| 
 | |||||||||||
|  Danas, 16:44 | #84601 | 
| The mighty pirate Datum registracije: Sep 2007 Lokacija: London 
				 | Evo i video   https://www.instagram.com/reel/DQZXK...B0NDhvZnZzbQ== Umjesto da stoje i gledaju očima u aute i vozače, jedan vozi, a drugi gleda live s kamere  Lolek i Bolek u raljama tehnologije, iza njih netko može proći s ukradenim bankomatom, ne bi ni skužili  Slijedi presica MUP-a i HDZ-a da je Hrvatska prva u aktivnom korištenju dronova u kontroli prometa i tko zna što još. Klasični PR bulšit, trošenje novaca uzalud 
				__________________ Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. Danas u 16:50. | 
|   |   | 
|  Danas, 16:49 | #84602 | |
| (-(-(-(--)-)-)-) Datum registracije: Sep 2009 Lokacija: Zagreb 
				 | Citiraj: 
 Nit je namotana na šuli unutar drona, čitao sam da je maksimalna dužina bila 40km, i dron ispušta nit na po, nije nategnuta. | |
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  Danas, 16:54 | #84603 | 
| Premium Datum registracije: Nov 2005 Lokacija: Bjelovar 
				 | Gledam ove snimke naših policajki i policajaca s DJI mini dronovima i nekako se stječe dojam da ni sami ne znaju što točno rade s njima.  Dron se svakako ne može koristiti za nadzor/mjerenje brzine, barem ne taj DJI. Očito ih koriste za snimanje prometa, pa kroz kasnije analize snimki će ljudima slati kazne za pojas/mobitel. To su mogli i snimanjem sa stacionarnom kamerom, ali valjda je sad dron popularniji. | 
|   |   | 
|  Danas, 17:06 | #84604 | 
| Moderator Datum registracije: Jun 2003 Lokacija: Kuća 
				 | Evo šta se dogodi kad nekog zaustaviš i ideš mu pametovat, kak to voziš kretenu. 😂 https://www.instagram.com/reel/DNoX6...FzaW5zZ21yY2I= 
				__________________ | 
|   |   | 
|  Danas, 17:58 | #84606 | 
| 49%winner Datum registracije: Sep 2007 Lokacija: PU 
				 | Uvijek me takve scene sjete na frenda iz Zga koji je uvijek i svima neki k trubio i mahao i ukazivao na prekrsaje uz verbalne komentare... Dosta je bio naporan s tim jer, ajde zatrubio si, ali on ne bi stao dok ne bi dosao paralelno s likom i rukama mu objasnio da je glup ili sta ja znam... Dok mu jednom nije lik stao nasred ceste, izasao i izvukao bejzbol palicu. Ovaj je samo pognuo glavu i dignuo ruke. Mislim da je to bilo prije par godina, nisam ga vise cuo da prica o zgodama i nezgodama u Zg prometu :D 
				__________________ ♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕ | 
|   |   | 
|  Danas, 19:18 | #84607 | |
| Uptime 99.99% Datum registracije: Nov 2001 Lokacija: Zagreb 
				 | Citiraj: 
 Sent from my SM-S931B using Tapatalk 
				__________________ “Those who surrender freedom for security will not have, nor do they deserve, either one.” | |
|   |   | 
|  Danas, 20:19 | #84608 | |
				 | Citiraj: 
   Bilo bi zanimljivo čuti tko im je i po kojoj cijeni prodao lager starih dronova sad kad je Pro 5 izašao. Ako netko ima kakvog frenda novinara, ovo je za brkove omastiti  Da su uzeli veće (teže) dronove, onda bi morali i poslati ljude na obuku i polaganje certifikata, a to isto košta. Ovako nemaju problema s tim  Kakav cirkus  
				__________________ | |
|   |   | 
|  Danas, 20:52 | #84609 | 
| (-(-(-(--)-)-)-) Datum registracije: Sep 2009 Lokacija: Zagreb 
				 | Ako se ne varam. Zakoni vezani za dronove ne vrijede za Vojsku, Policiju, službene osobe. Tak je barem bilo prije 8g kada sam polagao za pilota bespilotnih letjelica, a mislim da se nikaj nije promijenilo vezano za to. | 
|   |   | 
|  Danas, 21:04 | #84610 | 
				 | Zakoni u smislu da mogu letjeti u NFZ.  Ne znači da ne moraju imati nikakvu obuku 
				__________________ | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  Danas, 21:35 | #84611 | 
| Premium Datum registracije: Sep 2006 Lokacija: zaDAR 
				 | Dok su na dužnosti netrebaju imati nikakavu obuku. Ali dok "vježbaju" letenje i sl onda moraju imati položeno. 
				__________________ ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | R* Social Club: vandal_zd | DayZ: VandaL | battle.net: VandaL #2220 | 
|   |   | 
|  Danas, 21:39 | #84612 | 
| Ili jesi ili nisi Datum registracije: May 2011 Lokacija: vrgorac 
				 | Pa koliko su oni nabavili tih dronova kad su u mojoj kozojebini od par iljada duša došli sa tri komada. danas. Ljudi ih iz auta snimali mobitelom, događaj godine ka, bit će im i čestitke samo takve... | 
|   |   | 
|  Danas, 21:52 | #84613 | |
| Premium Datum registracije: Sep 2011 Lokacija: Split 
				 | Citiraj: 
 Edit, pogledao specifikacije sada. Vrijeme leta 34 minute! Smijeh Poslano sa mog REA-NX9 koristeći Tapatalk | |
|   |   | 
|  Danas, 22:06 | #84614 | 
| Omicron Alpha resident Datum registracije: Jun 2009 Lokacija: Bistra 
				 | 
				__________________ 95% of the world is retarded, I'm glad I am the 10%. | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  | 
|