|
|||||||||||
|
|
#88381 |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
![]() ![]() Ne mogu odoljet ne stavit ove fotkice di sam se jučer trajno preselio. Na drugoj slici sam zaokružio svoju viksu. Nastala je danas u pauzi i šetnji kroz uske brežne ulićice uz vinograde u gornjem Međimurju. Od doma radim, pa mi super tako protegnut noge. Prva fotka je cca 5 ujutro slikano sa terase. Da budem bar malo ontopic: Imam svoja TRI parkinga koja su uvijek slobodna. ![]() Othranio i drugo dijete i odo ja. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#88382 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Ma ima i ja vrt u Dubravi i idem svaki dan Draškovićeva Dubrava bez gužve, jer odem na Ribnjak-Medveščak-Gračani-Jazbina i doma sam za 15 minuta...dok svi ovi doseljeni majstori jedino znaju relacije kuda ide Tramvaj pa svi na Maksimirsku i Zvonimirovu na koncert sirena ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#88383 |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
ZG je LA za kompletnu Hrvatsku i moj rodni grad u kojeg se ne bi vratio. Po kazni idem kod staraca i jednom u nekada na posao. da moram ići svaki dan na posao mislim da bi se zaposlio tu u konzumu kao mesar. Plaća je za k ali sam zato na 5min od doma. ![]() Žena svaki dan ide za ZG ali ok radi od 7 do 14:30 tak da i nije neka drama + ima svoj parking. Ovo od 8-9 do 16-17 je horor. |
|
|
|
|
|
#88385 |
|
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Baš našao neku super kuću u Kladju.. Al ne bi mogao putovat svaki dan u Zagreb na posao...poludio bi valjda... Ovi Samoborci koje znam pizde svaki put kad moraju do ureda, i onda dolaze u tipa 11 jer tad nije tolka gužva pa im treba samo 45min ![]() |
|
|
|
|
|
#88386 |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Najbolje je krenuti oko 6:15 tada se stigne uredno za 25-30min. Sve ovo kasnije je lutrija. Od 1h na više. Kladje ti je super. Tu si odmah pored grada, a barem za sada nemađ zgrooodooooo i čudnih ljudi koji se naseljavaju u iste. ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|