|
|||||||||||
|
|
#841 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
|
|
|
|
|
|
#842 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | R* Social Club: vandal_zd | DayZ: VandaL | battle.net: VandaL #2220 |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#843 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
|
|
|
|
|
|
#844 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
|
|
|
|
|
#845 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Evo napokon smontirao pedalu na rig. Mislim da sam je odličio složiti tamo u 12/2024 god kad sam naručio prve dijelove sa aliexpressa, dosta toga mi nije išlo za rukom, prvo sam složio jednu elektroniku ali ta nije radila, to je bila neka DIY pa sam sam morao lemiti, mora da sam negdje zajebo, pa sam isprintao jedan dizajn pedale ali sam skužio da bi mi bila previsoka i kako je bila specficna za jednu eletroniku nije bi kućište pasalo za novi elektoniku, pa sam se na kraju odlučio za neku jednostavniju "boli me qurac, samo da radi" i složio od starog Ender 3 bazu i sve zavidao na nju. Na prvu sam htio isoristiti polugu od moje brake pedale ali nije mi išlo pa sam i to moram nacrtati i isprintati. Znači evo prođe više od godine dana i ALOOOOOO Kakav preporod, neskida mi se osmjeh sa lica ![]() ![]() Znači imam OK rig i doslovno mi nikad nista nije ostavilo ovaka WOW efekt kao pedala. A imam motion rig! I active belt tensioner! Znači doslovno osjećaj ko da kočiš u pravom autu, doziranje kočnice, abs efekt. Ma top sve, prezadovoljan. Do sad sam imao Simforge Mark1 pedale, nisu prebajne ali nisu ni za baciti. Probati cu poslje snimiti neki video u akciji ali sumljam da ce uspjeti dočarati osjećaj na pedali ![]() Tako ako se neko, razmišlja o kupnji, moja preporuka svakako, ili DIY ili Moza ili Simucube, vidim da je i Simagic nesto složio. ![]() Citiraj:
pa sam se malo ohladio, kao da tu ipak servo motori upraljaju mjenjanjem i da nemoguce dobiti toliko dobar shifter kao pravi. Ali opet dosta njih ga hvali, idealno bi ga bilo probati. Sto se tiče moza kočnice, kupuj!!!!
ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | R* Social Club: vandal_zd | DayZ: VandaL | battle.net: VandaL #2220 |
|
|
|
|
|
|
#846 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Nisam mislio na Moza active shifter, ja sam gledao ovaj DIY da bi slozio, sve skupa kosta 180€ kaj nije strasno, ako je bolji od Fanatec shiftera, Fanateca prodam i pokrijem uloženo u ovo. Najviše mi je zanimljiv radi eclutch opcije, da se sloziti i da blokira iz lera u brzinu (originalno je da se ne moze izbaciti iz brzine dok se ne stisne kvacilo) https://lebois-racing.com/srt-gearbo...documentation/ Imam par pitanja za tebe ![]() Belt tensioner - to imas slozen ovaj? https://www.simhubdash.com/diy-belt-tensionner/ ako da, kakvi su dojmovi? Bas planiram za belt tensioner sutra naruciti dijelove ![]() Kocnicu si radio varijantu ovoga? https://github.com/tjfenwick/DIY-Sim...g-Active-Pedal |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|