|
![]() |
#811 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Ako imaš love za Data promet, Oruxmaps u koji učitaš online kartu - google npr.. Ili si napraviš offline kartu za to područje (velim, ovisno o detaljnosti zooma može zauzeti puno ili malo MB). Meni je za Medvednicu, zoom od 13 do 16 (jako detaljan zoom gdje se jasno vide sve ulice) uzme oko 100MB. Napraviš track log i onda samo pri povratku pratiš to. Neće ti biti baš navigacija da ti veli odi lijevo-odi desno, ali ako sam gledaš sve buš našao bez problema.
![]() |
#812 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Pa to je u biti i poanta onoga što mi treba. Čisto da mogu krenuti, doći do neke lokacije i onda se sigurno vratiti nazad. Još jedno pitanje: da li ima kakvih topo HR karti za Androide? Sad vjerojatno žicam previše, ali me živo zanima...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#813 | |
super user
Datum registracije: Dec 2007
|
Navigacija sa satelitskim slikama ![]() [APP MOD] Google Maps 6.0.3 with Navigation. Citiraj:
@guls Mozda da probas ovo http://mrfloris.com/blogs/garmin-top...android-phone/ Zadnje izmijenjeno od: viper. 22.12.2011. u 12:53. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#815 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2011
|
koju aplikaciju preporučate za praćenje podatkovnog prometa? bilo bi taman da mogu pratit promet preko wifi mreža i promet koji ide preko vip-a s obzirom da imam ograničen paket thx |
![]() |
![]() |
![]() |
#816 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#817 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2011
|
odlično, hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#818 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Đuka Nuklearac nas časti za ovo Božićno vrijeme i možete skinuti besplatno igru sa marketa! ![]() https://market.android.com/details?i...rthwest.duke3d Odričem se svih odgovornosti i mogućih tužbi u vezi ubijenih alienskih svinja i gmazova. ![]()
![]() |
#819 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#820 | |
Outlaw Torn
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
Ima i detaljnu statistiku za protekla razdoblja, na temelju tekuce potrosnje predvidja koliko ces potrositi do kraja zadanog razdoblja i jos toga.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#821 | |
Premium
|
Citiraj:
kako namjestit da krene od nule kad mi istekne paket ili on automatski krene od 0 na pocetku mjeseca ![]() BTW jel pro verzija puno bolja (vise opcija), jer na marketu pise da nije kompatibilna sa SII, a i cuo sam da ima neke issues? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#822 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
sta mislis pod tim automatski spajanjem na 3g? dali to da opet ukljuci internet kad je potrosnja ispod limita? to radi samo ako ti ukljucis pod settings imas your plan i tu odredis koliko mb ili gb imas za iskoristit i od kojeg dana se broji imam pro od pocetka godine i zadovoljan sam. support se uvijek jako brzo javi ukoliko imas kakav problem ili ga rijesi u sljedecoj verziji. mislim da su ovo karakteristike pro verzije: Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#823 | |
Premium
|
Citiraj:
bio sam namjestio onu opciju automatskoj odspajanja, pretpostavljam da je to. iskljucio sam to i vise se nije desilo. imam root. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#824 | ||
Outlaw Torn
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
![]() |
#825 |
Premium
|
Što i nije jako pametno, ma da i neznam kako paziš.. Promjena zemlje i traženje mreže stvara problem i na neki način postoji mogućnost da ti pokrene 3G (koji je tebi već i upaljen) a onda si na*ebo.. Ne želim flejmat, ali koji je razlog da ti je stalno uključen, mislim, čemu to? |
![]() |
![]() |
![]() |
#826 | ||
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() u hrvatskoj mi toliko nije bitno bit stalno online, ali dok sam u sloveniji mi treba. dali koristio zbog busa, maila ili nekog treceg razloga. svi imamo neke svoje potrebe |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#827 | ||
Outlaw Torn
|
Citiraj:
![]() Dosad sam ne jednom prelazio granicu, uredno iskljucio 3G, rucno odabrao mrezu i ni jednom nisam imao problema s ukljucivanjem mobilnog interneta bez moje dozvole, tako da stvarno ne znam o cemu pises. Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#828 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#829 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Koji navigacijski program preporučate za Xperiu X8, znači da nije online nego da ima mape na kartici? Nisam se susretao s tim do sada (prvi Android mobitel i prvi susret s GPS-om) tako da i nemam nekog znanja, posebno što se tiče podrške za Hrvatsku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#830 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
iGo, Mireo Dont Panic... |
![]() |
![]() |
![]() |
#831 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#832 |
Nervozni poštar
Datum registracije: Mar 2008
|
Jel netko zna kakvu aplikaciju, koja bi smanjila svjetlinu ekrana ispod tvornicke minimalno definirane razine? jel se to u rootu štela ili mozda u tajnom meniju? imam samsung
![]() |
#833 | |
Nervozni poštar
Datum registracije: Mar 2008
|
Citiraj:
odlicna aplikacija mogucnost skroz zatamljenja ekrana + štelanje kolorita https://market.android.com/details?i...mEubHNhdmVyIl0. btw kombinirajte iz settingsa androida brightness, koji predstavlja kontrast, a sa backlightom pravi brightness i color. preporuka
nVIDIA+INTEL=klasika This message is hidden because Crash009 is on your ignore list. Zadnje izmijenjeno od: BraBUS. 31.12.2011. u 13:00. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#834 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Kao što znate, nedavno su na Marketu imali akciju u povodu 10 mlrd. skidanja gdje neke aplikacije nudili po simboličnim cijenama od 0,10US$. Pokušao sam kupiti par aplikacija, ali nije išlo. Čačkanjem po netu, dobio sam utisak da je caka bila u tome da VIP i Tele2, za razliku od t-mobile, nisu potpisali ugovor sa Googleom glede Marketa pa njihovi korisnici ne mogu kupovati apk. Kako mi je to diglo živac, odlučio sam napisati mail Googlu gdje sam detaljno objasnio problem sa konkretno navedenim apk, tipom moba i providerom kao i moja saznanja o izboru problema. Prvo sam dobio odj**nicu uz objašnjenje da možda ne rade te apk na mom mobu. Onda sam liku ljubazno objasnio da ne s**e jer imam najjači mob na tržištu (SGS2), da free verzije tih apk rade bez problema (konkretno se radilo o Shazam Encore i SoundHound) i da brdo ljudi ovdje sa različitim uređajima ima isti problem. Zajedničko im je jedino da su korisnici VIP-a i Teletine. Jučer mi se javila neka ženska i rekla da su ustanovili da sam u pravu (tko bi rekao) i da rade na rješavanju problema. Kaže da mi ne može dati konkretan datum, ali da bi moglo biti uskoro. Živi bili pa vidjeli.
![]() |
#836 | |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#837 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2011
|
Pozz imam puno aplikacija u izborniku, pa me zanima postoji li neka app pomocu koje mogu u izborniku napravitt folder npr igre, internet etc. Pa da su mi tamo programi Mob huawei u8650 nije rootan |
![]() |
![]() |
![]() |
#838 | |
Fresh Juice
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#840 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Jel vama Gmail app, omogućava skidanje attachmenta koji ima .rar ekstenziju?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|