|
|||||||||||
|
|
#84661 | |
|
Flajing super šiiiip
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() Evo baš me prije neki dan u insigniji netko fino ogrebao bočno po stražnom braniku, ali ono baš fino, ne gine mi pituranje cijelog branika. Vidim da je bijeli auto jer je ostavio/ostavila fino i svoje boje. I naravno da je pobjegao, jer ipak smo u hr ![]() A taman htio sve lijepo oprati i poslikati za njuškalo... Evo na, scre mi cepaš ![]() A SUV kockica, ništa spešl, ali sad mi se u živo čak i sviđa (obrambeni mehanizam u mozgu je valjda kick inao )Inače još jedan minus - ako pošteno stisneš ovu 1.5 kosilicu, vrišti ko da mučiš mačku. Stvarno nije za ljude koji su alergični na to, pogotov ove navikle na neke šestake i sl. Ali u 99.99% vremena moje vožnje ga nemaš što čuti tako da meni ne smeta.
|
|
|
|
#84662 | |
|
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Istu boju imamo, nakon ovih par mjeseci i dalje zadovoljan s bojom. Nek te služi dobro |
|
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#84663 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
|
|
|
|
|
|
#84664 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
Poslano sa mog REA-NX9 koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
|
#84665 | |||
|
Flajing super šiiiip
|
Citiraj:
Ovako zamišljam da su prve prve kamere radile koje su ugrađivali u aute ![]() Hvala ti ![]() Citiraj:
Citiraj:
Tayron je maltene isti auto samo izduženiji, i međuosovinski i općenito. Preporodit će me ovo kad se moramo pakirati
|
|
|
|
#84666 |
|
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
|
|
|
#84667 |
|
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Prije dva dana mi službeni švapski krampkedi opet priredio iznenađenje. Uđem u auto, upalim ga i skužim da je u izborniku nestala tipka za palit/gasit klimu ![]() Reko sebi to se ne bi desilo da je fizička tipka prisutna ![]() U glavnom, ugasim i upalim auto jedno tri puta, ništa. Reko ok ide i to na listu felera koje je skupio u godinu dana ![]() Da bi nakon nakon par sati i valjda petog paljenja opet vratio opciju klime ![]() ![]() #vagenisenekvare #švabojeto ![]() Citiraj:
Čestitke i sretno. Jedino kaj nikak prožvakat na tom autu je taj modernistički blješteći amblem. Instant reflux ali jebat ga. ![]() Ovako na prvu Lotus Eletre
|
|
|
#84669 |
|
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Seljo tjuning, ali ovaj puta u reziji njemaca, kad sam vidio da tako ljudi voze, instantno sam se ohladio od nove petice.
|
|
|
#84670 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#84672 | |
|
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Kad je hladno makne, kad je toplo stavi.
|
|
|
|
#84673 | |
|
Moderator
|
Citiraj:
I da podivljaju parking senzori kad se odradi podno pranje. Da nasumice imam check engine nakon kaj ga 4-5 puta za redom provezem kroz automatsku praonu. Da se unutarnje osvjetljenje pali i gasi nasumice ko da imam gremline u autu. Sve je to švabo s namjerom tako zamislio i posložio ![]() Velim, svi ti novi auti su poluproizvodi, bilo kinezi, vrancuzi il švabe. ![]() Al zato ovaj starkelja dela kak treba. Još koji dan pa zimski setup ide gore i onda će opet bit grdi do proljeća ![]() ![]()
|
|
|
|
#84674 | ||||
|
Flajing super šiiiip
|
Ma samo da se ne kvari i ja sretan. Hvala ti ![]() Citiraj:
![]() Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Nisam vidio opciju za ugasiti, ali nije nemoguće da sam bio ćorav jer sam prošao kroz mali milijun menu-a, još nisam sve prošao.
|
|
|
|
#84675 | |
|
Moderator
|
Imam fotku za nevjernike ali reći će da je AI ![]() Citiraj:
Uvijek postoji opcija rezanja žica, cap cap cap i nema više ![]()
|
|
|
|
#84676 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
Dakle, to nije bug, to je fičr. Poslano sa mog REA-NX9 koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
|
#84677 | |
|
Moderator
|
Citiraj:
![]() A vezano za kedija, majke mi od prvog dana ko da je uklet. Pitam se bi li bilo tak da smo uzeli Dacije ![]()
|
|
|
|
#84678 |
|
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
|
|
|
|
|
|
#84680 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Mene moj pozdravlja kad dodem ![]() @Igorr - puno sretnih kilometara sa autom. Koje su to dimenzije guma na njemu? |
|
|
|
|
|
#84681 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Nelose izgleda, komad auta, skoro bi se mogao i okrenuti za tim cudom ![]() Iako da budem iskren (mislio sam da cu uspjeti izdrzati ali ocito nis od toga ), mogao si puno bolje proci i uzeti kineza, em bi ovakav auto platio 10k em imas garanciju do 2358, em je kvalitetniji jer sve sto kinez napravi je kvalitetnije a za djabe. U pravu je pajser/zuja ekipa, sto jest jest ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#84682 | ||
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Glupo pitanje, ja tvrdim jedno, frend drugo. Ja tvrdim da ni u zimskim uvjetima, zadnja svijetla ne trebaju svijetliti. Po zakonu od 01.11. vrijedi: Citiraj:
Znači, automatska svijetla koja pale po sunčanom danu ledice napred, iza ništa je po Zakonu, jel tako? Citiraj:
|
||
|
|
|
|
|
#84686 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
|
|
|
|
|
#84687 |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2020
|
|
|
|
|
|
|
#84688 | |||
|
Flajing super šiiiip
|
Ili vlada, ili masoni ili kinezi ![]() Ili prigrliti seljačinu u meni i uživati u blagodatima toga (možda sad napokon mogu parkirati na invalidska mjesta, pentrat se po trotoaru i blokirati druge ljude?) Citiraj:
Citiraj:
Mislim da bi vizualno 19tice bile taman dobre, ali udobnost mi je na prvom mjestu - neka one meni imaju mesa za upijanje sve i svačega ![]() Citiraj:
![]() A je, zajebao sam se što nisam uzeo kineza, mogao sam uživati u svim blagodatima đdžčabetosti ![]()
|
|
|
|
#84689 |
|
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Tako je, u magli ces ostavit na "auto" isto kao i 99% ostalih bisera na cesti i na taj nacin stat u red za odstrel 😁 Bitno da nas jebu o nasoj "sigurnosti" sa svih strana. |
|
|
|
|
|
#84690 |
|
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
|
|