|
![]() |
#8671 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
mi smo onda trgali glave jer nismo imali kinte ni za kacige ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8672 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Ja sam te magure vidio kad nisam još znao što je hidraul'ka ![]() Za to trebaš imat zvjerske obruče da ih ne popigaš ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#8673 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
evo deca, davne 1998 godine kad sam kupio maguru hs33, dobio sam kalendar za iducu godinu i tako vec eto godinama stoji na vratima u mojoj rezidenciji, upravo slikano mobitelom ![]() na slici moj idol iz djecackih dana, john tomac... http://img.photobucket.com/albums/v7...6032011008.jpg najbolji obruci su mi se pokazali sunrims i to rhyno lite XL...
![]() |
#8674 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
To sto neki do sad nisu znali da postoji Magura hidraulični Vbrake, to neznači da smo mi tu "deca" ![]() Ja sam se sa hs33 prvi put sreo tamo negdje 2002, iako onda nisam imao pojma o biciklima, nego sam vidio kod frenda. Sjećam se da se straznji trokut pigao kad si stisnuo kočnicu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8675 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
JA sutra, odnosno danas ![]() Još će pasti i ciklokomp i pumpa! ![]() Možda još nekaj onako za mene :P ![]()
![]() |
![]() |
#8678 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() S ekipom planiram napasti lidl, čim se probude ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8680 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Ja doso iz LIDLa Sa 2 ciklokompjutera ![]() Bilo je jedno 100 tinjak ljudi cekalo da se otvori jer sam doso 10ak min prije. Sada ga idem instalirat. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#8682 |
Premium
|
Ja sam došao isto! Kupio sam Ciklokomp, pumpu i najbolje kekse na svjetu! Ljudima koji su eventualno htjeli kupiti one nosače za biciklo, e pa sretno im, ja sam stigao u Lidl u 9h i dolazim unutra kad ono hrpa ljudi oko stvari za bajkove! I vidim jednog lika kako stoji i drži ruku na pet kutija tih nosača, reko neću ga uznemiravati sigurno ih odmjerava, odem uzmem si pumpu, ciklokomp, okrenem se kad ono leek nosi svih 5 komada i ide na blagajnu!!! U nevjerici se počnem vrtiti oko košara svih mogućih ali nosača više nije bilo! Sreća moja pa mi je djevojka na drugom kraju grada bila u isto vrijeme u Lidlu (Dubrava) i ja ju cimnem i reko daj molim te pogledaj dali ima nosača, ona veli ima još dva, ja reko uzimaj!!!! Tako da ako nekome treba nosač može ih očekivati (ukoliko ih ne nađe u Lidlu) u oglasu kroz nekih tjedan dana, jer čisto sumnjam da netko ima 5 bajkova i da je do 9h nestala cijela košara tih nosača za ljude kojima je on stvarno trebao, to su pokupovali lopine od trgovaca i pošto ih nesmiju prodavati preko firme, moja pretpostavka je da će ih biti u oglasnicima uskoro! Toliko od mene, javim se sa dojmovima pumpe i ciklokompa čim ih instaliram! Pozz.
![]() |
#8683 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
ja sam bio u lidlu u slobostini ![]() nosaca nije bilo bas puno, al je ciklokompova bila puna ona metalna kosara. i sva ekipa je bila oko te opreme ![]() EDIT: Instalirao sam ciklica ![]() pros: - ima za unjesti za 2 bajka - manualno se moze unjeti dimenzije kotaca u mm - ima 30 funkcija - kod mjenjanja baterije pamti postavke 30 sekundi - moze se birati km/milje - ima termometar - prikaz istrosenosti baterije cons: - drzac se moze postaviti samo na volan, jer se ne moze okrenuti pa da se stavi na lulicu - pa ak imate rise volan sva su malo necitka - magnetic na zbicama mi djeluje dosta slabo Ovo je moje osobno misljenje tak da se nemojte ravnat po tome ![]() Jos mi ostaje da vidim tocno kak se neke stvari resetiraju i kaj koja funkcija znaci pa ce biti vise dojmova, a moram ga i posteno istestirati na nekoj voznji. Zadnje izmijenjeno od: zgmmax. 17.03.2011. u 10:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8684 | |
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() btw, bio jutros u zagrebu, zaboravio na lidl akciju, vec sam u 7 dosao u svoje selo, jedino me ta pumpa zanimala, makar imam kompresor, ali za nekam na put ponest pa nek se vozi u autu ![]()
![]() |
![]() |
#8685 |
Premium
|
Ja instalisao ciklokomp i na ovu obzervaiju od zgmmax-a mogu samo još nadodati jedan CON: a to je minimalna udaljenost senzora od magneda od svega 2mm i da probao sam i ne radi na više od 2mm tako da mi sada magnet prolazi svega pola mm od senzora jer je taman tamo gdje bi moglo biti 2mm onaj dio gdje se žice križaju! ![]() Ostalo je sve boleština, ima SVEEEEEE i osvjetljenje!
![]() |
#8686 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Citiraj:
ja sam se isto sa time najvise mucio ![]() za 45kn je za sada dobar, dok negdje taj senzor u sumi ne odvalim ![]() Zadnje izmijenjeno od: zgmmax. 17.03.2011. u 11:41. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8688 |
Premium
|
Od 8h do 9h njih više nije bilo u ovom Lidlu u kojem sam ja bio!!! Ili su fakat dobre ili je cifra od 30kn fakat dobra, neznam ali kupila si cura jedne pa ti javim kad se vratim iz Dubrave! E pa ti si tamo negdje pa mogli bi na piće neko ![]() Ja sam tamo oko 17h ![]()
![]() |
#8690 |
|
![]() je se upravo pakujem da idem ![]() ![]() btw, deda se pocastio novim gumama za zemljane puteve... http://img.photobucket.com/albums/v7...139_resize.jpg http://img.photobucket.com/albums/v7...140_resize.jpg ostatak ekipe si chilla na stangi ![]() http://img.photobucket.com/albums/v7...141_resize.jpg
![]() |
#8692 |
|
![]() |
#8693 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
![]() Nisi jedini, ja idem sutra u vocnjak...najgore od svega sto ci potrositi dan GO-a i naraditi se ko konj...rezidba vocaka mi je valjda najmrskiji posao sto postoji. Ali je zato vikend rezerviran za bicikliranje ![]() Idem. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8694 |
Pauk mrežar
Datum registracije: Jul 2007
|
Oko 11 sati je u Lidlu kod arene bilo rukavica, ja uzeo jedne za sebe i jedne za frenda. Nisu nešt posebno, ali za 30 kn nema bolje ![]() Prošle godine su bile nekakve slične, možda malo lošije od ovih, i još ih imam iako se izlizao logo od nošenja. Odozdo imaju neki gel za udobnost i protiv klizanja. Ja zadovoljan. Kupio sam i nekakvu laganu majicu, isto mi se ok čini. Stari je u drugom lidlu uzeo potkošulju, jaknu i hlače, tako da imam komplet za manje od 400kn, što je dost povoljno u odnosu na ostale dućane.
![]() |
#8695 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Ja sam bio u lidl Novom Zagrebu. Ulovio sam rukavice, čine mi se ok ali nisam mjerodavan jer su jedine koje sam ikad navukao na šape (osim ovih debljih koje imam). Osim njih, kupio sam kompjuter, malu pumpu za u ruksak (ona sa ebaya mi je pala sa balkona ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8696 |
|
prokleti vetar, nije ni za hodat, a kamo li vozit, napravil krug oko sela i nazad nutra, grrrr...
![]() |
#8698 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#8699 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Citiraj:
![]() Ja najvjerojatnije sljedeci tjedan imam tour d'Istra sa bajkom ![]() Moram ic masline okopat i porezat pa cu uzet bajk i u planu mi je da odvozim parenzanu Od mene do pocetka pruge u Vižinadi ima nekih 20km. Zadnje izmijenjeno od: zgmmax. 17.03.2011. u 15:42. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8700 |
|
cestovna ima narancasti rub, razlika izmedju cestovne i ove dh je samo sto su u cestovnoj verziji zupcanici buseni da budu laksi, a to je par grama kaj mi ne igra ulogu, jer su ovi kotaci za voznju po ravnici i njih ne koristim na utrkama ili maratonima...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|