|
![]() |
#83821 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Svi su ti oni isti. Meni su poslali opoziv za škodu za zamjenu zračnih jastuka zbog neke tvorničke greške. Nakon 10 godina 😂 Ajde Štasni mi je uz put. Upisali me i zvat će me. Kaže lik, ne znamo kad će mo to stići odraditi koliko se ljudi javilo na opoziv. Onda mi kaži da li želiš čekati ili da ti damo dio pa si ga zamjeni negdje drugdje o svom trošku, ali nam donesi papir da je promjenjen.
![]() |
#83822 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#83823 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Jesam ja jedini na ovom svijetu koji je prezadovoljan sa BMW-om? Kao i sa svime, oni koji imaju neki problem placu na sav glas, a zadovoljna vecina suti i uziva u vrhunskim autima. Evo kod nas doma 3 BMW-a i ni sa jednim nikakvog problema nikad. Odrzavaj, pali i vozi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#83825 |
Moderator
|
Neki dan frend došao na posao sa ženinim BeMWejem. Trojka. On je skoro 2 metra, a ja 180, ali 115 kila. I čudi se kak ima malo mjesta naspram njegovog prassata. Ja sjednem i stvarno skučeno. Naviko na InsvinjgniJu. Pokušavaš se namjestit i ko da si u kopkitu aviona. Sve super, ali nema komocije.
![]() |
#83826 |
Premium
|
A eto u meni skoro 2 metra i 115 kila i nekim cudom imam mjesta i komotno mi je i u "petici" i u "jedinici", a i na GS-u ![]() I da, vozim ih sva tri "k´o tetka" jer nisam na utrkama nego pokusavam u komadu dovesti sebe i obitelj od A do B. |
![]() |
![]() |
![]() |
#83827 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ti imaš 'stari' BMW, model koji je valjao tj. dok je BMW radio kvalitetne aute. Ovi novi modeli su teško s**nje i ne vrijede onoliko koliko koštaju.
![]() |
#83828 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
A čuj i ja imam dva doma i ne vozim ko tetka i super sam zadovoljan i još k tome to su mi 12i bmw u mojoj garaži. Bilo je svega ali eto taj jebeni bmw mi je baš po mom guštu i stilu vožnje.
![]() |
#83829 | |
Premium
|
Citiraj:
Ako mi tko napise Skoda ili Dacia, pustit cu Hamdiju na njega ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83830 |
Moderator
|
Kažem da sam sjeo u trojku i da nisam navikao na tu skučenost. Nemam komocije. Naspram te trojke Laguna koju sam imao je bila svemirski brod po udobnosti. Kad se odlučim za BMWeja minimum je 5ica, a za 7micu vjerojatno neću imat para. Moja guzica nije više spremna za tu tvrdoću vožnje.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#83831 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Škoda od 2024 uvela aluminijske držače za kola (ne znam kako se zovu). naravno, nakon par rupica, svi se rasklimaju i odlaze. Evo, auta nova, godinu dana stari u firmi, njih 5 na zamjenu, uzimaju se čelični (a ne znam kako se zovu). 1300€ po autu. TOPČIĆ od kvalitete. Kia Sportage ti je super, možeš nju uzeti. Toyota također super, možeš nju uzeti.
![]() |
#83833 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Taman će popravit sve na redizajnu, pa ću ga drapnut kad padne cijena ![]()
![]() |
#83834 |
Premium
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#83835 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2011