|
![]() |
#8431 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
sunceko sije, a ja se dvoumim izmedju cestovne i sumske pile ![]()
![]() |
#8432 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
ajde samnom i zgmax-om na jarun u 13:20 kod aquarius-a ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#8433 |
|
daleko ste mi ![]() ![]() ![]() ide kolega s dropbike foruma, da mu pokazem stazu u sumi za koju nije znao da postoji, a ja manijak presel sumu uzduz i popreko i napravio neku svoju privat stazu ![]() uglavnom, danas suma, idem menjat kotace, moram stavit rhyno + conti survival jer sumnjam na dosta blata ![]()
![]() |
#8434 | ||
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#8436 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
I ja sam slobodan u petak ![]() Krenuo bi u standardno (prijepodnevno) vrijeme, ali posto svi idu kasnije, prilagodit cu tajming...sad se jos samo dogovorite i objavite tocno vrijeme. Bit ce gore blata i vjerojatno cemo se napatiti uzbrdo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8437 |
Avocado
|
Ja sam za raniji start sigurno, recimo da bih bio na trgu najranije oko 11:30 pa sve do renesisovog tajminga. Stvarno mi se ne žuri, čak je Žac predložio da odemo busem gore, no vidim da ima ekipe koja bi mogla tempirati sa mnom (pa tako i on hehe)! Recimo da računam na 2h uspona od trga. Tko bi ranije krenuo i koje vrijeme? Ako dođemo puno ranije uvijek možemo uživati na činovničkoj livadi na suncu (s nekim frizbijem ili loptom) ![]()
![]() |
#8438 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Citiraj:
![]() mmozda vam se i ja pridruzim. sada sam na nizinskim pripremama po jarunu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8439 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Može, ja sam definitivno za zezanje na livadi. Nosim ovo http://www.discraft.com/prod_buzzz_d.html Long range nam ne treba jer će netko još i najebat od frizbija ![]() edit: zgmmax ništa od priprema po jarunu, u brdo, u brdo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8440 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
ja ću onda izletnički... busem ! kako ide potkupljivanje šofera ??? ![]() ![]() može i na pm ako nije prikladno ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#8441 | ||
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() danasnja laganini voznjica http://www.everytrail.com/view_trip.php?trip_id=993662 sam kaj fali jos krug oko jaruna i nazad doma. sutra najvjerojatnije idemo isto, jos javim veceras pa ko oce moze se slobodno pridruziti. kotizacija je pivo ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8442 |
sto da napisem ?!
|
trail od birtije do birtije ![]() aj, budem se odlučio do navečer ![]() ![]() (između busa i guranja ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8443 |
Premium
|
Nešto sam načuo da nema više sa bajkom u bus nikako, da su baš zabranili šoferima. Željac, zašto bi ti busom? Pa ti si uvijek pedalirao uz brdo bez greške. Nije valjda da se bojiš da nećeš moć sa novim bajkom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8444 |
|
vratih se iz sume i brda ![]() ![]() kondicija ne nula, nego u minus otisla ![]() ![]()
![]() |
#8445 |
Moderator
|
Bilo je prošle godine priča sa Red Dwarfom koji je na ravnom držao odličan prosjek, pa ga je sljeme stegnulo oko srca već na prvom usponu. Cepati samo uzbrdo za najbrže rezultate. Ak niš drugo, po cesti do Medvedgrada i slično. Buraz i ja ćemo vjerojatno isto gore u petak, samo je pitanje vremena. Ja imam faks do 12, tak da ćemo vjerojatno oko ~13h krenuti od doma, a kod tunela smo oko 15 do 2. Ne znam kakvo je stanje gore, ak se otopilo jako, bit će blata i penjanje će biti krvavo. Sad (18h) je vani još dan, ali je u šumi već poprilično mračno, što znači da ak ćemo oko pola 4 biti gore, to će biti dobro. Već vidim da ćemo svi krenuti u svoje vrijeme, a naći se gore u lugarnici ![]()
![]() |
#8446 |
Premium
|
ajjjjjjjjjjjjjjaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjjj, ja bi išel gore, ali će mi se razletiti naba(preskače) a isto tako nebi bez kočnica novih(a one dolaze tek u petak navečer) a neželim ni preveliko blato!!!!!! Ma sve neke negative spominjem! Uh! Neznam, fakat, neznam!
![]() |
#8447 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: zgmmax. 09.03.2011. u 18:21. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8448 |
Premium
|
Ja ću sutra na Dotrščinu isprobat gume po mekanom terenu, pa eto prilike za lagani trening ![]() Vilica mi je ostala bez ikakvog rebounda, čak se nekad i čuje topout. Ide mi strašno na živce, nadam se da ću to riješiti kroz tjedan, dva. Imam osjećaj ko da sam se vratio na Suntour vulgaris. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8449 |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
Joj joj stigle mi nove (rabljene) kočnice, Šimano XT ![]() ![]() http://img194.imagevenue.com/img.php...8_122_56lo.JPG http://img200.imagevenue.com/img.php..._122_183lo.JPG http://img19.imagevenue.com/img.php?..._122_246lo.JPG http://img291.imagevenue.com/img.php..._122_138lo.JPG http://img143.imagevenue.com/img.php..._122_165lo.JPG |
![]() |
![]() |
![]() |
#8450 |
|
@9800pro, fina makina ![]() ![]() @ostali, deckovi ima li netko da je doma u maksimiru i da mu je ciklocentar blizu?
![]() |
#8451 |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
A di je nestao crveni GT ![]() Kazeta je na drugim kotačima koji se prodaju, i nju moram kupit novu, jooooj meni ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8452 | |
Avocado
|
Citiraj:
![]() Evo, imaš jedinstvenu priliku popeti se inverznom devetkom sa mnom i žacom ![]() Krećemo u petak 11h sa vrapča (11:15 smo kod kustošijanske) pa tko hoće nek se joina! ![]()
![]() |
![]() |
#8453 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Kocnice................XT, 180/180 rotori + nove pločice Pogon:................SLX Prednji mijenjac.....XT Volan i sic stanga....plastificirani u bijelo! Bike je kupljen u 6/2010 i garancija vazi do 6/2011. Od promjenjenih dijelova imam račune. jel bi se isplatio uz još parsto kuna dolje??? Danas sam isprobao 21" i sad vidim da mi je sasvim dovoljno 19,5". Zaljubio sam se!! neznam jel da ga uzmem il ne! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8454 |
|
![]() |
#8455 | |
Moderator
|
Citiraj:
Naravno, to sve do Risnjaka. Treba se kasnije popeti do vrha ![]() Dobro si me podsjetio, definitivno ću jednom to probati, uspon 9tkom.
![]() |
![]() |
#8456 | |
Premium
|
Citiraj:
Ja nebi dao više od 4200kn A jesi vidio ovo!? http://www.dropbike.com/forum/viewto...p?f=30&t=49339 Veličina po tvom štihu 19.5" i cifra 3700kn spustiš na 3300 ziher!
![]() |
![]() |
#8457 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Jesam, al mi je lokacija problem. Ko će ić u Pakrac po njega... Koliko i u šta bi trebalo uložit na tom bajku? Neznam... što dalje tražim sve manje znam. Planiram potrošit do 4800 kn i hvala bogu imam u kešu to. Ako imate kakve preporuke il nešta slobodno napišite. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8458 | ||
Avocado
|
Citiraj:
![]() Zadnji put sam se penjao nakon kiše i na onom donjem kamenitom dijelu se da začudo bez problema odpedalirati, ostatak staze je isto fin, ako si u kondi stat ćeš tek kod tog korijenja. Meni je najteži dio penjanja bio ako znaš gdje je onaj kolektor otpadnih voda (mislim da je to to, iako nisam siguran), od njega onaj lagani uspon jer me tu psihički već počelo kočiti dosta, pa sve do izlaska kod onog pansiona sa zlatnim krovom ![]() Citiraj:
![]() EDIT: PITANJE ![]() Jel se uz ovo dobije i BB?
Spoiler alert! Zadnje izmijenjeno od: De5tr0yer. 09.03.2011. u 22:07. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8460 |
|
|
|
Oglas