce nije pljuvao po njegovom silenceru. Ili nekom drugom silenceru. Ja ga imam i opce nisam osjetio da je Sky pljuvao po mom silenceru. Govorim o REV3. To je onaj silencer koji se u linksu prodaje za 140 kuna. Cek da napisem jos jednom. 140 kuna. 140. Rev3.140. A sto se tice o poznavanju matematike,fizike itd itd ,mislim da ovdje nisu presudni ni decibeli ni matematika ni nista drugo nego dioptrija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Guest
|
Citiraj:
Jel tako Isuse, reci tom zločestom čovjeku da nije bilo kompjuktera prije Pentiuma! |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|