Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Razno > Iskustva s IT trgovinama
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro Jučer, 13:28   #811
viper84
Premium
Moj komp

viper84's Avatar

Datum registracije: Dec 2012
18.10. sam naručio mob s predviđenom isporukom 27.10., dođe 27. šalju mail da nisu još dobili mob od dobavljača i da će poslati 30.10., dođe dan i opet ništa, poslao im nek si razmisle o nekom drugom dobavljaču. Poslali su mob 3.11. Takve stvari su kod njih ''normalne'' i te predviđene isporuke su više nagađanje.
Staro Jučer, 14:55   #812
Perki
Premium
Moj komp

Datum registracije: Dec 2005
Ako imaju na skladištu, to ide u pravilu odmah. Ako prvo naručuju, onda da, nagađaju.

17.11. naručio veš mašinu, 20.11. je bila doma, kak je i bilo predviđeno. Promjena statusa (i mail da su predali dostavi) se dogodila 19.11. oko 10 navečer.

Ljetos kupovao monitor kod njih, ujutro naručio, popodne išao po njega u Rugvicu.
Oglas

Oglas
Staro Jučer, 21:39   #813
Tumor
prof.dr. gospodar svemira
Moj komp

Tumor's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
Citiraj:
Autor mamikulcic Pregled postova
Pozdrav!
Kupovao netko u zadnje vrijeme na eKupi Tv ili neku drugu veću stvar?
23.11. sam napravio narudžbu i odmah platio tv (50"), zidni nosač, sat i još neke sitnice i pisao je očekivani datum dostave 28.11. međutim danas je još uvijek status narudžbe "u obradi".
Znam da su trenutno akcije i slično ali opet, predugo mi se to čini... Posebno dok me žena gnjavi kad će doći novi tv 🤣

Poslano sa mog ELI-NX9 koristeći Tapatalk
15.11.2025 narucio elektricnu zubnu cetkicu i 2 seta razlicitih zamjenskih glava. Pisalo isporuka 25.11.2025.

24.11.2025 dolazi mail sa obavijesti da ce kasniti narudjba zbog kasnjenja dobavljaca, ali evo samo sto nije.

27.11.2025, pisem ovaj mail, status "Narudzba zaprimljena" artikli na cekanju. Da nisam platio fino bi ih odjebao sam tako, ovako mi se bas i ne zahebava sa trazenjem povrata i to. A i mogu zivjeti bez nje, ova sadasnja moze sluziti dok nova ne dodje.

Ali da su kod mene dobili minus velik kao kuca, to definitivno.
Staro Jučer, 22:20   #814
mamikulcic
Premium

Datum registracije: Mar 2019
Zadnje sam u ljeti tamo uzimao mobitele i došli su točno na predviđeni dan pa zato pitam... Mislio sam pošto je veći paket da zato kasne ali očito je iz vaših upisa da nema pravila...

Poslano sa mog ELI-NX9 koristeći Tapatalk
mamikulcic je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno