Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro Danas, 20:00   #86791
Gemmy
smeghead
Moj komp

Gemmy's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
ma nema sanse da auto zakoci samo jer je netko 1.5m pokraj auta, mora biti jos nesto

to bi se onda stalno desalavo, i bilo bi hrpu saobracajki radi toga
Gemmy je offline   Reply With Quote
Staro Danas, 20:06   #86792
John Creasy
Vocna iglica u mudante
Moj komp

John Creasy's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
vidio sam na svoje oči da nije bilo razloga da auto zakoči grdno.. škoda octavia stara par mjeseci.. šta vidio, osjetio na čelu .. nisam bio vezan iza jbg..
razloga za takvo kočenje nije bilo

https://sportissimo.republika.rs/fud...ja-vozac-uzrok

Istraga je ustvrdila da problem nije bio vozač, nego fatalna greška suvremene tehnologije
John Creasy je online   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro Danas, 20:32   #86793
Colop
Premium

Datum registracije: Sep 2011
Citiraj:
Autor Gemmy Pregled postova
ma nema sanse da auto zakoci samo jer je netko 1.5m pokraj auta, mora biti jos nesto

to bi se onda stalno desalavo, i bilo bi hrpu saobracajki radi toga
Moguće nažalost, ja imam novog Tiguana i upravo je bio na servisu radi tih fantomskih kočenja.
Silina kočenja je takva, ako si ikad vozio automatika, pa lijevom nogom po kočnici, znači trenutno zaustavljanje.
Tisuće Tiguana su bile sa tim problenon, pogledaj google malo.

Poslano sa mog REA-NX9 koristeći Tapatalk

Zadnje izmijenjeno od: Colop. Danas u 20:42.
Colop je offline   Reply With Quote
Staro Danas, 20:45   #86794
Zeryx
Premium
Moj komp

Zeryx's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
Citiraj:
Autor John Creasy Pregled postova
da je bar tako, da je bio na nečem grdom pretjerao i krenio se treskat pa s nogom stisnio kočnicu do kraja da se i abs upalio.. ali kad auto sam koči jer misli da je pametniji, e šukurac bajo moj

edit: ili misliš na ovog u kombiju što se zakucao? sve moguće jbg
Mislim na ovog u kombiju.
Svasta sam procitao
Od toga da je bio pod utjecajem droga, da renta a car tvrdi kako kombi uopće nije imao lane assist. Vozač kamiona govori kako se stalno gurao i pokušavao pristizati di nije ni bilo mjesta.
I više stručnjaka tvrdi da lane assist ne moze upravljati autom. On može samo ispraviti i čim ti kontriraš on odmah pušta.
Isto to sam se i uvjerio kad sam vozio aute s lane assistom. Osjetiš lagano guranje. Ali ne toliko da te baci u drugu traku.

Žao mi je ljudi u kombiju ali nekako sam siguran da je čisto greška vozača.

Poslano sa mog SM-S936B koristeći Tapatalk
Zeryx je online   Reply With Quote
Staro Danas, 20:52   #86795
John Creasy
Vocna iglica u mudante
Moj komp

John Creasy's Avatar

sve moguće u tom slučaju, zajebano jako, ne bi volio da me tehnologija tako sjebe

uzimam uskoro alfu 156.. imam priliku za 156 1.8 + plin.. ima itko saznanja ili razloga za ne uzet benzinca s plinom, ili ići na dizela?

https://www.polovniautomobili.com/au...0_pc0_pl1_plv0
1200e + 350e registracija + osnovni servis bez obzira što je navodno rađen veliki servis prije 5k km i ulje

edit: jedini problem je što ću i dalje morat na pecanje s gtejkom jer ima 3vrata, tj diže se i zadnja šajba pa sve stane.. ili preći na teleskopske štapove pa da sve stane u 156.. riješit će se

Zadnje izmijenjeno od: John Creasy. Danas u 20:57.
Staro Danas, 21:00   #86796
OuttaControl
Premium
Moj komp

OuttaControl's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
https://m.digi24.ro/stiri/actualitat...tatori-3607669 - translate ugl kazu da je kombi pezo iz 2017 i da nema lane assist.

Takodjer i bas sam vozio peugeota 5008 peosla gen to je toliko lagano da ga malim prstom ispravljas, u jarisa samo volan vibrira, nije me vratio to je lane departure warning

Isto tako ima ukljucen zmigavac, svaki lane assist se gasi kad upalis zmigavac OSIM ako ima lane change assist sto je pezo prvi put uveo 2021. Ponovo i taj sustav je ultra "mekan" prakticki ga malim prstom mozes ispraviti. Ako se ovde radi o pezou prije 2020 to onda nije ni postojalo, a najvjerojatnije nije imao ni lane assist nego samo lane departure warning ili ti vibraciju. Ali jos se nezna niti model vozila

Sto se tice automatskog kočenja jaris mi je zakocio sam kad sam dosao 10tak cm od vrata garaze.
OuttaControl je offline   Reply With Quote
Staro Danas, 21:07   #86797
Zeryx
Premium
Moj komp

Zeryx's Avatar

Citiraj:
Autor John Creasy Pregled postova
sve moguće u tom slučaju, zajebano jako, ne bi volio da me tehnologija tako sjebe

uzimam uskoro alfu 156.. imam priliku za 156 1.8 + plin.. ima itko saznanja ili razloga za ne uzet benzinca s plinom, ili ići na dizela?

1200e + 350e registracija + osnovni servis bez obzira što je navodno rađen veliki servis prije 5k km i ulje

edit: jedini problem je što ću i dalje morat na pecanje s gtejkom jer ima 3vrata, tj diže se i zadnja šajba pa sve stane.. ili preći na teleskopske štapove pa da sve stane u 156.. riješit će se
Ts ako nije odrzavan bit će skuplji nego bilo koji dizel.
Imam 2.0 TS pa sam izvadio plin iz njega.

Staro Danas, 21:12   #86798
John Creasy
Vocna iglica u mudante
Moj komp

John Creasy's Avatar

Citiraj:
Autor Zeryx Pregled postova
Ts ako nije odrzavan bit će skuplji nego bilo koji dizel.
Imam 2.0 TS pa sam izvadio plin iz njega.

e to, ovaj ima plin, nezz dokad atestiran.. ništa, tražim dizela onda 140ks

ovaj mi je dobar, premda izvana je izrauban, ali mehanički se čini kvalitetan.. izvana lako riješim.. i koža unutra je u dobrom stanju

Citiraj:
Autor OuttaControl Pregled postova
https://m.digi24.ro/stiri/actualitat...tatori-3607669 - translate ugl kazu da je kombi pezo iz 2017 i da nema lane assist.

Takodjer i bas sam vozio peugeota 5008 peosla gen to je toliko lagano da ga malim prstom ispravljas, u jarisa samo volan vibrira, nije me vratio to je lane departure warning

Isto tako ima ukljucen zmigavac, svaki lane assist se gasi kad upalis zmigavac OSIM ako ima lane change assist sto je pezo prvi put uveo 2021. Ponovo i taj sustav je ultra "mekan" prakticki ga malim prstom mozes ispraviti. Ako se ovde radi o pezou prije 2020 to onda nije ni postojalo, a najvjerojatnije nije imao ni lane assist nego samo lane departure warning ili ti vibraciju. Ali jos se nezna niti model vozila

Sto se tice automatskog kočenja jaris mi je zakocio sam kad sam dosao 10tak cm od vrata garaze.

onda svatko na svoju stranu vuče, pogotovo novinski članci.. no svakako gadna tragedija, šta god da se desilo.. ne bi volio nikome
ima i ona alfa stelvio na koju je iz suprotne trake doslovno naskočio terenac sa 10 migranata unutra.. svi krenili srati kako nije kvalitetna alfa .. jbg, nijedan auto nije kad auto naskoči na tebe i polomi sve.. jedino je klinac iza preživio jer je spavao horizontalno i spao dolje među sjedala..
gl svima
Staro Danas, 21:17   #86799
Zeryx
Premium
Moj komp

Zeryx's Avatar

Ha gle ts ide dobro ali ga moraš vrtit u visoke okretaje. Za to trebaš uvijek prvo dobro zagrijati motor da bi ga mogao stisnuti. Pitanje je jel se svi drže toga ili odmah čim sjednu pun gas. Jtd je izdržljiviji po tom pitanju.

Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno