|
![]() |
#811 | |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#812 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#815 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
a sto se tice dine,dina jos knjige izlaze (hunters of dune 2006,sandworms of dune 2007) bilo bi dobro vidjet ekranizacije ostalih knjiga,jer zasada su u miniserijama obradene samo prve 3 u dune miniseriji (1 knjiga) i children of dune miniseriji (2 i 3 knjiga),a film je iz ranih 80-tih i isto pokriva samo prvu knjigu znaci jos 11 knjiga nisu ni pipnuli sto je steta,ali te knjige su dosta ovisne o ovim prvim,te bi i filmovi morali biti takvi,a to znaci ogranicenu publiku,tako da nisam uvijeren da ce netko to ici snimat,mozda opet kao neku low budget miniseriju |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#816 |
Pink Floyd fan
|
Snimati će kad netko zaključi da je isplativo. Mogli bi krenuti snimati od Butlerijanskog Džihada pa na dalje uključujući već obrađene knjige. Ili možda ipak samo originalna Herbertova djela, pa ako budu uspješna snimiti i po radnji ranije knjige. Možda poučeni uspjehom Galactice zaključe da se ipak isplati snimati Dinu, ne trebaju izmišljati samo pratiti radnju koje ima u izobilju za puno sezona. Bilo bi šteta upropastiti sa low budget serijom.
![]() |
#817 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Superhero Movie ![]() Još ga nisam cijelog pogledao, nikak da vremena uhvatim, al scene sto sam napreskokce vidio su me oduzele, ja se kočio ![]() Je sve to već isfurano al brate smiješno je dozlaboga ![]() Ono kad onaj paralizirani završi u gnjezdu pčela ubojica pa onaj kompjuter sto govori umjesto njega viče "Au, Au, Au," "Shit, shit, shit" ![]()
![]() |
#818 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Ja sam se sa svjetom Dine upoznao prvi put preko igre Emperor: Battle for Dune, i bio sam inenađen. Poslije toga gledao seriju i razočarao se...orginalni film nisam nikad gledao. Ali sam zato prošle godine doživio otkrivenje čijtajući gore navedenu trijologiju, te dve knjige iz trijologije Kuća Corrin, Kuća Harkonen i Kuća Atreida, Još sam pročitao prvu knjigu "Dina" i tu sam stao, neznam zašto, a definitivno bi htje pročitati sve, iako sam do sada mislio da ih postoji samo 12 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#819 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
frank herbertove knjige su malo teze stivo od brianovih nastavka,malo vise je vukao filozofiju ![]() imas dosta info ovdje pri dnu stranice ![]() http://en.wikipedia.org/wiki/Dune_universe @lacy a znam da je steta da bude low budet serija,ali nekim miniserijama se ne bi bunio,ove miniserije na dune i children of dune su dobro ispale,a nisu imale neki budget,cak su u ovaj children of dune nastavak stavili i velik dio radnje iz hereticks of dune pa je dobro ispalo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#820 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Godfather je bolji od knjige. Valjda jedini slučaj di je film bolji od knjige. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#823 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#825 | |||
Pink Floyd fan
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
O čemu vas dvojica drobite?! Nadam se da misliš kako je izlaskom filma knjiga dobila na popularnosti kod šire populacije? To je vjerojatno točno ali ne zbog toga što je bila loša onima koji inače čitaju već je privukla i one koji rijetko ili nikad čitaju knjige.
![]() |
![]() |
#826 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
joj jučer sam gledao po preporuci PCE Starship Troopers 3,ajme koji glupi film,toliko nabrijanu glupost nisam vidio u životu,glavno da se TCOM reklamira kroz cijeli film,najjače kad jedan lik kaže kak je tamo najgore radit,bratić i ja smo krepali od smijeha ![]()
![]() |
#827 | ||
NITKOV
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Btw, prodano preko 100 miliona primjeraka, prevedena na preko 40 jezika...
![]() |
![]() |
#829 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ja nikad nisam mogel smislit starog prdonju, neopisivo mi je naporan i dosadan...čitao sam (od fantasya) i R. R. Martina, Le Guin, Zelaznya...ali Tolkiena nisam mogao ni uz najbolju volju ![]()
![]() |
#831 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
![]() Jedino pozitivno u filmu je Jolene Blalock i njezini atributi, jer da nema nje, film bi bio totalno negledljiv ![]() Nema neku radnju film, mogli su to bolje napravit, iako su efekti u filmu predobro napravljeni ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#832 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Taj film nisam mogao pogledat ni kada je izašao dok sam imao 9 godina,a sad mislim da bi crko od muke. Pametnije bi Verhoevenu bilo da se držao Robocopa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#833 |
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
Kao klinac, obožavao sam onaj dugometražni crtani film LOTR...ono je stvarno umjetnost, ne poričem. Ali LOTR filmovi su IMO totalno smeće. Megablockbusteri stvoreni isključivo za gomilanje tona love. Žao mi je 5-6 sati života koje sam potratio na gledanja prva dva dijela. Ako već moram gledati Liv Tyler u pretencioznom, posve suvišnom, predugom i dosadnom filmu sa lošom glumom, odabrati ću Armageddon ![]() Ali sve ovo što sam rekao uzmite u svjetlu činjenice da ja Starship troopers i Doom the movie smatram genijalnim filmovima. ![]() AN topik... Vantage point - ne znam što misliti o ovome filmu. Dobar je za ubiti sat i dvadeset vremena, ali ne očekujte previše. Iskreno, ne znam kako se je Sigourney Weaver srozala na razinu ovog filma. 4/10 The butterfly effect - solidno. Pria je trebala biti malo bolje razrađena. Moram priznati da mi je film malo pokvario i A. Kutcher svojom slabom glumom, a i - stalno sam čekao da vikne: "You got punked!" ![]() The bucket list - Freeman i Nickolson su na standardnoj razini. Čini mi se da režiser i scenarist nisu baš na najspretniji način izašli na kraj sa temom filma. Izgubili su se malo u svemu tome. Unatoč tome film uspjeva biti vrlo dirljiv. Možda sam malo darežljiv zbog glavnih glumaca i teme filma - 8/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#834 | |
NITKOV
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#835 | |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#837 | |||
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
To je rekla moja profa iz hrvatskog, a valjda se njoj može vjerovat... (bar sam tak mislio dok nisam vidio ove postove, isusati ko da sam ubil nekog ![]() ha dobro, možda je otišla na 2-3 brze prije škole pojma neam ![]()
![]() |
![]() |
#838 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#839 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
LotR knjige su PREJ****E, a čovjek je to napisao da zabavi svoju djecu...sad recita šta očete A i ja sam gledo Trooperse zbog preporuke tu sa foruma, jedina pozitivna stvar je Jolene Blalock i oni izsječci iz federal networka koji izgledaju ka parodija na dotični film |
![]() |
![]() |
![]() |
#840 | |
Pink Floyd fan
|
Citiraj:
![]()
![]() |
|
|