|
|||||||||||
|
|
#84901 | ||
|
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
Edit: sada vidim i ovo, pitanje nije bilo nikakav napad, žao mi je ako si to tako shvatio, kao velikog ljubitelja Audija me stvarno zanima što nekoga privuče kod tog auta…
"South-Korea is the only nation whose national sport has a sequel." Zadnje izmijenjeno od: zkljaja. 11.11.2025. u 18:15. |
||
|
|
|
|
|
#84902 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#84903 |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
|
|
|
|
|
#84906 | |
|
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
meni je na Cupri pisalo, Falken nešto ili samo GY I dobio ga sa GY Vector 4Season Gen3 |
|
|
|
|
|
|
#84907 |
|
Premium
|
Mislim da to nije islo tebe ![]() Sto se tice tog A5, bas sam ga sad malo bolje pogledao, izgleda skroz neutralan, totalna konfekcija, nezanimljiv, skroz kako bi se reklo bez okusa. Ovaj prasad/arteon je svemirski brod u odnosu na taj A5. A kad je volcvagen ljespi od audija, mislim da to sve govori. ![]() No, na kraju krajeva bitno je da kolega uziva i da je njemu super, ipak uzimamo auto zbog sebe jelte. |
|
|
|
|
|
#84909 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
Inače, došao je s Pirelli P Zero gumama. Poslano sa mog Samsung S23 Ultra koristeći Tapatalk
|
|
|
|
#84910 |
|
Brat od Đon Vejna
|
Arteon je top, jedan karavan bi sjeo ko budali šamar ![]() Kad tad, kad tad… ![]()
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#84912 | |
|
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Nije zbog cipova nego su napravili mini update za 2026, nakon ovog updata ce manje trositi i imati ce veci range, rekli su da vec mjesec dana isporucuju updatanu verziju. M60 zamjenjuje M50. https://www.arenaev.com/the_2026_bmw...-news-5294.php I dolazi sa kitom za zakrpavanje https://www.youtube.com/watch?v=AY88nSunPYM Citiraj:
PIRELLI PZERO Hankook veNtus S1 evo3 Budem vidio s kojima ce doci, posto je isporuka krajem godine ili pocetkom iduce. S time da su prednje 245/45/18, a zadnje 255/45/18.
“Those who surrender freedom for security will not have, nor do they deserve, either one.” Zadnje izmijenjeno od: Bono. 11.11.2025. u 21:29. |
|
|
|
|
|
|
#84913 |
|
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
LingLong je samo u 19' velicini za VAG. Meni je na Cupri bilo na ponudi kao na slici. I mislim da mora doci nesto od navedenog na slici, da ne mogu onda neke desete namontirati. Pa kad se pogleda taj kod Hankook Ventus Evo SUV ili Goodyear Eagle F1 Asymetric 6. Dosla sa Hankookicama.
|
|
|
#84914 |
|
Čika Zeljeni
Datum registracije: Sep 2013
|
Imali nekog posla danas u Bierschnieder autosalonu(jedan od najvećih VAG zastupnika u BW i Bayernu) i gledam onu Cupru Tavascan - lijep autić, dizajn ok...al upade mi u oko - zadnje kočnice - bubnjevi, nema diskove. Plus na sve - nema zadnji brisač, a zadnje staklo zauzima fin prostor - milina kad kiša pada ![]() |
|
|
|
|
|
#84917 |
|
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
QUOTE=Flatline;3830005]Meni je jedino bijeli odgovarao jer crvene nemaju u ponudi tj. ima neka bordo crvena. ![]() Sent from my Pixel 9 Pro XL using Tapatalk[/QUOTE] Meni bas dobra obadva. Panorama mi se zapravo ne svidja, nisam nikad kuzio to i gore mi se voziti u autu kad ima bilokakav krovni, ali to je ave stvar osobnih preferenca valjda . |
|
|
|
|
|
#84918 |
|
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
Meni A5 bas dobro izgleda, a i bijela mu dobro stoji. Jedino mi se ne svidja onaj dodatni ekran ispred suvozaca, on mi bas nekako kao saka u oko.
|
|
|
#84919 | |
|
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
Nisu hub motori, u ovom trenutku nije mi poznat ni jedan high-volume auto sa hub-motorima ![]() |
|
|
|
|
|
|
#84920 |
|
Ili jesi ili nisi
Datum registracije: May 2011
|
S boka ljepši Arteon, sprijeda A5. A bila je najbolja na svitu, kako i kaže Ban. |
|
|
|
|
|
#84922 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2015
|
Društvo, ima li netko osobna iskustva s Fordovim 1.5 ecoboost motorom iz Fieste ST zadnje gen? Ciljam taj auto uzet nakon gen 7 ST-Linea kojeg prodajem po odrađenom (vrlo) velikom servisu - zupčasti, pumpa ulja i vode, svo remenje i filteri i novi turbo. Isto tak ak netko traži tak nekaj za sebe/ženu/kćer/ljubavnicu slobodno bacite poruku u PP. ![]() |
|
|
|
|
|
#84924 | |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
Screenshot iz Fordovog manuala o sastavljanju motora i podešavanju razvodnog mehanizma koju sam dobio kad sam se raspitivao prije kupnje Kuge da li 1.5 ima remen ili lanac. ![]() EDIT: E da, na temu guma koje dolaze uz novi auto,... ovi šupci iz Forda na felge stavljaju Brigestone ![]() |
|
|
|
|
|
|
#84925 | |
|
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
![]() A ovaj A5 meni dobro izgleda, ko i Arteon. Moram priznati da se okrenem za ovim novim Audievim zadnjim lampama, ne ulazim u interijer i kvalitetu jer to fakat ne znam, iskreno ne poznajem ljude koji voze aute skuplje od valjda 30k eura pa time nit nemam iskustva sa premium i kao-premium autima. Ono kaj ne volim kad auto nema "oči", tj ne volim ovaj novi dizajn gde su DRL odvojeni od glavnim farova, a ti glavni farovi su dolje skoro pa na braniku. Nijedan auto do sad s tim mi nije legel
95% of the world is retarded, I'm glad I am the 10%. Zadnje izmijenjeno od: Mario92. 12.11.2025. u 15:27. |
|
|
|
|
|
|
#84926 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nakon delaya novog sistema naplate cestarine, HAC-u se 'dogodio' još jedan i to za dostavu ponuda za izgradnju 3. traka cesta na ZG obilaznici https://www.tportal.hr/vijesti/clana...-foto-20251111
|
|
|
#84927 |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
|
|
|
|
#84929 | |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2015
|
Citiraj:
1.0 ima zupčasti unutra, i zbog nemara prethodnog ovlaštenog sam sad morao mijenjat turbo, karter i pumpu ulja. No, neovisno o tome, mislio sam starog prodavat, dokle još ima novijih ST s relativno malo km i mlađe proizvodnje. Na žalost od 2023 se vise Fiesta ne proizvodi. |
|
|
|
|
|
|
#84930 |
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Ima netko možda kakvu vezu na auto otpadu ili gdje god idu skršeni otpisani auti? Još se igram s TPMS-om. Sve što sam dosad nabavio s ebaya/amazona pod OEM su jako dobre kopije koje podvaljuju pod OEM i na starijim autima normalno rade, ali eto, mojeg baš ne tangira ako nije original. Long story short...ECU vidi fejk senzor i sve podatke s njega, ali ih ne šalje na ekran auta jer očito fali neka verifikacija koju samo OEM ima. Enivej, ako netko ima kakav izvor skršenih Toyota starih do 10 godina, nek mi javi pretpostavljam da koriste iste senzore. Trebam jedan, a možda i više za rezervu.
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|