|
|||||||||||
|
|
#88351 | |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#88352 | |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
A vi koji radite 43km godišnje po autocestama, nebi ni išli gore, manje gužve za nas. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#88353 | |
|
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#88354 |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
|
|
|
|
|
|
#88355 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Uvozio tko Teslu iz Njemačke? Ako je, plis PM. |
|
|
|
|
|
#88356 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: Master_Hrc. Jučer u 11:03. |
|
|
|
|
|
|
#88358 | |
|
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
Nek su vinjete dnevna 25, tjedna 50, mjesecna 80 i godisnja 200, mislim da bi bilo skroz ok. |
|
|
|
|
|
|
#88359 |
|
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Jos jednom mi smo turisticka zemlja, a ne tranzitna, mi zelimo da nam dodu turisti, a ne zelimo ih kaznjavati zbog tranzita. Sent from my SM-S931B using Tapatalk
|
|
|
#88360 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#88361 | |
|
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
Kuca iznad mene izgradjena 70.- ih, gurnuta 2 metra od ulice/ograde, rasirena po cijelom placu. Obitelj (roditelji) koja je gradila nije imala ni vozacku ni auto i tako izgradili. Sada djeca i od djece djeca u kuci, tri etaze, tri obitelji i - 5 automobila !!!! A naravno u dvoristu niti jedno parkirno mjesto i onda metastaziraju po ulici i pred svacijim kucama. I nije jedini primjer, ima u ulici dosta kuca gdje je u dvoristu jedno ili nijedno prakirno mjesto, a u kuci 2+ automobila. Pa neka se mimoidju dva auta kada si dodju u susret.
If you are not paranoid you don't have enough information Zadnje izmijenjeno od: Tumor. Jučer u 12:55. |
|
|
|
|
|
|
#88362 | ||
|
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
Na kraju krajeva treba se poticat voznja po autobanu a ne "kaznjavati". |
||
|
|
|
|
|
#88363 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Prošli tjedan otišao službeno u Petrčane. 18,80 EUR u svakom smjeru RI-ZD centar. Svako malo idem u ZG ili PU na koncerte - 20 EUR tamo-vamo po koncertu. Godišnje potrošim bar 150 EUR na AC.
|
|
|
#88364 |
|
Uptime 99.99%
|
Nece biti nista od vinjete ionako, ali onda procjenis da li se isplati vinjeta za 10 dana, 30 ili godina. Recimo slovaci su uvodili nama naplatu po km, a oni imaju vinjetu od 12, 17 i 60 eura za svojih 660km autocesta. S obzirom na cijene cestarina kod nas i vinjeta za 10 dana bi bila bolja opcija nego trenutacna naplata po km, a onda se i svi ne bi gurali u zg nego bi iz satelitskih mjesta dolazili na posao, ima tu puno koristi. Sent from my SM-S931B using Tapatalk
|
|
|
#88365 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nakon sezone kreće se sa gradnjom 3. trake Lučko-Jankomir https://net.hr/danas/vijesti/krece-i...f-9600040c8f8e
|
|
|
#88366 |
|
Premium
|
vidim da ovdje ima puno znalaca o ekonomiji...a svako gleda samo svoj đep ( pa tako i ja) pa mi recite odakle vam ideja da bi godišnja vinjeta bila 200€ za nije neki školovani stručnjak već izračunao da je to malo... nek onda budu BREZPLAĆNE |
|
|
|
|
|
#88367 |
|
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Možemo Samobor STOP DEZINFORMACIJAMA: Putovanje obilaznicom ostaje besplatno! Dragi sugrađani, proteklih dana društvenim mrežama širi se dezinformacija koja je opravdano izazvala strah i ljutnju – priča o tome da se na dionici A3 (Samobor – Sveta Nedelja – Zagreb zapad) uvodi naplata cestarine. Spominju se ogromni godišnji troškovi od 1500 eura, što bi bio ogroman udarac na budžet radnika i roditelja učenika koji svakodnevno koriste ovu rutu. ‼️TO NIJE ISTINA Provjerili smo kod Hrvatskih autocesta (HAC): Nema uvođenja naplate cestarina tamo gdje je do sada nije bilo! O tome su još prije par dana informaciju trebali dati gradonačelnici Samobora i Svete Nedelje, prvi stati pred građane i demantirati dezinformacije. Kako je njihova reakcija izostala smatramo da je naša dužnost prema zajednici zaustaviti širenje panike tamo gdje institucije zakažu. 🟢 Istina i javno dobro su nam ispred politike i šutnje. Molimo vas, podijelite ovu objavu kako bi vaši susjedi, prijatelji i kolege mogli mirno planirati svoj odlazak na posao i u školu, bez straha od novih troškova. To je HAC-ov novi kontrolni sustav za one koji su prošli kroz naplatu. Tako su objasnili i naglasili da nema veze s uvođenjem nove naplate, odnosno, sve ostaje kako je bilo, mi koji koristimo obilaznicu do izlaza za Svetu Nedelju ili Samobor i dalje ne plaćamo, za nas ne postoji cestarina. |
|
|
|
|
|
#88368 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
PRIJEDLOG UVOĐENJA VINJETA ZA NAPLATU CESTARINE NA AUTOCESTAMA U REPUBLICI HRVATSKO, 2006 godina prof.dr.sc Ivan Dadić i pogledaj cijene. Uvećaj cijenu za inflaciju od 100 posto ( a nije inflacija bila tolika od 2006 )... Poslano sa mog CPH2663 koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
|
#88370 | |
|
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
|
|
|
|
#88371 | |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Doduše možda i ne bi bilo loše da grad postane još neprivlačniji dotepencima. I onak je prevelika gužva. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#88373 |
|
Uptime 99.99%
|
Naravno, reci ce napravili smo vsm trecu traku i ide sad naplata. I onda ce sav promet kroz grad. Sent from my SM-S931B using Tapatalk
|
|
|
#88376 |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Pazi sve mi to plaćamo i onda bi mi netko trebao otežati? ![]() Trebalo je davnih dana zaustaviti gradnju u ZG i ZG Županiji i to bi bilo to. Imamo to kaj imamo i nema više prostora. Ovo nema nikakvog smisla. Od nekadašnjih 25min do posla sada mi treba 1h. Za par godina sat i pol? Do kuda to ide? |
|
|
|
|
|
#88377 | |
|
Vršni visioc
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
No to je druga tema vec ![]()
|
|
|
|
#88378 |
|
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Stvarno ne znam koji je razlog bio da se nije išlo u smjeru razvoja lake željeznice prema Samoboru, Zaprešiću, Ivaniću, Velikoj Gorici. Tu se barem moglo ukrast hrpu para za kumove, frendove, ljubavnice.... Da to postoji, pa brijem da nitko lud ne bi htio živjeti u Zagrebu. |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|