|
|||||||||||
|
|
#86191 | |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
Ovo je čak i opasno. Ljetne gume na prvom snijegu ne drže ama baš ništa, na autocesti se voziš 40 i kliziš a lanci se ne stavljaju ako nema jačeg snijega jer pucaju i uništavaju asfalt. |
|
|
|
|
|
|
#86192 |
|
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Kvalitetno Njemačko vozilo. https://www.njuskalo.hr/auti/opel-in...oglas-49272118
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#86193 | |
|
Premium
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]()
|
|
|
|
#86194 |
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Ima li tko iskustva/preporuke za camber kitove (brandove)? Auto tvornički ima negativni camber i naprijed (-1.3) i straga (-1.9). Smanjili su mi to kad sam mijenjao gume prije 6 mjeseci (cca. -0.5 naprijed i -1.0 otraga), ali nema toliko mogućnosti podešavanja da ga se može staviti u nulu. U prijevodu, pojest će mi gume puno prije nego što bih to htio. S obzirom da je daily, nema potrebe za agresivnim camberom pa tražim podesivi kit. Ova stranica mi iskače kao #1 https://www.hardrace-europe.com/rear...ii9mRmhrQUCRxi
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 19.01.2026. u 21:31. |
|
|
|
|
|
#86195 | |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Najveći ponos za opel i najveća sramota za alfa romeo. Vjerujem da znaš da su 159 i insignia jako bliski modeli. |
|
|
|
|
|
|
#86196 | |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#86198 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
12.03.18. 276k km, 15.07.18. - 308k km. U 4 mjeseca lik je prošao 3/4 dužine Ekvatora. Impresivno.
|
|
|
#86199 |
|
Premium
Datum registracije: May 2008
|
|
|
|
#86200 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Pa na autima od 50-60k se rose svjetla a ne da nece na autu od od 20-25k ili koliko je vec ta kona. Mislim da je za tebe savrsen ovaj opel od 500 hiljada km. ![]() Olicenje ljepote i stila u odnosu na onu rugobu od santa fea. Iako da budem iskren, taj santa fe da ima ljepsa svjetla mozda i nebi tako ruzan bio. |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#86201 | |
|
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Kako sam se manje-vise odlucio na Hyundai Santa Fe (TM, 2,2crdi) za slijedeci obiteljski auto, istrazujem dosta o njemu u zadnje vrijeme, pa sam upitao i AI sto misli o pouzdanosti tog auta: Citiraj:
Moguce da ovo nije 100% mjerodavno i tocno/pouzdano jer znamo da AI sugercoata sve, a cesto i halucinira, ali recimo da je ovo tocno. Kako to da Europski proizvodjaci ne mogu doci ni blizu takve pouzdanosti, a kostaju jako puno vise za usporedive modele? Koji bi realan i smislen razlog bio, osim fanboy-izma, da netko kupi nesto drugo osim ovih Koreanaca? Evo sad sam vidio i novi Sorento na parkingu i meni taj auto izgleda fantasticno, iako mi je Santa Fe TM puno ljepsi, pa cu radije njega nego Sorento. Da, ne mora biti dizel i radije bih benzinca, ali su jako rijetki na EU trzistu, a sto se PHEV-ova tice, nekako me strah uzeti hibrida polovnog. Najprije jer mi je Katic iz EVClinic usadio strah u kosti, a drugo jer ih je kasnije tesko prodati i brzo im pada cijena. |
|
|
|
|
|
|
#86203 |
|
Vršni visioc
Datum registracije: Jun 2005
|
Kina - zabranjujemo uvlacne kvake. Volvo - hold my beer ![]() sutra-dolazi-novi-volvo-ex60-nece-imati-rucke-na-vratima
|
|
|
#86206 |
|
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Koje budale, marka poznata po sigurnosti makne kvake... |
|
|
|
|
|
#86207 |
|
49%winner
|
A i to izdrkavanje s kvakama nikad necu shvatiti. Zbog cega se to uopce radi? Samo zbog aerodinamicnosti ili? Zasto konacno ne naprave digitalne retrovizore s kamerama pa da imamo ekrane oko glave... Kao sto ih vec imamo
|
|
|
|
#86208 | |
|
The mighty pirate
|
Neš ti aerodinamike koja će pomoći kontejnerima od 3 tone i 2 metra visine Citiraj:
Honda mi je zakon iznutra, spojili su moderno i tradicionalno i još uklopili te "retrovizore", a da ništa ne strši, bez obzira na toliko ekrana. ![]() Interijer su isto dobro složili, ali šteta kaj Ioniq 6 izvana izgleda ko nekakva čudna kifla i mix svega i svačega ![]()
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. Jučer u 18:23. |
|
|
|
|
|
|
#86209 |
|
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Frend prodaje Corsu. 1.3 dizel. Baš taj motor kaj veliš da je smeće. Isti je i u Fiat Puntu. Auto ima 307.000 km. Motor ne troši ulje. Vozi se svaki dan. Tri puta tjedno Zabok-Velika Gorica. I zove ga lik kao auto ima puno km. Ha čujte, mogu vam ja spustit kilometražu na kolko vi hočete, ali vam budem dignul cijenu. 😂😂😂
|
|
|
#86210 | ||
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Rekli zbog pješaka. Citiraj:
Čest slučaj kod motora koji idu dobro ali nemaju snage da se takmiče. Taj motor je na lošem glasu najviše radi opel comboa...mali "kedi" koji juri ali se ne može nositi sa maksimalnom nosivošću. https://www.youtube.com/watch?v=fSOU7grekYc&start=221 |
||
|
|
|
|
|
#86211 | |
|
Vršni visioc
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Retrovizor vec sad (grijani sa blind spotom i zmigavcem) kosta 1500e. Jos samo fali 4k kamera u njemu da zaokruzimo na 3k 🥳😂
|
|
|
|
#86212 |
|
another brick in the wall
Datum registracije: Feb 2008
|
Bas me zanima koliko se drugima unutar VAG grupacije pojavljuje greška sa server strane providera, u ovom slučaju riječ je o Audi-u. Svako malo eg. 15tak puta mjesečno baci 502 grešku u aplikaciji tako da remote funkcionalnost postaje ne upotrebljiva. Code:
The current vehicle data could not be retrieved Error: HTTP.6.502 |
|
|
|
|
|
#86213 |
|
Ili jesi ili nisi
Datum registracije: May 2011
|
Prije koju godinu mi je krepala kamera u retrovizoru, original dio je bio 500€ kod nas i u Hercegovini. Naučio od nekih Poljaka za 100, nisam siguran bi li je i popravljao da je bila 500. Iako bi se reklo da je kamera 360° gimmick, kad se navikneš pa ostaneš bez nje, bogme fali. Ito je meni crkla u lijevom retrovizoru, praktički nebitna ali svejedno, volim kad ulazim na označeni parking da sam savršeno između crta. ![]() |
|
|
|
|
|
#86214 |
|
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Jutros drziceva. Crni c-elysee, naravno s ugasenim svjetlima po mraku. Prodjem ga, palim mu sva 4, ne kuzi. Palim i gasim mu zadnju maglenku, ne kuzi. U nekom trenu se zaustavimo, izadjem iz auta, pokazem mu na svjetla rukom, kimne majstor glavom medjutim ne upali svjetla. I ne ginuli koliko smo glupi. |
|
|
|
|
|
#86216 |
|
motocross
Datum registracije: Sep 2003
|
Slično je i kada je magla i kada imaju samo dnevna svjetla,a zadnja pozicija ne radi..ni maglenka..genijalci. |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|