|
![]() |
#8432 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Tor Jeltz Vuco RAK ZED nino5 nino5 yunior Daddy Snjakma Flare Beren Paske Lesa horza Zunzara Costa cuga: syss - jer po xy put radi popodnevnu smjenu kad se organiziraju žderonje!!! Hamm - radi do kasnije Hammica codiac Gabre - ko po običaju dođem na par Karlovačkih |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#8433 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() |
#8435 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Bio danas do bake, mazno jedan Cool i skoro se isporigao koliko je to odurno pivo ![]() Uglavnom-budemo malo za promjenu "juhu za pijance" zamjenili vajn-gulašem, to za predjelo. ![]() Ostatak dogovorim sutra kad javim točan broj-to će biti oko 10 ujutro. Tko se ne zapiše-sam si je kriv. Danas sam se zaletio do Saća i dovukao doma ćevape, maznuo svoje i pola ženinih. Sad mi se spava ko međedu... ![]() Trenutna lista: Tor Jeltz Pinsla Vuco RAK ZED nino5 nino5 yunior Daddy Snjakma Flare Beren Paske Lesa horza Zunzara Costa cuga: syss - jer po xy put radi popodnevnu smjenu kad se organiziraju žderonje!!! Hamm - radi do kasnije Hammica codiac Gabre - ko po običaju dođem na par Karlovačkih
![]() |
#8436 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Ovaj puta stize iz Umaga malo jaca ekipa, evo i mene ![]() ![]() Tor Jeltz Pinsla Vuco RAK ZED nino5 nino5 yunior Daddy Snjakma Flare Beren Paske Lesa horza Zunzara Costa zippo61 cuga: syss - jer po xy put radi popodnevnu smjenu kad se organiziraju žderonje!!! Hamm - radi do kasnije Hammica codiac Gabre - ko po običaju dođem na par Karlovačkih
![]() |
#8437 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Tor Jeltz Pinsla Vuco RAK ZED nino5 nino5 yunior Daddy Snjakma Flare Beren Paske Lesa horza Zunzara Costa zippo61 matesonik cuga: syss - jer po xy put radi popodnevnu smjenu kad se organiziraju žderonje!!! Hamm - radi do kasnije Hammica codiac Gabre - ko po običaju dođem na par Karlovačkih Ma kvragu sve, ja dolazim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8439 |
Moderator
|
![]() |
#8440 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Hi, hi valjda je dobio pare za to ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#8441 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Tor Jeltz Pinsla Vuco RAK ZED nino5 nino5 yunior Daddy Snjakma Flare Beren Paske Lesa horza Zunzara Costa zippo61 matesonik cuga: syss - jer po xy put radi popodnevnu smjenu kad se organiziraju žderonje!!! Hamm - radi do kasnije Hammica codiac Gabre - ko po običaju dođem na par Karlovačkih Wolverine
![]() |
#8443 |
Super Moderators
|
![]() |
#8445 |
Super Moderators
|
Ogladnio sam ko pes, mislim da budem sredio one čvarke do kraja da me ne blicaju po frižideru...
![]() |
#8446 |
daysleeper
Datum registracije: Apr 2004
|
ou jea...sva sreća da sutra tj. danas ![]() složila sam si za večeru bila sir&vrhnje s hrpom češnjaka...i još mladi luk uz to : goood : mislim da će bit bolje za okolinu da dan provedem za plejkom&kompom ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8448 |
mrzi zimu
|
hahahaaa ![]() ...ja se bas veselim tim zderonjama ![]() danas sam se rano ustala ujutro i skuhala bolonjez i siroke rezance...jednu zdjelicu sam uzela sa sobom na posao a ostatk ostavila berenu ![]() uz to ću puno parmezana i neku salatu ![]()
![]() |
#8449 |
Super Moderators
|
Lista Žderonja: Tor Jeltz Pinsla Vuco RAK ZED nino5 nino5 yunior Daddy Snjakma Flare Beren Paske Lesa horza Zunzara Costa zippo61 matesonik Mental Bude cuga: syss - jer po xy put radi popodnevnu smjenu kad se organiziraju žderonje!!! Hamm - radi do kasnije Hammica codiac Gabre - ko po običaju dođem na par Karlovačkih Wolverine
![]() |
#8450 |
The Kwisatz Moderach
Datum registracije: Jul 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8451 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Ajmo se kvragu drugi put dogovorit unaprijed. Ja nemam ništa protiv malo "tradicionalnijeg" jelovnika kakav je na slici ![]()
![]() |
![]() |
#8452 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Bogami ni Umaska ekipa nema nis protiv takvog pijata ![]() ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#8453 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Pih, i ti si mu prijatelj kad ga nisi dopisao... Lista Žderonja: Tor Jeltz Pinsla Vuco RAK ZED nino5 nino5 yunior Daddy Snjakma Flare Beren Paske Lesa horza Zunzara Costa zippo61 vsantek5 matesonik Mental Bude cuga: syss - jer po xy put radi popodnevnu smjenu kad se organiziraju žderonje!!! Hamm - radi do kasnije Hammica codiac Gabre - ko po običaju dođem na par Karlovačkih Wolverine
![]() |
![]() |
#8454 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Umaska expedicija upravo krece....
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#8455 |
Super Moderators
|
![]() |
#8456 |
mrzi zimu
|
...tek u pol 6 :0o:...ja cu umrjet do tada od gladi ![]() moram si ic kupiti kukuruzno sa sirom da si malo zavaram zeludac do tada ![]()
![]() |
#8457 |
Super Moderators
|
![]() |
#8458 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Lista Žderonja: Tor Jeltz Pinsla Vuco RAK ZED nino5 nino5 yunior Daddy Snjakma Flare Beren Paske Lesa horza Zunzara Costa zippo61 vsantek5 matesonik Mental Bude cuga: syss - jer po xy put radi popodnevnu smjenu kad se organiziraju žderonje!!! codiac Gabre - ko po običaju dođem na par Karlovačkih Wolverine ja i draga ne dolazimo...ja radim do fakat kasno..tak da nikaj vidimo se sljedeci put ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8459 |
Super Moderators
|
Evo, vratio se sa Žderonja-bilo je super. ![]() Klope je bilo na bacanje, Masni je odnio višak pesu...vajn-gulaš je bio IZVRSTAN. Fino pojeli, popili i popričali.
![]() |
#8460 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Odlične Ždere, moram priznati. Fino smo se nakrcali, napričali, olajali ostatak foruma koji nije bio tamo ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|