|
![]() |
#842 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
e jel moguće podesiti msi afterbunreru ili nekom drugom programu da mi se clock automatski uključuje samo u igrama(znači u 3d aplikacijama) ?probao sam podesiti u msi afterburneru 2d i 3d profile u settingsima ali ništa,ostane mi uključen onaj koji je i radio prije...default clock sam stavio pod 2d,a taktove koji su clockani pod 3d..ne znam jesam nešto krivo napravio ili šta? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#843 |
Prevarant s tržnice
Datum registracije: Mar 2008
|
Zadnje izmijenjeno od: Djrko. 18.09.2010. u 21:54. Razlog: Dodavanje linkova za slike |
![]() |
![]() |
![]() |
#844 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
Ati tray tools
![]() |
![]() |
#845 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2010
|
Ok, sluzbeno cu poludit... Dakle, sve normalno radi, i krepa meni moja HD3870 prije neka 3 tjedna, i navlacim se s vemilom za garanciju i naravno ne priznaju, i ja gigabyte kontaktirao, i gle cuda, posalju mi ovaj batmobile, neee? ![]() E sad, dok sam cekao tu sam imao VTX HD4350 i sve ok radilo... I sad, puknem ja ovu sav sretan i gle cuda, nije proslo ni pet minuta sjetim se blize i daljnje rodbine i gigabyteu i atiju i svima njima zajedno... Uglavnom, stavim ja nove windows 7, i to jos original ovaj put sav sretan (dobio sam ih besplatno preko faksa, nisam lud da ih kupim) i pazi cuda, radi, sve dok ne stavim drivere... Kad stavim drivere evo cuda http://img15.imageshack.us/i/dsc00277ah.jpg/ Dakle, nasao sam na netu pun kurac istih problema, ali nigdje nikakva solucija, jel ima tko od vas iskustva s tim, jer ja vec gubim zivce, sad mi win rade bez drivera grafickih i ne planiram bas dugo tako... Probao sam i samo driver istalirati, i sa catalystom i bez njega i ista stvar... Dva-tri puta BSOD na bootu windowsa i onda jednom ude u windowse i nakon 2-3 minute BSOD koji je u slici gore. Konfiguracija racunala je: DualCore Intel Core 2 Duo E7300, 2133 MHz Motherboard Gigabyte GA-EP45-DS3R (2 PCI, 3 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Dual Gigabit LAN, IEEE-1394) Kingmax 4 GB (2x 2 GB @ 800 MHz) Samsung SyncMaster T200(G)/MagicSyncMaster T200(G) (Digital) [20" LCD] Chieftec 400W, ATX2.0, 2X12V, active PFC, AFC, 2x SATA connectors Hitachi 500 GB SATA-300 7200rpm, 16MB Pioneer DVR-115DBK, Dual layer, 20x Zadnje izmijenjeno od: sentenced-1989. 19.09.2010. u 23:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#847 | |
Registered User
|
Citiraj:
BIOS... znas kako me nazivcirao... da nije zabranjeno psovanje na forumu tako bi se lijepo ispustio sad na njegov racun... budem jos vidio kroz par paljenja i to jel radi... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#849 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
thnx! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#850 | ||
Grazie Michael
Datum registracije: Nov 2006
|
http://www.gigabyte.com/products/pro...?pid=3283#bios ja sam istu grafu dobio za reklamaciju HD4870 512MB, ali je još nisam isprobao, u srijedu vjerovatno, kad mi stignu ostali dijelovi za komp, pa javim dali sve štima. -->
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#851 |
Registered User
|
nisam nista ukljucio iskljucio, vec na maticnoj je F4 bios, star par godina iako sama maticna nije, a u F6 su navodno neki dodatci za grafe novije koliko sam skuzio, tako da sam samo flashao zadnjih bios gore, mislim da je F11e (beta verzija) i sve normalno radi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#852 |
Guest
|
Znači, epilog je: "hvala Gigabyte na velikoj gesti, isprike & moj zajeb", jel'tako? NHF, ali Gigabyte se prema nekoliko članova ovoga foruma, a po pitanju RMA, ponio i više nego ljudski, i dobro bi bilo još da "boldaš" onaj dio sa rješenjem problema, jer kao što kaže alengrosevic, nekima će sigurno pomoći. Shvati ovo gore kao dobronamjeran savjet. ![]() |
![]() |
![]() |
#854 | ||||
Guest
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
||||
![]() |
![]() |
#855 | |
Registered User
|
Citiraj:
samo jos da na svoje maticne ne stavljaju bios iz 2000-te godine i sve pet :P |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#856 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Btw ja sam svoju HD3870 platio prije 2,5 godine 2000kn, a HD 5770 nikad nije toliko koštala, stalno je u rasponu 1100-1300kn.
![]() |
![]() |
#857 |
Registered User
|
11.9.2008. gigabyte HD3870 729 kn i jos popust 5% i ispala me 692,55 kn, upravo gledam u racun, tak da meni je ispalo da sam dobio vrijedniju nego sto sam kupio... |
![]() |
![]() |
![]() |
#858 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
![]() Ja sam svoju kupio početkom 3.mj. prije famoznog pojeftinjenja serije 38xx za 50$/50€ ![]() Pojeftinjenju je bio razlog izlazak nvidinih 9xxx grafi na tržište. Di si ti svoju uzeo? Ja sam ujaku kupovao u 8.mj. u vemilu i platio sam je 1000kn. A upravo sam našao račun i od svoje, 2049Kn ![]() No, u to doba je powercolor hd3870 koštao u prosjeku 400kn više nego gigabyte hd3870, ali ipak je za pol godine razlika ogromna (a powercolor je bio skuplji zbog ddr4 i boljeg hlađenja, gigabytice su bile ddr3).
![]() |
![]() |
#859 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#860 | |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Ja sam svoju Sapphire 3870 Ultimate (znači najskuplja safirka, sa ogromnim pasivnim hladnjakom) platio 01.04.2008 1389kn u Vemila Evo tu i slikica: http://www.tweaktown.com/popImg.php?...387ult_07l.JPG Još dobio i hrpu softvera s njom |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#861 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
pratim ovaj thread vec dugo al nikako nisam vidio neke OC rezultate (mozda sam i fulo negdje...), samo preporuke sta kupit itd... Koliko moze overclockana 5770 po performansama prici jednoj 4890? Koj je neki normalan najcesci overclock za 5770? Najvise me gpu zanima. Dal se moze lagano dizat voltaza za gpu i koliko se moze dobit njenim dizanjem? Znaci dal se isplati, te koja je max preporucena voltaza za 24/7, a koja je defaultna? tnx ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#863 |
Ultrapiretik
Datum registracije: Aug 2006
|
moja je radila na 850/1300 (klokano u CCCu). bez rusenja i ostalih gluposti sam na njoj igrao borderlands par sati, nakon cega sam ju vratio u normalu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#864 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() izgleda da bi regulacija voltaze bila moguca, kartica mora biti originalni pcb dizajn jel zna netko koje koriste originalne, a koje custome dizajne da bi ih izbjego pri kupnji? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#868 |
Guest
|
vtx3d (ljenguze jedne ![]() Možda ne bi bilo loše nekakav sticky opaliti po ovome pitanju, prečesto se provlači pa da ljudi nisu u nedoumici kada već idu iskrcati cca 1K kn za grafu, i da ne ovise o dobroj volji pojedinaca u datome momentu... |
![]() |
![]() |
#869 |
Premium
|
Zadnje izmijenjeno od: Astral. 01.10.2010. u 09:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#870 |
Guest
|
Hmm...koliko sam skužio dečki su flashali neki Asus-ov BIOS + mislim da se tu radi o hardverskome modu...ali nisam siguran... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|