|
![]() |
#8911 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8912 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
To sam ja valjda nešto krivo čuo na tv-u. Ovaj ne da nas je pustio, nego nas je pozvao ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#8913 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
E da ja zaboravih spomenuti, meni je jučerašnja vožnja bila fenomenalna, najzabavniji dio mi je bio kad sam ja išao iza Murine i nisam zaostajao ![]() Baš mi je bio gušt između drveća prolaziti, pa onda dva ili tri mala skoka (mali po možda 30ak cm) ali toliko su zabavni da je to nenormalno! Uglavnom mi je bilo vrlo zabavno i zahvala najviše Murini na pokazivanju staze a naravno i ostalima (zgmmax i ddario) za odlično provedeno poslijepodne u prirodi ![]()
![]() |
#8914 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8915 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
Zadnje izmijenjeno od: Željac. 24.03.2011. u 10:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8919 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2011
|
da to je takva vožnja kad se nema posao i odlazi se s faksa radi vožnje a mi koji radimo vozimo se samo vikendom barem dok dani neće biti duži tj. dok se sat ne pomakne sat vremena ali zato subota od 10 pa dok me služe oči samo grma peglanje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8920 |
Premium
|
Neki nemaju fiksno radno vrijeme ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#8921 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Danas cu nakon posla u istrazivanje istocnih obronaka Medvednice, pa ako idete javite kad i rutu spusta ako cete slucajno na ovu stranu da se prikljucim u donjem dijelu...iako jos neznam kud cu ici, vjerojatno kak mi se cefne ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8922 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8923 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Bilo ti je prijedloga preko nekoliko u tom cjenovnom rangu, potrazi par stranica unazad, Vuco je linkao jednog Wheelera na snizenju za cca 2400kn ak se dobro sjecam. Odvozio danas 27km, prilicno dobar trening...krenuo usponom preko Dotrscine, a nastavio Markuseveckim makadamom, s njega skrenuo na 20-ku (tamo ispod D. Mrzljaka) i na Njivice, te dalje 20ka do kraja. Dvije prigodne slicke: makadam Proljece na Njivicama |
![]() |
![]() |
![]() |
#8924 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#8925 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Dario njegov frend, tudajfor i ja smo lunjali maximirom danas Malo smo vozili dirt ![]() ![]() evo videja : Kocnice koce odlicno sada, ja zadovoljan ![]() Jedini problem mi je sada rama i gledam da ju zamijenim. Rama je odlicna za uzbrdo po ravnom i sl., ali za nizbrdo mi nije dobra jer mi je seattube previsoko i na spustevima koliko god ja spustio sic mi je teziste prema naprijed, a mislim da mi nebi pomogla niti kraca lulica i siri volan. Pa ak ima zainteresiranih za kupnju moje rame slobodno se jave. Zadnje izmijenjeno od: zgmmax. 24.03.2011. u 18:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8926 |
Avocado
|
Ide li tko sutra kamo? Ja bih bilo kuda, može sljeme, al bez busa ![]() EDIT: evo žac se javio, sutra idemo ja i on na sljeme Leustekom, krećemo u 9:30 sa Vrapča tako da smo u cca 10h na trgu. Očekujem da shvatite da ćemo gurati gore, više druženje nego umaranje. Murina, Dario, max, 2d4?
![]() |
#8928 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8929 |
Avocado
|
Maxonja, ja bih išao na zelenu magistralu, žac će lagano za mnom ( ![]() ![]() Plus što bi nam dobro došla tvoja karta, ja znam di treba ići otprilike jer ima godina dana otkad ja nisam na tu stazu išao ![]()
![]() |
#8930 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
sad mi je tek veternica pala na pamet... sviđa mi se ideja glavice ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8935 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8937 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
evo pregledao sam malo u rog jomi pa sam suzio izbor na ove: http://www.rog-joma.hr/osobna.asp?sif=1706 http://www.rog-joma.hr/osobna.asp?sif=1707 http://www.rog-joma.hr/osobna.asp?sif=1601 http://www.rog-joma.hr/osobna.asp?sif=1602 koji bi bio najisplativiji, dali se isplati uzeti 3700 disk samo zbog drugih kotača i kočnica? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8938 |
SCSI Freak, deda :P
|
![]() |
#8939 |
Avocado
|
![]() |
#8940 |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Trebam preporuku gdje potražiti naočale. Bio sam jučer u UVEXu, ali nema ništa low budget. Od ostatka sam gledao samo na siteovima, ako netko naleti na dobru punudu neka javi.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|