|
![]() |
#84301 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Na Rapidki su Hankook Winter iCept RS2. Odlična guma već treću sezonu, a cijena je bila kikiriki. I dosta dobro se je držala među premium gumama. Prije njih sam imao neki Bridgestone, zimulje, nisu bile stare, dobra ripna, ali su proklizavale ma mokrom.
![]() |
#84302 | |
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
BMW M5 G90 dolazi tvornicki sa Hankook gumama, da nisu vrhunske nebi ih BMW stavljao na takvog "monstruma".
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#84303 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
BMW, AUDI i svi ostali stave onu gumu tko više plati pa su tako i neki poznati proizvođači dolazili sa kinezima. ![]() Daleko od toga da je hankok loša guma ili recimo jedan nexen koji je najbolji omjer uloženog-dobivenog. Ti sam ne ali 200k vozača hoće. Dok mi nije sila za novčanik neću kupovati čunga lunge nego orbit. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#84304 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Imo Barum davno na starom autu. Jako dobro je držala na kiši i snijegu ali je bila i jako bučna na kiši. Izludila me na avenijama pri 60-70km/h koliko je tulila. Čim je došlo toplo vrijeme morala je dolje. Trošila se naočigled. I nije joj bilo drago naglo ulaženje u zavoje kao i gaženje kočnica na toplom asfaltu. To su mi i rekli u AH gdje sam ih kupio da će biti tako. |
![]() |
![]() |
![]() |
#84305 |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Toyotu ne vozim, tako da mogu reći samo za VW, Audi, BMW. Ovlašteni servis, VW Tiguan: Rbr Naziv artikla Neto cijena Količina Jedinica mjere Šifra kategorije PDV-a Stopa PDV-a Neto iznos 1 Inspekcijski servis sa zamjenom ulja 146,36 EUR 1,00 kom. S (Standardna/reducirana stopa) Porezna shema: VAT 25,00 146,36 € + PDV BMW ovlašteni za seriju 3 je tu negdje, možda 20-30 eura skuplji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#84306 | ||
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#84308 | |
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
Nabavio OEM alu felge za njih (bile su na celicnim) i kada sam ih stavio na alu felge tuljenje kompletno nestalo ![]() E sad, da li zbog sirine felge jer OEM alu je bila 7J x 16, a celicna 6,5J x 16, pa je onda drugacije nasjedala - nemam pojma. Ali interesantno da ja nakon promjene felgi tuljenje skroz nestalo.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|