|
|||||||||||
|
|
#85591 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Vidio neki dan i20n. Moram priznati bolje izgleda nego na slikama. Mala jurilica.... Sto se tice grijanja volana i sjedala, meni se to cinilo kao cisti BS, za koji nebih nikad nadolpatio. Kako je to doslo sa kolima, moram priznat sad mi je jebeno ![]() Ono, koristim mozda 10 puta godisnje i odlicno je. Super ti je dok cekas da se auto zagrije... |
|
|
|
|
|
#85592 |
|
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
koji je vrag sa Krapinskom županijom i tim tuningom? jel oni imaju neku kulturu toga ili se tamo održavaju eventi? Ili svi tuning shopovi dolaze iz te županije? Nije mi baš jasno. Evo jučer smo bili u Tuhelju, pa bože moj mili, kakva su to vozila.... E da, jel znate gdje živi izvođač radova koji je radija cestu do west gatea? Volija bi popričati sa njim.
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#85594 |
|
PRO
|
da, ali onda nakon prvog kružnog, moraš ići skroz lijevo, praktički na bankinu da bi izbjega "jahanje". Znači, mi stvarno nismo nacija sposobna napraviti ceste ili šta?
|
|
|
#85595 |
|
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
|
|
|
#85596 | ||
|
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
Samo ćeš s otporom skužiti da se nešto ne radi kako spada ![]() Citiraj:
Čast izuzecima. Čak sam za sve VW i sve aute s NG tablicama skužio da su odlučili svi skupa ne davat žmigavce, imam osjećaj da je nešto u zraku. Golfovi su postali novi BMW-i što se tiče ne davanja žmigulje. |
||
|
|
|
|
|
#85597 |
|
Premium
|
Pa bas i ne. Ja sam se na autoputu bome pola minute ako ne i vise borio sa volanom da se vratim u praznu desnu jer je senzor mrtvog kuta ocitavao auto kojeg nije bilo. To je bilo sa c klasom. |
|
|
|
|
|
#85598 | |
|
Flajing super šiiiip
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Evo ja sa op'lom nisam imao taj problem ni jednom u 6 godina što sam ga vozio ![]() Samo ti da mali nudge/otpor kad misli da radiš nešto krivo ali brate daš mu doslovno valjda 5% veću silu nego inače i ide savršeno glatko. S tim da iskreno nisam imao ni jednom fantomski mrtvi kut.
|
|
|
|
#85599 | |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
![]() Šalu na stranu, loših ili pokvarenih senzora ima svugdje, naravno. Ali da, to je nešto loše isprogramirano onda, to su sve assist opreme, ne smiju te spriječavati u tvom naumu. |
|
|
|
|
|
|
#85600 |
|
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Problem i30 je što se cijenom približio konkurenciji. Kad se tek pojavio, bio je nobrainer s omjerom uloženo/dobiveno. Sada kad je cijena tu negdje, lako se rastegnut još malo do bilo čega se naginjalo inicijalno.
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#85601 |
|
PRO
|
|
|
|
#85602 | ||
|
Premium
|
Citiraj:
) rijesio nakon 2 godine zbog prijateljovanja sa ekipom sa servisa ![]() Citiraj:
. Iako i da sam ga otpeljal na servis, mislim da ne bi nista bilo od toga ako "Kompjuktor" nista ne pokazuje ![]() Ma sirotinja sam kume, nemas kaj vidjeti, grba na ledjima kao u zvonara crkve notre dame, rahitican kao milo dijete iz druzbe pere kvrzice, tetovaza KPD Zenica koja je skoro izblijedila vec i tako.......ali odonda jedem puno zganaca ako mi se to opet dogodi ![]() ![]() ![]() |
||
|
|
|
|
|
#85603 | |
|
Flajing super šiiiip
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() Ali stvarno koja je to lutrija postala sa današnjim autima... ta prva insignija mi je godinu dana stalno visila po servisu za razna govna, a ova nova 0 puta u 6 godina. Dakle ista marka, isti model, 2 dijametralno suprotna iskustva, pa sad ti budi pametan ![]()
|
|
|
|
#85604 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Tocno to, svaki auto koji sam vozio sa tim pomagalima mi je bilo "aha nisam dao zmigavac" i to je bilo lagano na razini vibracije - u rijetkim situacijama kad se dogodi da ne dam zmigavac |
|
|
|
|
|
#85605 | |
|
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#85606 |
|
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
A kaj je to loše na Insigniji? Evo ti Igora u 6 godina 0 problema. Moja u 210k km promjenjena lambda sonda, papučica gasa i selen blok od 18 eura, ostalo redovni servis. Na njoj su još tvornički diskovi i pločice. Za malo para dobiješ dobru 5 metarsku limuzinu napucanu sa opremom.
|
|
|
#85607 |
|
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
Mislim da je to vise stigma da se opeli ne održavaju i onda krenu skupi popravci. Ali to vrijedi za svaki auto. Poslano sa mog SM-S928B koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|