|
|||||||||||
|
|
#811 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2012
|
18.10. sam naručio mob s predviđenom isporukom 27.10., dođe 27. šalju mail da nisu još dobili mob od dobavljača i da će poslati 30.10., dođe dan i opet ništa, poslao im nek si razmisle o nekom drugom dobavljaču. Poslali su mob 3.11. Takve stvari su kod njih ''normalne'' i te predviđene isporuke su više nagađanje. |
|
|
|
|
|
#812 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Ako imaju na skladištu, to ide u pravilu odmah. Ako prvo naručuju, onda da, nagađaju. 17.11. naručio veš mašinu, 20.11. je bila doma, kak je i bilo predviđeno. Promjena statusa (i mail da su predali dostavi) se dogodila 19.11. oko 10 navečer. Ljetos kupovao monitor kod njih, ujutro naručio, popodne išao po njega u Rugvicu.
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#813 | |
|
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
24.11.2025 dolazi mail sa obavijesti da ce kasniti narudjba zbog kasnjenja dobavljaca, ali evo samo sto nije. 27.11.2025, pisem ovaj mail, status "Narudzba zaprimljena" artikli na cekanju. Da nisam platio fino bi ih odjebao sam tako, ovako mi se bas i ne zahebava sa trazenjem povrata i to. A i mogu zivjeti bez nje, ova sadasnja moze sluziti dok nova ne dodje. Ali da su kod mene dobili minus velik kao kuca, to definitivno.
|
|
|
|
#814 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2019
|
Zadnje sam u ljeti tamo uzimao mobitele i došli su točno na predviđeni dan pa zato pitam... Mislio sam pošto je veći paket da zato kasne ali očito je iz vaših upisa da nema pravila... Poslano sa mog ELI-NX9 koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|