|
![]() |
#61 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Evo testirao sam. Sa rd3.exe, 1920x1200, ultra detalji, msaa isključen - fps-ovi variraju između 25 i 35, uglavnom je neigrivo jer u ključnim trenucima uspori. Sa grid.exe je možda nešto sporije, možda 5fps-ova sporije... Sa msaa uključenim uopće ne mogu igrati. Mislim da ovo nije normalno i da ga nešto *ebe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Flaccitra
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Ne kužim kako ti neradi ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#63 | |
Buying Bitcoin
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Buying Bitcoin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Varilnik
Datum registracije: Jan 2008
|
ja sam probao verzije drivera od 8.4 sve redom do ovih za 4800 hotfix, svi su radili savrseno sa gridom bez a.i.-a a sa ukljucenim a.i. isti problemi tako da koliko vidim catalyst a.i. vise odmaze nego sto pomaze u igrama, cak mi i assassins creed bolje radi sa iskljucenim a.i. |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
To ovisi od igre do igre, ne možemo sad generalizirati...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() Problem je sljedeći: ne mogu uključiti opciju da mi TV bude drugi monitor. Na ranijim verzijama je to sve uredno radilo i mogao sam enablati drugi monitor no s ovim ne ide. Inače pojavi se ikona (sličica) od TV-a, i catalyst ga prepozna, ali ne mogu uključiti opciju enable niti bilo što drugo, niti koristiti drag button i dovući ga gore na monitor 2. Znači samo sličica od TV-a i ništa drugo što se opcija tiče. Slični problemi? Sugestije? Inače što se tiče igara tu su driveri skroz OK, ali ovo me lagano frustrira budući da filmove obično preko SVHS gledam na TV. Dopuna: Sredio problem jutros.
Gledam tako ja susjedu dalekozorom, a ona mene teleskopom. Zadnje izmijenjeno od: LowVirtualMemor. 08.07.2008. u 09:30. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#71 |
Registered User
|
Ja brijem da je ATi nešto zajebao sa 8.6 driverima... barem za grafičke serije x1xxx... Pokrenem jednom crysis, igram neodređeno vrijeme, izađem van u windowse normalno, probam opet pokrenut, neće, tak je i sa AC-om, moram restartat komp... Probat ću 8.7, čujem da izlaze uskoro, ali ako se ne popravi, vraćam sa ne 8.5 koji su mi radili savršeno. EDIT: Da, imao sam isti problem kao i prije, ali pod drugačijim okolostima... Savjet: Xfire + ATT + bilo koja igra = prije sve konfigurirati ![]() Zadnje izmijenjeno od: TemplarLord. 08.07.2008. u 21:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Buying Bitcoin
|
Citiraj:
http://support.ati.com/ics/support/d...estionID=35298 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Flaccitra
|
Evo nova verzija 8.7 beta (8.520 driver) http://downloads.guru3d.com/ATI-Cata...load-1982.html http://downloads.guru3d.com/ATI-Cata...load-1983.html |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|