|
|||||||||||
|
|
#85532 |
|
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
isto poceo pratit aute jer planiram mjenjat u blizoj buducnosti od dodatne opreme mora imati automatsku klimu automatski mjenjac LED svijetla grijanje volana i sica( ipak sam u tim godina) kamera za natrag (i pozeljne prednje senzore, ali nisu must) benzinac, posto radim manje od 10tkm i kada gledam aute koji to imaju to je neki visi rang srednje opreme, ili nadoplate ako nisu japanci koji nemaju te opcije ne zelim preveliki auto, a zelim bolji od trenutne fieste. kada gledam yarisa i slicne s tom opremom moraju biti skoro max spec koji kosta skoro kao srednji rang auta vise klase trenutni favoriti corolla koja je 34k, mazda 3 za 33k, i octavia u tom rangu jedino nisam siguran dali uzeti novi, ili gledati i 3-5g star ako naleti neki s ovom opremom koju zelim i ne prevelikom kilometrazom |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#85533 |
|
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
https://www.njuskalo.hr/auti/vw-golf...oglas-47955127 Al to sam samo ja...zivot je prekratak za dat 35000€ za Corrolu. Za 20 god se neces sjecat takvog auta
|
|
|
#85535 | |
|
White Rabbit
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Da je 7-ica 2.0TDi bila bi malo drukčija priča. |
|
|
|
|
|
|
#85536 | |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Ja na suvozačkom u cx5 nisam komotan kada mi je iza sjedalica sa malom. Benzin svakako japanci. Nećeš se zeznuti ni sa corollom ni sa mazdom. Iako ako ideš na hibrida zemi toyotu. |
|
|
|
|
|
|
#85540 |
|
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
ima li koje novo vozilo mali analni vibr da prikači u guzu, jer vidim da svi to trebaju/traže .. jednaki uvjeti za mužjake i ženke, svi smo iSti |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#85541 |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Sad bi reko da suzuki to ima i to u srednjoj opremi (osim grijanja volana, to nemaju), ali o njima se ne prica ovako javno E da, ostane ti jos i kusura.vIsto sam gledao slican popis dodatne opreme i svugdje su bili samo kompromisi i nadoplate tako da ispod 30k nije tako lako islo. Jedan custom naruceni i30 je bio najblize tome za oko 28k (doduse nisam trazio automatika). Sretno s odabirom u svakom slucaju, pogotovo ako ides na svabe!
|
|
|
|
#85542 | ||
|
Vocna iglica u mudante
|
Citiraj:
Citiraj:
nema kompromisa, samo pleasure! kolko košta da košta.. još da se upravlja preko mobilne aplikacije pa da bude bzzzz, i da košta bombone ili bon za mob, kuš bolje |
||
|
|
|
|
|
#85543 | |
|
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
12k na kraju otprilike. Ima parking senzore, grijana sjedala, 4x4 (to svaki ima), kuku ali da nema tempomat i kontrole na volanu je nevjerojatno. No dobro, valjda ću uspiti nešto riješiti. @Amdija nemam protiv Opela ništa, ima sam Corsu C i D super autići. Jedino ih ne ljubim otkad su se prodali Stellantisu.
"When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story." - Barney Stinson Zadnje izmijenjeno od: Mar. Jučer u 20:52. |
|
|
|
|
|
|
#85544 | ||
|
Brat od Đon Vejna
|
Citiraj:
U mom slučaju bi za 30k imao CL500, Passata i neki naturpijani Golf 2 1.8Turbo 20v, ovaj 8 GTi je bio samo case study da za tu lovu mozes imat i nešto puno zanimljivije od NPC Corolle Citiraj:
![]() Bome, dobro te CO2 odero, kad se skupi i oduzme nije neka bagatela, ali da se odlučiš prodat vrlo lako bi našao kupca. Servisi su dobar potez. Vidio sam post na BMW grupi, vjerujem da ćeš dobit info
|
|
|
|
#85545 | |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
No, corolla i octavia su lijene guske u odnosu na mazdu što se tiče zabave u vožnji (to je ono kad napadaš zavoj a na usnama ti se pojavi smješak), komfor jako ovisi o paketu opreme i/ili dodatnom špeku koji auto ima. U svakom slučaju, slatke brige oko izbora...
|
|
|
|
#85546 | |
|
Vocna iglica u mudante
|
Citiraj:
znaš koliko mi je žao što nisam našao GT sa 3.2 V6 Busso motorom 2020g.. nitko nije prodavao.. kad sam kupovao, a čekao sam godinu dana i ništa.. jebena šteta, inače bi taj V6 na 240Hp sad bio bar na 400 i jeo guzice sa zvukom i potrošnjom |
|
|
|
|
|
|
#85547 | |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Samo fakat ne znam kaj ona ma. Zanm da sam gledao do SOL kada sam kupovao auto. Tada mi je to bilo preveč love. |
|
|
|
|
|
|
#85548 |
|
White Rabbit
|
Terra > Luna > Sol. Za neke modele je tu još Style, GR, Executive, itd. Al u principu Sol bi trebao imat više manje sve. |
|
|
|
|
|
#85549 | |
|
Vršni visioc
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]()
|
|
|
|
#85550 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Tko god si to može priuštiti, neka umjesto zadnje kamere za parking uzme 360 kameru. Gledam ovaj oglas za Golfa i zapelo mi za oko stavka 'podešavanje glasnoće motora'. Prestrašno.
|
|
|
#85551 | |
|
White Rabbit
|
Citiraj:
P.S. nije GTi ali... |
|
|
|
|
|
|
#85552 | |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Moj susjed je imao hibrida 911. Svako jutro u 6:45 je bila grmljavina i hebanje keve osim ako bi se ustao na pravu nogu pa ga izbacio iz sport moda i krenuo na struju. Svi smo ga voljeli!
|
|
|
|
|
#85553 | |
|
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
Još se nitko nije sjetio staviti grijane kvake na aute, to bi bilo korisnije, grijane ručice žmigavaca i brisača, grijana ručica mjenjača gdje još postoji, grijani rukohvati na vratima, grijani prekidači. Jer dosta je veliki toplinski šok kad ruku s grijanog volana prebaciš na ohlađeni mjenjač, prekidač ventilacije i slično I sam ključ/daljinac od auta da je grijani, također bi bio jako koristan kao grijač ruku po zimi
|
|
|
|
#85554 |
|
Brat od Đon Vejna
|
Pa okej, dapace i GR Yaris bi se našao u pričama unucima, samo je 36k + i manualac. Što se tiče 8ice, bila je samo case study, stavi tu i30n, Cooper S-a ili šta god, manje bitno...kad već daješ takvu lovu na auto, bar da se za 20 godina sjetiš da je otišla na nešto vrijedno spomena
|
|
|
#85555 |
|
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Tko nema u autu zimski paket sprda se s njim dok vani nije oko nule i osjetiš sve te čari. Žena je sjela samo jednom ujutro u Oplo i hoče to jer Rapidka nema. Vani nula, auto upali grijanje sjedala, volana, zadnju i prednju šajbu, retrovizore. Nakon 30 sec iz otvora počne puhati lagano toplo. Rapidka, sam si upališ zadnju šajbu i retrovizore i nakon 10 minuta vožnje počne puhati toplo. 😂
|
|
|
#85558 |
|
Premium
|
Grijanje volana i grijac prednje sajbe mi je nesto sto mi definitivno fali iz Kuge. Koliko se sjecam, prije je samo Ford imao grijac prednje sajbe. Ima li sad drugih brendova koji to nude? Tu su strujici jako zgodni. Nastimas da ti je svako jutro u 7 zagrijan i GG! :) |
|
|
|
|
|
#85559 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
|