|
|||||||||||
|
|
#86701 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Pa to je taj zvuk ecvt koji jednostavno ne pase nekim ljudima pogotovo kod ljudi koji dolaze sa dizelasa koji se vrti na 1500 okretaja. Kad se glazba pojaca na 10/30 ja ga niti ne cujem, sto ljudi sto cudi jel, Sto se tice udobnosti, bas sam sa novim Capturom isao po Yarisa, pa nisam primjetio neku veliku razliku u udobnosti, pregledniji definitivno, udobniji nezz nije me neka posebna udobnost odusevila, kao sto me c5 odusevio u udobnosti, niti me u yarisu neka neudobnost neugodno iznenadila, osim tog naslona na vratima i naslona za nogu koji su mogli bit meka plastika ili jastucic neki. A mislim kupit auto bez da ga se proba je svakako apsurdno. Sta se tice motora, anemnican, moze i tako, nisam nikad vozio nesto sa puno konja i nm, dovoljno zeni i meni osobno, ali malo kasni sa gasom kad stisnes, treba mu cca sekunda da krene. Mjenjao sam one modove power, eco, normal, nista to posebno ne mijenja situaciju ali nisam ni obraca paznju, no ko zeli malo vise ima gr style koji ima 130 konja - nisam probo, a kome ni to nije dovoljno ima pravi gr za sitnih 52000€ koji je, kako kazu nisam skolovan, trenuno najbolji hot hatch taj sigurno nije anemican ![]() |
|
|
|
|
|
#86702 |
|
Registered User
Datum registracije: Nov 2014
|
Manual je bio. I navodno hibridne verzije imaju nekakve ventilatore iza ili ispod stražnje klupe, da je to još gore. Ugl, zgodna vanjština i tu je priči kraj. Sent from my SM-S921B using Tapatalk |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#86703 |
|
Premium
|
Manual mi nije u nikakvoj opciji bio tako da ga nisam ni gleda niti ista znam o njemu. Ventilator zada ima, jedan, ja ga cuo jos nisam, a zena vozi apsolutno bez glazbe zasad dok se malo neopusti, nezz mozda se pali tek kad se zagrije baterija, nisam skolovan. Da ecvt ima neobican zvuk, ima i mogu razumit zasto bi to nekome smetalo. Nezz buka mi stvarni nije nikakav problem, trom je al puno zivlji od fokusa mk2 1.4 kojeg sam vozio prije qli tromiji od corolle 1.33, Udobnost, prema zeninom bivsem miniju je RR, mini je kicmolomac, ali te plastike su bezveze. Sve u svemu svako bira po svome i svojim potrebama, mi smo gledali malog automatika da je sigurno pouzdano gradsko vozilo sa sto vise sustava pomoci u voznji do 20k eura, malo smo se rastegli al oke. |
|
|
|
|
|
#86704 |
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
|
|
|
#86705 |
|
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Ne znam. Simpa mi je izvana i fora izgleda, ali mi je iznutra katastrofa. Da mi treba malo gradski auto to bi mi bio vjerojatno zadnji izbor. Gledao bi nekog klijača, 208, Polo, Fiestu, Corsu, A1, citrača c3. Svi mi iznutra izgledaju bolje od plastičnog yarisa.
|
|
|
#86706 | |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Kako mi je crvena koža napeta...(perverznjaci, nije vam mjesto ovdje). BTW: 26 godina starudija: ![]() I 33 godine stara: ![]() To su moje bebice ![]() Još bi jednu iz osamdesetih htio udomiti. Zadnje izmijenjeno od: Juan. Jučer u 23:58. |
|
|
|
|
|
|
#86707 | ||
|
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
A sto se tice interijera rekla je zena cim je usla kad smo razgledavali "vidi ovakav radio je ima moj golf 2" - radi se o automatskoj klimi Kako je sebalj reako na reviewu, to je Toyota, nisu podilazili kupcima nego su sve stavili na svoje mjesto. Meke gume ima al na po meni krivim mjestima, ono povise volana je npr mekan a tu ruku necu nikad stavit... Zadnje izmijenjeno od: OuttaControl. Danas u 00:07. |
||
|
|
|
|
|
#86708 |
|
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Slični uvjeti su i kod nas - sigurnost, automatik, pouzdanost. Polo je vjerojatno bolji auto ali za te pare dolazi u jadnoj opremi, stellantis ne bi niti štapom pipnul tak da zapravo i nema puno izbora. A Yaris je bar kaj se nas tiče dosta visoko na listi + ženi je lep ![]()
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|