|
|||||||||||
|
|
#86551 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Davno sam na TV-u gledao emisiju gdje je MUP u nekom prašnjavom skladištu čuvao opake mašine tipa Lambo & co. Nije mi jasno zašto ti auti nikada nisu prodani. Na svakom je bukvalno bio prst prašine.
|
|
|
#86552 |
|
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
jer sudski procesi kod nas traju desetljećima.
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#86553 |
|
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Ti auti ostanu nakon završenog suda. Vlasnik auta završi u zatvoru ili se prije preuzimanja predozira. Ili imaš utaju. Čovjek uzme auto na leasing i prestane plaćat. Leasing kuća negdje u EU raspiše potragu za autom. Auto se nije našao, osiguranje ispkati štetu leasing kući. I nakon toga pronađe se auto. Leasing kuća ga ne želi preuzeti, odugovlači jer je dobila više para nego što taj auto sad vrijedi. Jer ako ga uzme vraća novce osiguranju, a osiguravajuća kuća ga ne može preuzeti jer oni nisu vlasnici. I tak auto stoji dok ne istrune.
|
|
|
#86554 | |
|
Asshole
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#86555 |
|
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
Mi smo ponudu za Cupru dobili 17.02.2025. i vec tada je ta Hankook bila dostupna i navedena kao jedna od mogucnosti ugradnje, pa nisam bas ziher da je iz 2025. I za nju pise kada su dobili onu EU oznaku: Model placed on the Union market from 13/10/2023. The information on this model was corrected by the supplier on 21/10/2024. https://eprel.ec.europa.eu/screen/product/tyres/1811327 Ali da, u 02/2026 prodati gumu iz 12/2024 nije bas cool, barem su mogli prije uplate navesti da je taj dot, pa da kupac sam odluci. Mada ako radis puno kilometara prije ces ti nju potrositi nego sto ona ostari ![]()
|
|
|
#86556 | |
|
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#86557 | |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
https://mpgi.gov.hr/UserDocsImages//...00%20Coupe.pdf |
|
|
|
|
|
|
#86558 |
|
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Cijene su show, taj sudski tumač se najeo neke dost dobre robe, A4 sa 400k kojeg tek treba uvest s pocetnom cijenom blizu 4000€ Auti su toliko jadni da ne razumijem zašto pola njih jednostavno nije poslano na CIOS
|
|
|
#86559 |
|
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
gt registriran bez problema još godinu dana do 31.1.2027.. ima nešto sitno hrđe dolje, tako mi je rekao onaj što je pregledavao auto.. počeo je cviliti neki španer ili remen, idući tjedan idem do Djure Nedeljkovića da to riješi + mali servis izmjena ulja.. ali ide jako, ko nevreme, na satu 343k km ![]() bio mi je najbolji kolega u posjeti, potrošio sam para da ne spominjem na izlaske i žene, bio sam 20 dana na godišnjem, tako nisam bio zadnjih 11g.. alfu 156 uzimam čim bude prilike i nađem neku da je u ok stanju.. bolje od 156 ne želim. GT čeka vikend gaženje po slavonskim uzbrdicama/nizbrdicama i još GT čeka ugradnju drugog turba, taman sestri da vozi djetliće do škole, nek se vesele djetlići, njih troje rođendan mi je bio 28.12.. ošlo mi je 7k eura na sve u 20 dana, nije mi žao..... mirjane pavković su gorile Zadnje izmijenjeno od: John Creasy. Danas u 00:03. |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|