|
![]() |
#8731 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#8732 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Pas mater od ovih smajlića sam ogladil, idem nabrzalka ubit jedan sendvič od Težačkog kruha i kraljevske.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#8733 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
...ja sam opet dobro...pa sam za doručak maznula 2 šnite kruha s ABC nazazom i zimskom gore...uz ![]() ![]()
![]() |
#8736 |
nautic expert
Datum registracije: Feb 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8737 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
Ljudi jel radio netko punjenu puricu ali onak kak to ameri origigi rade? Ima netko recept? savjet? iskustva? Nasao sam nesto na netu ali ne znam jel to ta americka tradicionalna ili ne a bas hocu to probat za jednu prigodu |
![]() |
![]() |
![]() |
#8738 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8739 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Ja nebih poduzimao tak rigorozne mjere. Prvo bih ga pokušao preobratiti tak da ga vežem lancima i mjesec dana bi morao jesti samo meso i to bez kruha. I 3 puta na dan bi morao 100 puta napisati i glasno ponoviti ja nevolim voće i izbjegavam povrće. ![]()
![]() |
#8740 |
Administrator
|
Idem radije na ![]() Da ga nebi još i hranio valjda... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#8744 |
Administrator
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8747 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
sinoć sam zdinstao 3 ultra-large šampinjona na luku, lagano podlio tu i tamo sa vodom i rokao vegete dok umak nije bio fino slan... nakon toga 3 jaja i onda je taj late-night čobanac pravio društvo mesnom doručku. u drugom kutu je paradajz, velika i slatka crvena paprika i par rotkvica... tek toliko da se nađe. to je to... fina klopa ![]() http://free-zg.t-com.hr/matija/forums/klopa1.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#8748 |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
E ovo dobro izgleda syss,ocu recept kako tocno pripremit sampinjone ![]() Ja si za dorucak znam sredit nekad luk i jaja, malo neceg mesnatog(salama, slanina etc.), salicu caja i milina, kad se tog najedem mogu ic zidat ![]()
![]() |
#8749 |
Moderator
|
![]() |
#8750 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
I još bi morao puniti pazinsku vulgaris... Nema do dobre stare zagorske purice ![]()
![]() |
![]() |
#8751 | |
daysleeper
Datum registracije: Apr 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() btw-imaš istu tacnu ko i ja ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8753 |
daysleeper
Datum registracije: Apr 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8754 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Ručak... Slavonska pizza uz dodatak dva jaja... Me like ![]() ![]() http://img125.imageshack.us/img125/4...oto0101xb8.jpg Kao što vidite jedan dio nedostaje, tolko sam se zanio(bio gladan) da sam zaboravio prije uslikat ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Matth€w. 03.03.2007. u 00:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8755 |
Moderator
|
Nisam ga razočaral. Postat će šunkica. To si je cijeloga života želio. http://img444.imageshack.us/my.php?i...sc00111ne3.jpg A ovo me je oduševilo: http://www.restaurant-waldgeist.com/sp-xxl.php http://www.restaurant-waldgeist.com/ia-fotoalbum.php
![]() |
#8756 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
To je jedina prava pizza! Vrhnje je obavezno, al jaja ne ![]() Edit: @ onaj iz reputationa: bila sam, vidiš za razliku od tebe znam se odvojit od svog miša ![]() Zadnje izmijenjeno od: Ladybug. 03.03.2007. u 19:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8757 | |
Administrator
|
Citiraj:
![]() Danas smo ja i Jelc mrknuli ćevape u u Saću, pa onda doma kasnije grah. I sad bi kao trebao van ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8758 |
Super Moderators
|
Večeras za desert-par velikih zdjelica pudinga (kakao+čokolada+malo ruma) ![]() AMD-jac, vidim da je pak japa sve delal a ti samo slikal ![]()
![]() |
#8759 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Jucer smo isli rezat vinograd. Stari se preracunal, blato nije bilo do koljena nego do guzice. Radili smo cijeli dan samo dvojica, a to je nekih 1000 trsova. Doma sam se zato nagradio jajcima pecenim s lukom i mesnim doruckom... Mljac! P.S. a ni rucak nije bil los-brancini na zaru i pole... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8760 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Danas nam na kasni rucak stizu frendovi, pa se je zena potrudila sklopiti rucak od nekoliko gangova...(i pokazati 20-godisnje kuharsko iskustvo)-blago meni -predjelo: salata morski plodovi (najvise skampa), kraski prsut (za one koji preferiraju mesinu)... -glavno: svinjska pisanica (nekoliko komada) s njokima (cca 3 kg), salata puterica -za desert nekoliko vrsti kolaca (baklave taman "sredjujem") a sve skupa zaljevamo s: domacom istarskom malvazijom (ja budem sebi radio gembace-ipak sam ja iz zagorja, ne), nakon toga teran kozlović (preskacem, ostajem na gembacima), a desert utapljamo u muskatu kozlovic ili rose Violeta (mislim da bude i jedno i drugo)....ili:gembaci.... Bog nas pozivio....
Silverston Temjin TJ05 silver+Corsair vx550w ASRock Z77 Extreme4+i5 3570K Lg M227WD,Corsair Vengeance 2*4gb / HDD:OCZ Vertex3 128gb, Samsung 1.5TB, Samsung 750gb, WDC 2TB Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad[/SIZE] |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|