|
|||||||||||
|
|
#87361 | |
|
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() Evo insignija ide u smjeru oktavije, 2 trulje bu na dvoristu ![]() Znamo zakaj neće japanca, jer bi ga nadživio. Auto njega jelte ![]()
|
|
|
|
#87362 | |
|
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
Pa nije moguće da su to smeće trpali u sve marke u unutar koncerna, i da sad neće uzeti već gotov daleko bolji motor koji se koristi unutar koncerna, nego od nule ići razvijati svoj francuski
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#87363 |
|
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
|
|
|
#87364 |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
|
|
|
|
|
#87365 |
|
Pod naletima kopita zla
|
Klub ljubitelja "skidam zimske na prve zrake sunca" https://www.index.hr/vijesti/clanak/...sti_ostalo_d_0 |
|
|
|
|
|
#87366 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
I ja sam razmišljao o skidanju zimskih guma prošli tjedan ![]() |
|
|
|
|
|
|
#87367 |
|
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Kako lagano iz mračnih kuteva izlaze vozači malih pimpeka i govore:"Aha, sam ti reko da će se pokvarit i pokvarilo ti se je". A da si mene slušao i uzeo japanski ili korejski kurac, palac, on bi te nadživio. I oktaviju si strgo. U startu sam rekao da uzmam auto koji je na glasu da se kvari i bilo je samo pitanje vremena kad će krepat. I krepao je. I znao sam kad se pokvari da će me izuti. Ali nije mi to jedini auto pa me BK. Imam se s čime vozit. Vi koji kupujete auto koji će vas nadživjeti, a možda vam se i ne sviđa, kad ga zaključavate ne okrenete se dvaput to ne razumijete. Vi nikad ne bi Alfu ili Opela kupili. Jer uvijek gledate auto kroz novac. A Oktavija čeka bolje dane da se složi i opet će jurit.
|
|
|
#87370 |
|
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
ja se okrenem za insigniom. baš mi je fini autić.
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#87371 |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Ljudi koji ti zavide sto ti je auto u kotrljajucem stanju? Okrenem se za Insigniom kad ima onaj ruzni zadnji brisac da jos jednom cestitam onome tko je to approvao za proizvodnju.
|
|
|
|
#87372 |
|
Pod naletima kopita zla
|
Ja se okrenem za svojim autom. Jer mi je lepi + radi. Ispravan je ![]() Mislim da ću si ovo piknuti https://auto-prikolice.com/proizvod/pratik-n7-202ptd/ + GA288 ALL-INCLUSIVE KIT (+240,00 €) |
|
|
|
|
|
#87373 |
|
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Jesi gledao na autoprikolice.hr? Oni imaju super prikolice, a dok sam ja tražio prikolicu bili su najpovoljniji. Doduše, meni su blizu, pa prikolicu mogu komotno i na rukama doteglit od njih ![]()
|
|
|
#87374 |
|
Pod naletima kopita zla
|
Kad uzmem recimo ovu https://www.autoprikolice.hr/eco-201.../1641/product/ + bočna stranica + cerada dodem na maltene isto. A i ovi su isto daleko samo kaj mogu na izlet u Čakovec. ![]() Nego kak to ide s prikolicom ako je kupim tamo onda je tamo moram i regati ili da u STP vadim privremene tablice pa registriam doma u Samoboru? |
|
|
|
|
|
#87375 | |
|
Moderator
|
Citiraj:
![]() Ne voziš auto. Traktor i kamion vuku prikolicu. A lubeničara nikad ne bi kupio da te nismo na prčiji nagovorili.
|
|
|
|
#87376 | |
|
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
|
|
|
|
#87377 |
|
Premium
Datum registracije: May 2008
|
|
|
|
#87379 | ||
|
Pod naletima kopita zla
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Bilo je više automobila u igri. Pa da debl nije prodao isusuza 3dmax vozio bi to, a žena škodu. ![]() |
||
|
|
|
|
|
#87380 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
|
|
|
|
|
|
#87381 | |
|
Moderator
|
Citiraj:
A šta ti je glas razuma govoriJo (ili ti JA). Uzmi škodu, imam jbm3 škode i super su auti. SjeČam se ko da je jučer bilo. A sa klitačem si poljubio onog Audija pa si sam to doma ravnal, ljepil i farbal sa sprejom.
|
|
|
|
#87383 |
|
Moderator
|
|
|
|
#87384 | |
|
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
https://mala-hiza.hr/
|
|
|
|
#87386 | ||
|
Registered User
Datum registracije: Aug 2023
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
|
|
|
|
|
#87387 | |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
Pupo ti predlaže Malu hižu u Mačkovcu (15-20km od Varaždina). S tim nećeš fulat, taj restoran ima Michelinovu preporuku. Skupo i fino, ne znam s kim ideš. A ako fakat hoćeš roštilj ili steak, ima u Varaždinu Masni brk. Bio sam, dobar je. Ako ćeš već ići u Čakovec, tu isto ima dobar grill, Unplugged bar&grill, imaš ih i na instagramu na gastro tražilici. Edit: rezervacija ti je za vikend kod svih must have. |
|
|
|
|
|
|
#87388 | |
|
Moderator
|
Citiraj:
I Hamm i Ti mi dajte auto na tjedan dana pa će te vidjet jel se kvari ili ne. GTIa I i II, GSIa i Lanciu 1.6 HF Turbo sam lomio na tjednoj bazi.
|
|
|
|
#87389 |
|
Pod naletima kopita zla
|
Kao što rekoh nemaš pametnijeg posla u životu pa ko dete od pet godina trgaš stvari. Kao što bi rekli naši stari; Čime se pametan stidi, time se budala ponosi. A znaš dobro kome smo to godinama pričali. ![]() |
|
|
|
|
|
#87390 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ti bi trebao nabaviti nekog rally polovnjaka ili origigi Willisa jer sve drugo ćeš skršiti. Prosječnom petrolheadu se diže kosa na glavi od takvih (ne)vozača.
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|