|
|||||||||||
|
|
#85561 | |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
Sam se ti sprdaj, kad premjestim desnu ruku sa zagrijanog volana na ručicu mjenjača i malim prstom dotaknem metalni dio ispod kožne glave mjenjača, mali prst mi se šokira... bem im miša mogli su barem taj dio napraviti grijani ![]() |
|
|
|
|
|
|
#85562 |
|
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Ja se uopće ne sprdam ![]() Sve to mora biti grijano preko zime gdje god s rukama se uhvatiš. Mi ljudi u godinama smo postali osjetljiviji na nagle promjene temperature ![]()
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#85563 |
|
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Zato je BMW razvio davanje žmigavca pogledom, ne treba se dirat hladna ručica |
|
|
|
|
|
#85564 | |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Nije mi daily i nije GT, ali uistinu kad prvi put provozaš taj V6 ti snaga uopće nije bitna. Taj motor pruža toliko zadovoljstva da uopće nije bitno da li je verzija sa 160 ili 250 KS. uistinu je čudo koliko se taj motor voli vrtit i koliko je nemiran kad ga pokušavaš vozit normalno. |
|
|
|
|
|
|
#85565 | |
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Ovo na Golfu se zove "Soundaktor" iliti puštam ti fejk zvukove motora na zvučnike. Pa možeš podesiti od minimalno do maksimalno. Kak veli tomek ranije, GTI je pun dječjih gluposti, pa je i to jedna od tih. Srećom, to možeš smanjiti. Ono što ne možeš smanjiti je da auto zaturira kod paljenja, tak da se svi na parkingu okreću i gledaju tko je ovaj debil. Posebno je iritantno kod podzemnih garaža. Touch kontrole na volanu su isto genijalan feature...brdo puta sam slučajno promijenio nešto ili aktivirao grijanje volana samo slučajnim prelaskom dlana preko volana Ciljana publika za taj auto je ona ekipa s popcorn mapama koji pate na to da ih ljudi primijete. Cirkus. Grijanje volana i guzice sam upalio dosad dvaput. Snimao sam nekakvu napuštenu kuću, vani 5 stupnjeva i vjetar. Ušao u auto i upalio to na 15 minuta da dođem k sebi. Ne vidim u kojoj drugoj situaciji bi mi trebalo jer je auto garažiran i uvijek na 15-20 stupnjeva.
|
|
|
|
#85566 | |
|
White Rabbit
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
![]() Al ruzna u vrazju mater, pogotovo 8th i 9th gen. 6th gen mi je bila san, 7-u sam jos prozvakao al sve ostalo mi je po izgledu barem vise ko da mi je klinac ih dizajnirao. Samo im fale rakete na krovu. Kome pase - ok , ukusi su razliciti. Nova Civic je prva "mala" Honda koja mi se iskreno svida i koju bih za svoje novce kupio. |
|
|
|
|
|
|
#85567 | ||
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
Da rapidka ima webasto pa da preko app samo upali grijanje 10min prije nego kaj die na posao, mogla bi ta kršina od opela puvati lagano u prkno. ![]() |
||
|
|
|
|
|
#85568 | |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj: