|
|||||||||||
|
|
#85741 |
|
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Čovjek će slaviti rođendan 2x godišnje. Ima velike sreće što je izvukao živu glavu i što nitko nije stradao. Ja sam danas isto skoro naj.. zbog nadobudnog rejsera koji je odlučio iskoristiti sklisku cestu i "driftati" s 318d. Konjina izleti iz sporedne ulice na moju stranu. Naravno da ne odustaje i da ga pokušava dalje. Izvrne ga i skoro pokosi ženu na nogostupu. Srećom, pa ga je zaustavila kuća na vrijeme.
|
|
|
#85742 |
|
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Očito taj dio dio auta sa sjedalom vozača, nakon bočnog udarca sa stražnjim lijevim dijelom, se odlomio, i njega odbacio valjda sa strane. Jer da je udario s vozačevom stranom, nebi znali gdje počinje on a gdje auto
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#85743 |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Pise u komentarima da je covjek sa sjedalom (a koliko vidim i volanom) ispao iz auta, navodno vatrogasci nisu nista rezali. Lijepo ga je pripremio za reciklazu, metal lijevo, plastike desno
|
|
|
|
#85744 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
|
|
|
|
|
#85745 |
|
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Valjda mi je Marketplace poblesavio i izbacio Opela jer čitam Amdijine hvalospjeve: https://www.facebook.com/share/14VW9...ibextid=wwXIfr Moram priznat za manje od 8k € nisam vidio auto nakrcaniji opremom, novijeg godišta s manje km
|
|
|
#85746 |
|
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
|
|
|
#85747 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Oplo prvi na NCAP-u sa 6 zvjezdica, a vi se sprdate. 😁 Poslano sa mog CPH2653 koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|