|
|||||||||||
|
|
#85051 |
|
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
ne osjećam se prozvanim, ali Platak + otvaranje sezone + prijašnja iskustva zvuči kao poziv na nešto loše.. a već se i dogodilo.. ima dosta rasvjetnih stupova tamo, čekam da se netko zabije i napravi glup |
|
|
|
|
|
#85052 | ||
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Prejebeni su mi spakraju se 50m od doma i onda ŠČAPOVE vade evo ih jebeni planinari. ![]() Jučer SMB-ZGB ukupno 4x. Ogroman broj vozača ima upaljena stražnja svjetla za maglu koja me izluduju. Jučer me od karoqa toliko boljelo u mozak da sam mu blicao, trubio, palio i gasio svoje prednje maglenke da bi mu ukazao na problem...ništa.... Još za ne faliti taj imbecil u karoqu niti na jednom kružnom nije dao žmigavac kod izlaska iz kružnog toka. ALI GLAVNO DA MAGLENKA SVETLI! Puj! I naravno ako je MAGLA ako si "lone rider" ako iza tebe nema nikoga i nisi u gradu ok ali ovako u koloni usred dana zbog malo snijega paliti svjetla za maglu...stvarno moraš biti prokleto glup. Citiraj:
![]() |
||
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#85053 |
|
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
|
|
|
#85054 |
|
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Gle Wolv, uvijek će ti se naći neki dušebrižnici, a u stvari to su ti osobe koje se to ne usude radit iz nekog razloga ili nemaju sČim. I onda se glumi neka moralna vertikala. A u stvari ne shvaćaju da s tim nazovi "divljanjem" postaju bolji vozači, nebudu kilavili po cesti kad padne prva kiša, imat će onaj osjećaj kad auto proklizi i znat će ga ispravit.
|
|
|
#85055 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
isto tako ekipa se masovno nalazila po praznim parkinzima Kauflanda pa su ih ljudi prijavili i policiha našla hrpu auta poluispravnih, sa hrpom ne-atestiranevplastike i sl. i sad toga nema. a prijavila ih je "karen" koja je u to vrijeme doma pred TVom. i neka je. podržavam spriječavanje okupljanja i divljanja huligana gdjegot dok kod je to na nepredviđenim mjestima za to. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#85056 |
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Izletilo mi upravo na fb…netko sa Z4 i ljetnim gumama je uspio raspizditi masu drugih genijalaca sa sličnom idejom na usponu na Sljeme. Naravno, čim sam skrenuo pogled, refreshalo se i nestalo. Ima netko link, komentari me zanimaju ![]()
|
|
|
#85057 | |||
|
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Sva sreća pa tu svi imaju aute koji su 100% ispravni i svi su anđeli na cesti, ne znam čemu onda ona tema za pisat žalbe policiji ![]() Ali da, bolje da skuži kak auto pobjegne negdje na prepunoj aveniji ili rampi za popet se na obilaznicu pa pobrat nekog, nego na praznom parkingu, u gluho doba noći negdje u 3 mile matere od najblizeg sela. ![]() Citiraj:
![]() Citiraj:
A o tome što sve naši smatraju ilegalnom preradom mogao bi cijeli dan pisat. Da, definitivno nisam za to da ekipa radi AliExpress izložbeni primjerak od auta, ali jebote kad staviš originalan dio na auto, koji ima p/n za taj auto i svejedno naša vukojebina veli, e nećeš razbojniče, treba i meni platit. E to mi ide na falus. Znači mene je u STP-u lik tražio da idem radit atest jer sam pazi sad, stavio ove origigi Hella lampe a ne ove Hella lampe s kojima je došao tvornički. Znaš ti koja sam ja opasnost na cesti zbog toga. Onak, 20 udaraca bičem odma ![]() Da se razumijemo, nisam za okupljanja po shopping centrima i pravljenje scena tamo. To mi je bilo jednako odbojno kad sam imao 20 a bome i sad kad imam preko 4 banke. Onakve pizdarije kao što je bilo kod SuperNova centra u Buzinu treba po kratkom postupku rješavat, samo kaj kad se onda pokaže da je lik iz #ugledneobitelji sa #znaštikosamja pristupom i onda ga starci pošalju na #studiranjeušvicu da ne bi mali završio u hotelu, pardon zatvoru. Išao sam na meetove i tu i preko bare. I ovi preko bare su onak, generacijama ispred nas po pitanju mentalnog sklopa. Ne kažem da tu nema normalnih meetova. Ima, dođe se, popriča o autima i koječemu drugom, popiješ piće i vozi doma. Citiraj:
Ne znam za to ali sam jučer vidio fora komentar vezan za ono kod Klisa. Veli lik, džabe vam kupit zimske gume kad ću ja s ljetnima zapet i opet ćeš kasnit na posao. ![]() A to s ljetim gumama je nusprodukt onog maloumnog zakona da je legalno imat ljetne gume i lance u gepeku. ![]() To je mogla sročit samo osoba ozbiljno bubana u VuGla a odobrit netko još bolesniji.
''Of all the things I've lost I miss my mind the most'' Mark Twain Zadnje izmijenjeno od: Wolverine. Jučer u 11:31. |
|||
|
|
|
|
|
#85058 | |
|
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
https://www.facebook.com/reel/745150...40aB7S9Ucbxw6v A vidi ovoga u Milanu https://youtu.be/rIuXHhTv92o?si=iJE5KRN4wW05JNxL |
|
|
|
|
|
|
#85059 |
|
Moderator
|
Mene su uredno htjeli rušiti da Xenoni na Octaviji nisu tvornički, a jesu. I jedan nije razlikovao regulator sile kočenja od nivelira za xenon lampu. I najjače je bilo rušenje zbog led žarulja u rikverc svjetlima jer da su prejake i zasljepljuju. Da ne pričam da su me peglali svaki put da nemam mlaznice za pranje xenon svjetala.
|
|
|
#85060 | ||
|
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Citiraj:
O prijavljivanju sam vec dosta rekao pa necu vise, uglavnom to rade jalni i zavidni ljudi bez zivota. Biti ce toga jos i vise kad krene ekonomija klizati, svoj jad ce htjeti na druge prenijeti. Ima dobar auto, sigurno je lopov(tm).
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#85061 | ||
|
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Meni je dete htjelo rušit Volvo S40 s original tvorničkim xenonom jer, kako on kaže, nikad nije vidio xenon reflektor. ![]() Pa je, kad je skužio da se nas dvoje prepiremo, došao stariji lik kaj tam radi i skoro ga stero u kurac. A auto ima brisače + pranje farova i još mu piše na samom jebenom faru low beam D2R žarulja ![]() Citiraj:
![]() ![]() Citiraj:
''Of all the things I've lost I miss my mind the most'' Mark Twain Zadnje izmijenjeno od: Wolverine. Jučer u 11:53. |
||
|
|
|
|
|
#85062 | |
|
Dobro je sve.
Datum registracije: Sep 2012
|
Citiraj:
Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
|
#85063 |
|
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Evo me u grupi kulturnih vozača BMW-a. ![]() ![]() 2.0 Dizlo, automatik, 2009.g sa 80.000km, prvi vlasnik. Cijena predobra da se ne bi kupilo. Sad me baš zanima kakav će biti.
|
|
|
#85064 |
|
Premium
Datum registracije: May 2008
|
|
|
|
#85065 | |
|
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
Reko ajde, i još joj pričam da "tam neko s interneta" na svu silu hoće mi platiti kuhano vino i grah zbog toga, niš me ne kuži, kakav PCE, kakav Amdejac, beba plače iza jer sam zabil flašicu zeti a tu pričam o nekom forumu i internetu ma uglavnom nebino, tu sam pojel prvi drek Pa ono, znaš kaj... nisam došel do kraja hahaha Zapel sam na onom zavoju kaj ide levo nakon rotora kod akumulacionog jezera pa uzbrdo, tu sam stal i odustal pa lagano rikverc i natrag do jezera. Ajde tješi mi činjenica sa sam prešel dalje od Lade Nive i da mislim da nitko nakon mene nije bil tolko bedast da uopće proba. Gume su dobre ali nisu čudo, i sumnjam da bi i ti uspel gore se popesti. Ajde sutra već druga priča, kad se sve otopilo
|
|
|
|
#85066 | |
|
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Možemo reducirat do apsurda i reć da sve potječe iz majčice Zemlje, a ako tu ne vidiš logičku falaciju, nema ti pomoći. Firme, poput ove za koju ja delam, koje koriste komponente/stvari proizvedene, među ostalim, i u Kini imaju opcije: a) slijepo vjerovati specifikacijama i datasheetovima b) imati vlastite procese provjere adekvatnosti komponenti/stvari za svoju primjenu Drugim riječima, na konkretnom primjeru: iako su svi SMD feriti s najvećom vjerojatnošću proizvedeni u istočnoj Aziji, na proizvođaču krajnjeg proizvoda, u kojeg će ugraditi tu komponentu, leži odgovornost da provjeri adekvatnost za ciljanu svrhu. Napravimo osnovna mjerenja kako bi okarakterizirali komponentu i ne slaže se s prethodnim batchom. Isprobamo još 100 komada s iste role, imaju spread van svake tolerancije. Napravimo CT komponente i vidimo kako interna geometrija zavojnice drastično varira među "identičnim" komponentama. I vidi čuda, par godina kasnije, određeni proizvođači tih tipova komponenata nama šalju rezultate CT-ova konkurencije i pokazuju nam mjerenja samoinicijativno. Ne zato jer smo mi to tražili, već zato jer razumiju potencijalni utjecaj takvih "defekata". Špekulativno: možda je ipak do toga čija je firma - u ovom slučaju su Japaneri, ne Kinezi. -- Pričica je jedna u moru toga što bilo tko, tko se ne bavi tehnološkim poslom na low-level nivou (čisti hardware), ne može niti približno razumjeti ili pronaći informacije o tome. Da se vratimo na tvoj high level, u nadi da ćeš sam uspjeti povući paralelu. Ti kao krajnji korisnik ne možeš odraditi detaljno testiranje. Svakako imaš opciju stavit gume na auto i isprobat. Ovdje se radi o tome da neutemeljno hvališeš gumu i proizvođača. Tvoji hvalospjevi čungalunga gume nemaju nikakvu valjanu referencu. Nisi napravio nikakvu direktnu usporedbu. Nisi montirao niti jednu drugu novu gumu, pa rekao primjerice: "da stvarno, čungalunga je slabija, ali i dalje bolji omjer uloženo/dobiveno od Conti/Pirelli/GY/Miško/Bridgestone". Zato je ovo još jedan rant post na tvoje neutemeljene provokacije, ujedno i moj zadnji, jer pametnom je dosta. ![]()
|
|
|
|
#85067 |
|
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
|
|
|
#85068 |
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Sve 5, ali jel stvarno misliš da netko iz ureda BMW/VAG/MB/Stellantis grupacije, tko na sastanku dioničara predstavi “genijalnu” ideju kako će im uštediti milijarde, ima i usporedni test svih modela na aktualnim i budućim čungalunga gumama koji prezentira istim decision makerima? Ako i to napravi, misliš li da isti decision makeri neće slegnuti ramenima i reći “good enough”? Došli smo u eru toga da auti voze sami, koče sami, sami izbjegavaju prepreke, a ograničenja brzine su nikad niža. Guma nikad nije bila manji faktor kod modernih kupaca. Mijenjaju ih kad zbog tog padnu na tehničkom, a onda kupe najjeftinije jer je to “samo guma” i jer ih nije briga. Išao sam gledati Corollu u Toyotin salon i skužim da ima 2 nove kineske gume na lijevoj strani, a 2 “stare” Bridgestone na desnoj. Auto je bio u “Approved used” programu. 2 godine star. Pričam s menadžerom, kaže da je sve ok po zahtjevu proizvođača, ali ako baš želim, može mi staviti sve 4 iste nove gume kad uzmem auto ![]() Eto, to ti je današnji odnos prema gumama.
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. Jučer u 23:18. |
|
|
|
|
|
#85069 |
|
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
|
|
|
#85070 |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
|
|
|
|
|
#85071 | |
|
Moderator
|
Citiraj:
Kad nema snijega i kad je suho po tom makadamu dolaziš na krumpirište, prolaziš ga i imaš cestu desno koja ti ide preko crvenog spusta i izlazi na žensko sedlo. Da ne moraš ići na Kraljev vrh i preko Pile.
|
|
|
|
#85072 |
|
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
I onda se stranci čude kak se nitko kod nas ne vozi po ograničenju. A ne znaju da znakovi stoje po par tjedana/mjeseci a da se nikaj ne radi. https://www.facebook.com/francesco.m...40aB7S9Ucbxw6v I ovaj koji snima isto nije baš sporo vozio. U utorak se vraćao sa mora. Ograničenje u gorskom kotaru 80 ja idem 100 i svi me prestižu 😁 |
|
|
|
|
|
#85073 | |
|
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
![]()
|
|
|
|
#85074 |
|
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Strašno. Znači za beNve ne vrijede znakovi, čunjevi. Nadam se da je imao alkohola pa da svu štetu mora platiti iz džepa, jer u tom slučaju to osiguranje potražuje od krivca, i da cestari nemaju teže ozljede i da si i to naplate od njega
|
|
|
#85077 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Mislim da nije inicijalno išao po desnoj, nego je došao prebrzo, lijevu dugi zavoj, nije vidio da kamion stoji, vidio da neće uspjeti zakočiti pa otišao u desnu traku gdje su mu se "na putu" našli cestari. Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. Danas u 10:11. |
|
|
|
|
|
#85078 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
|
|