|
![]() |
#83791 | |||
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Tip koji se skucao vozio je Teslu plade (Acceleration 0 - 100 km/h *, 2.4 sec. Top Speed, 282 km/h.; Total Power, 760 kW (1033 PS), sigurno nije vozio lagano. Citiraj:
Naveo si cijenu od 38000 EUR a ako oduzmeš poticaje dođeš na isto. ![]() Izvlačiš iz konteksta nitko ne tvrdi da se strujići ne kvake. Sve se kvari samo je pitanje koliko. Za EVclinic nije samo servis: imaju labos za istraživanje i razvoj. Neke alate razvijaju sa Gedore-om. Uglavno zanimljiva priča. U Hrvatskoj ti sve mogu oprostiti osim uspjeha. Recimo Njemački ADAC je radio reportažu kod njih, Deutscher ADAC x EV Clinic Zagreb Citiraj:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#83792 | ||
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Automobili
Citiraj:
Požar će biti daleko jači. To su temperature koje tope metal već od prve sekunde probijanja Li-Ion ćelije. Ovaj je dosloslovno morao nogom izbiti prozor da izađe iz gorućeg auta jer govno od Tesle nije htjelo otvoriti vrata ni spustiti prozor: https://youtube.com/shorts/darcFA8qWcY Nema yebene šanse da vozim dijete u tome. Citiraj:
Vjerojatno su dizajneri mislili da je bolje da netko izgori unutra nego da se time nagrdi dizajn interijera. Tko zna što je još usrano takvom filozofijom. Yebesh takav auto. Zadnje izmijenjeno od: medo. Jučer u 12:23. |
||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#83793 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Ja osobno bi volio uz ovu benzin korolicu imat i strujica malog za po gradu i krace relacije, ali iskreno jos su mi preskupi, jer bi realno bez poticaja elektricni auto MORAO biti puno jeftiniji, zbog nevjerojatno smanjene kompleksnosti, no to nije istina, jel zbog želje za ekstraporofitom il zbog baterija il politike, ne znam, ali tako je kako je. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83794 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Cijene bagatela https://evclinic.hr/book-device/?v=c4cc1a1ba567 ![]() ![]() Pa koliko su onda u ovlastenim servisima ![]() ![]() Ajde fala bogu pa se nikad ne kvare ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#83795 | ||
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Car’s Fuel Tank Explodes Citiraj:
Vidio sam ga u City East uživo - ovako na prvu puno bolje izgleda nego na slikama. natrij-ionska baterijaCATL - natrij-ionska baterija Ova baterija bi trebala dosta pojeftiniti proizvodnju baterija. za gradska vozila idealna. Ima nade za jeftinija vozila. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#83796 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Mislim da malo dramite, pogotovo sa statističkog gledišta al neka ![]() Tko voli nek izvoli, tko ne voli, neće ga uzeti. Fakat je smor čitat stalno jedno te isto. Kao da ja u svakom drugom postu pišem da je npr. Opel smeće i da ga neću uzet, il da je moja Škoda apsolutno najbolja. Nema smisla.
![]() |
#83797 |
Ili jesi ili nisi
Datum registracije: May 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83799 | |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#83800 | |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Ono za što spojiš ELM327 OBD-II modul na auto i upališ free aplikaciju… Cirkus ![]() Evo, ako ikome pomaže… Kupio sam Nexas modul (ELM327) i platio mjesec dana Carista app. Provjerio cijeli auto i još aktivirao par sitnica koje su bile tvornički isključene (glasniji zvuk žmigavaca i otvaranje prozora i krova na ključ). Sve dela super. Kome treba, preporuka. Ako nekome treba nešto odraditi s tim, a ne želi čekati ili kupovati to sve, evo me u ZG idući vikend ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#83801 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83802 |
Premium
Datum registracije: May 2018
|
Varaš se, piše 1 radni sat za taj test. To je preko njihove dijagnostike. Otvarati pack i ispitivati detaljnije tko zna koliko košta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#83803 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
|
|
Oglas
|
|