|
|||||||||||
|
|
#85261 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Po meni, ako će auto biti bez nekakvih dječjih bolesti, biti ćeš prezadovoljan. Ja sam baš u subotu neke vinarije obilazio, kolega s posla vozi Tiguan R line, 2022., 197cm visok, kaže da se nikad nije u većem autu vozio, autu s više mjesta. |
|
|
|
|
|
|
#85262 |
|
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Slabo se vozio onda u autima dimenzija Superba (4.9-5m). Tiguan je 30-40 cm kraći, naravno da je imao više mjesta. |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#85263 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
58k.... tnx Citiraj:
Uglavnom, na L&K sam dodao kuku, HUD i Assist drive plus. Cognac je interijer, to će biti malo napeto održavati |
|
|
|
|
|
|
#85264 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() Ma ok pustimo sad tog mladog i perspektivnog inovatora. Ono sto mene zanima, koliko je potrebno minusa napraviti da krene otvaranje stecaja. https://financije.hr/sve-tvrtke-posl...u-2024-godini/ Kuzim to pretakanje iz supljeg u prazno ali ono konkretno, da li mozes biti u minusu koliko hoces dok servisiras svoje obveze, nesto mi zvoni ako si 6 mjeseci u konstantnom minusu da to ide automatski ali nisam dublje istrazivao, jer mi je da budem iskren muka od tog lopovluka. Recimo, da mu netko kome ne plati stisne ovrhu, da li je onda moguce ubrazi taj stecaj? U principu on je najvise "sebi" duzan pa mu to i prolazi. Mogao bih povuci paralelu sa onom pevecom gdje je Visnja zapjevala zadnji put, gdje je sve bilo na kreditima i onda se to pocelo urusavati, jedna stvar za drugom a banke nemaju milosti po tom pitanju. |
|
|
|
|
|
|
#85265 | |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
Što se tiče doplata, uzeo si isto što i ja, iako da me danas pitaš, vjerojatno bi maknuo Assisted Drive. Jel ide panorama na limuzinu? |
|
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |